עבור לתוכן

מה אתם אומרים על MICROSOFT ZUNE?

Featured Replies

פורסם

צ'מעו,המכשיר פשוט נראה אטרקטיבי בטירוף...

למרות שהסתובבו כל מיני שמועות דביליות על כך שהמכשיר חוסם שירים לא חוקיים וכו',ביררתי וזה בולשיט.

חוץ מזה,המחיר שלו ממש לא גבוה וכמות הנפח זיכרון שיש בו היא 30GB+כל תכונה מתקדמת אפשרית [ותומך WIFI]

הקיצר,האם שווה לקנות את הZUNE בתור נגן?

[רצוי לציין שאני מחפש נגן עם נפח גדול מהסיבה הפשוטה שאני סוגר ת'חיים שלי בבסיס,ככה לפחות יש לי מוזיקה עד שאני רואה בית פעם ב...חודש ]

zune_new.jpg

פורסם

תן לנו תקציב

צרכים

תפרט מה אתה צריך ממכשיר

פורסם

כל תכונה מתקדמת אפשרית?

אמממ.... אממ........

רדיו? אין.

לך על ZVM של קריאטיב. טוב בהרבה.

פורסם
  • מחבר

כל תכונה מתקדמת אפשרית?

אמממ.... אממ........

רדיו? אין.

לך על ZVM של קריאטיב. טוב בהרבה.

ויקר פי 4.

אגב,רדיו ממש לא רלוונטי לי...אני משרת במקום שלא קולטים רדיו בכל מקרה,וגם אם אני רוצה רדיו ואני כן נמצא במקום שאפשר לקלוט,אז יש לי רדיו בפלאפון. [sE K700]

פורסם

Pika007, למה אתה אומר סתם.

לא רק שיש לו רדיו יש לו גם RDS (מראה לך את שם התחנה) + הקליטה מעולה.

הZVM לא טוב מהZUNE בשום דבר חוץ מתמיכה בפורמטים. הZUNE מכשיר פנטסטי. המכשיר היחידי שהייתי ממליץ לך יותר ממנו וזה רק אם הגודל לא חשוב לך זה IAUDIO A2.

יש לי את הZUNE ויש לי ניסיון רב עם IPOD וA2 אם יש לך שאלות.

פורסם
  • מחבר

בדיוק באתי לאמר שאחרי בדיקה קצרה ראיתי שהמכשיר כן תומך ברדיו+אפשרות להקלטה.

בכל מקרה,אני בהחלט מכוון על הZUNE עכשיו

ה-ZVM נראה לי מעפן משהו...חוץ מזה שקראתי שהמון אנשים קוטלים אותו על הבאגים המטורפים שיש בתוכנה ועל הריסטים שצריך לעשות לתוכנת הפעלה שלו..לא תודה.

נ.ב-תגיד,יש ל-ZUNE מטען לבטריה דרך נק' חשמל או דרך הUSB של המחשב? [כי אני מחפש מטען חשמל,לא דרך המחשב..למרות שיש מתאם שאפשר לקנות,אבל אין לי סבלנות להתחיל לחפש..לפי מה שהבנתי ה-ZVM נטען דרך המחשב,שזה חיסרון מבחינתי]

פורסם

הוא נטען דרך הUSB במחשב אבל אפשר ב50 שקל באופיס דיפו לטפל בזה.

אין לזון אפשרות הקלטה.

פורסם

מה םע ה ZEN של קריאטיב?

פורסם

חוץ מתמיכה בDIVX (וגם זה לא בHR או ב720P) אין לו שום יתרון על הZUNE.

פורסם

איכות שמע

העובדה שהוא מתחבר במיני USB ולא בחיבור ייעודי, מה שעלול לעלות לך די הרבה כסף אם אתה מאבד את הכבל של ה ZUNE

תמיכה לא רק ב Divx, אלא גם ב Mpeg, Xvid ו H.264 בניגוד ל ZUNE

אתה מציג את זה כיתרון קטן, אבל זה למעשה חוסך המרה של כל קובץ וידאו שאתה מעלה לנגן.

אפילו האוזניות שהוא מגיע איתן בבאנדל טובות בהרבה מהזבל שמגיע עם ה ZUNE.

הוא לא דורש תוכנה להעברת הקבצים כמו ה ZUNE, אלא תומך ב Drag&Drop מכל מחשב שיש בו ווינדוס XP עם SP1 ומעלה

ואיזה "באגים מטורפים"? אלו שחדלו להתקיים לפני חצי שנה או יותר....?

שקוראים ביקורות על מכשיר, קוראים ביקורות עדכניות

אגב, ה ZUNE תומך בוידאו ברזולוציה של עד 720X576. זה לא HD, אבל זו בהחלט רזולוציה גבוהה. ה ZUNE והאייפוד מוגבלים ל 640X480.

Dapreview עשו טבלת השוואה מצוינת בין 3 הנגנים האלו, אחפש אותה עכשיו.

