פורסם 2003 בינואר 2622 שנים חיפשתי תשובה בפורום אך לא מצאתי:מבקש המלצות בבחירת מע' הפעלה, בצירוף נימוקים אם אפשר.מחשב: P4 2.4GHZ, זיכרון 800Mhz RDRAM.שימושים עיקריים: עריכת וידאו, צריבת DVD, אינטרנט מהיר, משחקים.ישולב ברשת קיימת המבוססת על מודם אלקטל וראוטר.תודה מראש!
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים עדיף כבר את Professional יש בה כלי ניהול מעולים והיא יותר יציבה מ- Home edition לפי בדיקות שלי! 8)
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים שמע בעיקרון הם מבוססות על אותו ליבה ...רשת זה לא ממש קשור אני מכיר אנשים שעושים רשת עם Home ...אם התקציב נמוך לך על Home עם התקציב מאפשר לקנות Pro (כ- 800 + שקלים) אז לך על זה... (אולם במחיר הזה עדיף כבר 2K ) ...
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים שמע בעיקרון הם מבוססות על אותו ליבה ...רשת זה לא ממש קשור אני מכיר אנשים שעושים רשת עם Home ...אם התקציב נמוך לך על Home עם התקציב מאפשר לקנות Pro (כ- 800 + שקלים) אז לך על זה... (אולם במחיר הזה עדיף כבר 2K ) ...הוא אמר שאם יש לו דומיןרשת לא חייב לעבוד על domain היא יכולה לעבוד גם על workgroupרוב הרשתות הבתיות הן workgroupdomain זה שרת מרכזי שעליו מותקן Windows 2000 Server או כל Server אחר וכל המחשבים עושים login אליו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.