עריכה- הנה

http://dapreview.net/zune_vs_ipod_vs_zvm.html

-ב Zune יש רדיו? לא ציינו את זה באתר שלו, ואישית לא מצאתי אותו בתפריט של ה ZUNE.

פורסם

כן, התוודעתי לזה. רק שמייקרוסופט עצמם שכחו לציין את זה.

פורסם

איכות שמע

העובדה שהוא מתחבר במיני USB ולא בחיבור ייעודי, מה שעלול לעלות לך די הרבה כסף אם אתה מאבד את הכבל של ה ZUNE

תמיכה לא רק ב Divx, אלא גם ב Mpeg, Xvid ו H.264 בניגוד ל ZUNE

אתה מציג את זה כיתרון קטן, אבל זה למעשה חוסך המרה של כל קובץ וידאו שאתה מעלה לנגן.

אפילו האוזניות שהוא מגיע איתן בבאנדל טובות בהרבה מהזבל שמגיע עם ה ZUNE.

הוא לא דורש תוכנה להעברת הקבצים כמו ה ZUNE, אלא תומך ב Drag&Drop מכל מחשב שיש בו ווינדוס XP עם SP1 ומעלה

ואיזה "באגים מטורפים"? אלו שחדלו להתקיים לפני חצי שנה או יותר....?

שקוראים ביקורות על מכשיר, קוראים ביקורות עדכניות

אגב, ה ZUNE תומך בוידאו ברזולוציה של עד 720X576. זה לא HD, אבל זו בהחלט רזולוציה גבוהה. ה ZUNE והאייפוד מוגבלים ל 640X480.

Dapreview עשו טבלת השוואה מצוינת בין 3 הנגנים האלו, אחפש אותה עכשיו.

עריכה- הנה

http://dapreview.net/zune_vs_ipod_vs_zvm.html

-ב Zune יש רדיו? לא ציינו את זה באתר שלו, ואישית לא מצאתי אותו בתפריט של ה ZUNE.

הרבה אי-דיוקים:

1)איכות השמע בבירור יותר טובה בזון. איך אני יודע אתה שואל? בבדיקה של PCMAGAZINE בעזרת המכשיר ATS-2 של AUDIO PRECISION שבה בדקו טווח תדרים, רמות רעשים, רמות הפרדה בין הערוצים יחס אות לרעש וכו' יצא הזון שידו על העליונה. הציון של איכות הסאונד של הCREATIVE במבחן היה VERY GOOD ושל הזון היה SUPERIOR.

דרך אגב בSIGNAL TO NOISE RATIO הזון היה שני רק לג'יגהביט שמיוצר גם ע"י טושיבה.

2)הקריאטיב לא תומך בוידיאו HR או 720P ולכן צריך לקדד את זה בכל מקרה. התוכנה של הזון יודעת לקודד גם DIVX לWMV בעזרת HACK פשוט מאד.

3)הזון מגיע עם אוזניות מעולות. כיום (ובזמן שקניתי את הנגן) הוא נמכר בAMAZON ובעוד עשרות חנויות אחרות במבצע יחד עם הZUNE PREMIUM EARBUDS, שמאד מזכירות את הCX300 שלי (לא מגיעות לשם ממש אבל למשל הם הרבה יותר טובות מKOSS SPARK PLUG).

4)גם הZUNE בעזרת HACK פשוט תומך בDRAG AND DROP אבל כשיש לך 30GB זה לא ממש יתרון (אני אצלי עוד לא השתמשתי בזה פעם אחת). הרבה יותר קל להשתמש בתוכנה של הזון שמסכרנת אוטומטית.

5) הכבל סינכרון של הזון עולה פחות מ5 דולר כולל משלוח + מטעם מטען USB לרכב + מטען לשקע החשמל + משלוח לישראל מEBAY.

לזון יש כמה יתרנות על הקריאטיב:

1) מסך 3" לעומת 2.5 של קריאטיב.

2) WIFI שכרגע לא עושה כלום אבל אם יצליחו לשים על הזון לינוקס או לפי השמועות כבר בFIRMWARE הקרוב ניתן יהיה להסתכרן איתן.

3) לא צריך לקנות לו SKIN הוא בלתי שריט בעליל.

4) איכות שמע יותר טובה

5)ממשק גרפי מדהים על המכשיר.

6) האוזניות שבאות עם הזון משמעותית יותר טובות

פורסם

אין לי הרבה ידע טכני, אבל מהכרות קלילה עם מספר גדול של מכשירים אני הייתי בוחר ב-ZUNE.

פורסם

אני רואה שאין טעם שאני אגיב פה, אתה פאנבוי של המכשיר שלך, וקורא דברים מ PCmag.

מעכשיו פשוט קח את כל המידע מ Cnet, למה לא? ::)

פותח הדיון- בהצלחה בבחירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים