עבור לתוכן

משחה טרמית / מדבקה למעבד ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

אני חדש לגמרי בכל מה שקשור להרכבת מחשב באופן עצמאי, וזה בדיוק מה שאני מתכוון לעשות בשבוע הבא (עם עזרה של חבר עם נסיון בתחום).

הבנתי שלפני שמתקינים את הקרור של המעבד, צריך למרוח על המעבד משחה טרמית, אבל חבר אחר טוען שהיום במקום משחה טרמית בסה"כ מדביקים מדבקה שיש לה את אותו האפקט - האם הוא צודק ?

תודה רבה.

פורסם

המשחה הטרמית נמצאת כבר על גוף הקירור עצמו עם כל מעבד חדש (לפחות עם מעבדי Intel - זה מה שאני יודע)...

תתקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

המשחה לא באה BUILT IN על המעבד..

כשאתה מרכיב מחשב בעצמך אתה צריך למרוח אותה

ואם טכנאי/מעבדה מרכיבים לך את המעבד, הם עושים את זה

אני לא שמעתי על המדבקה

איש חכם אמר פעם "אם זה לא שבור, לא צריך לתקן את זה"

המשחה הטרמית מוכיחה את עצמה לא רע ואני לא רואה סיבה להחליף אותה במדבקה

אם יש לך יותר פרטים על זה תביא..

פורסם

פותח התרד כמה הסברים..

ישנה "מדבקה" שנקראת פאד טרמי ה"אפקט" שלה הוא כמו של משחה טרמית...

לגבי המעבד המשחה לא באה מרוחה על המעבד אלה על הקירור (סטוק) של המעבד...

ומשתמשים ב"פאד טרמי" בדרך כלל בזיכרונות וכו.. שכן הוא מדביק את הגוף קירור לרכיב..

מה שאסור לעשות אם זה מעבד..

פורסם
  • מחבר

^^^

מצטער, לא כל כך הבנתי אותך.

אני קונה מעבד Intel ב-Box. מה אני מקבל בתוכו ואיך אני אמור להרכיב אותו על גבי הלוח (אני מניח שהקרור של המעבד לא מגיע מורכב, אלא בנפרד, ויש צורך למרוח משחה טרמית על גביי המעבד / קרור לפני ההרכבה - מאיפה אני משיג את המשחה ?)

תודה.

פורסם

המשחה לא באה BUILT IN על המעבד..

כשאתה מרכיב מחשב בעצמך אתה צריך למרוח אותה

איפה אתה רואה שאני כתבתי שהמשחה Built In על "המעבד"!? :screwy:

^^^

מצטער, לא כל כך הבנתי אותך.

אני קונה מעבד Intel ב-Box. מה אני מקבל בתוכו ואיך אני אמור להרכיב אותו על גבי הלוח (אני מניח שהקרור של המעבד לא מגיע מורכב, אלא בנפרד, ויש צורך למרוח משחה טרמית על גביי המעבד / קרור לפני ההרכבה - מאיפה אני משיג את המשחה ?)

תודה.

כן, הקירור לא מגיע מורכב, ואין שום צורך למרוח משחה כי המשחה כבר נמצאת על גוף הקירור.

אני קניתי מעבד Intel E6400 ועל גוף קירור הסטוק הייתה משחה אפורה שהיא המשחה הטרמית...

פורסם
  • מחבר

כלומר כל מה שאני צריך לעשות זה להרכיב את הקרור על גבי המעבד, ואז את המעבד עם הקרור על גבי הלוח - וסיימתי ? אחלה.

עוד שאלה, בנושא אחר ברשותכם - אני שם לב שהרבה חנויות מוכרות מעבדים של אינטל עם אחריות לכל החיים, כאשר אני יודע שהיבואן הרשמי של אינטל (איסטרוניקס) מעניק 3 שנים אחריות "בלבד" (שזאת גם האחריות של אינטל העולמית על המעבדים) - אני מניח שהדבר אומר שכל החנויות שמעניקות אחריות לכל החיים מוכרות מעבדים ביבוא מקבילי, כלומר לא של איסטרוניקס - יש טעם להתעקש על מעבד ביבוא של איסטרוניקס, או שאין כל בעיה לקנות מעבד בכל יבוא (אני חושש ממעבדים מזויפים וכו', למרות שאני יודע שהסיכוי אפסי, אבל בשביל הראש השקט נראה לי ששווה ללכת על יבוא של איסטרוניקס).

תודה רבה שוב!

פורסם

כלומר כל מה שאני צריך לעשות זה להרכיב את הקרור על גבי המעבד, ואז את המעבד עם הקרור על גבי הלוח - וסיימתי ? אחלה.

לא, קודם כל אתה בודק אם אכן יש משחה טרמית אפורה על גוף הקירור (אין לדעת).

אחר"כ, אתה מתקין את המעבד קודםעל לוח האם, ואז לבסוף שם את גוף הקירור על המעבד ונועל את גוף הקירור.

פורסם

איסטרוניקס מציעה אחריות לכל החיים

החל מpetium 1 עד הQX6800

פורסם

איסטרוניקס מציעה אחריות לכל החיים

החל מpetium 1 עד הQX6800

אתה טועה ומטעה זה סתם גימיק שיווקי

זה אחריות ל3 שנים או עד ירידת המעבד מפס היצור ....!

ממש לא לכול החיים בוא תמצא לי עכשיו מעבד של פנטיום אחד 166 MMX חדש אה ?

פשוט אין ועם יש אז רק משומש ואתה תצטרך לחפש

פורסם

אני לא אמרתי שמוכרים P1 היום אני אמרתי כשמכרו בזמנו נתנו אחריות לכל החיים

וכמובן אם יש לך P1 ואתה רוצה לממש אחריות יתנו לך זיכוי אבל בP1 זה טיפה בעייתי כי הוא שווה כמו סוכריית טופי אז בוא נגיד שזה יותר מציאותי לP3

פורסם
  • מחבר

זה אחריות ל3 שנים או עד ירידת המעבד מפס היצור ....!

כלומר 3 שנים או ירידת מעבד מפס היצור - הקצר מביניהם (כלומר מקסימום 3 שנים, לא יותר מזה).

אם באתר של אינטל רשום בפרוש שיש אחריות של 3 שנים על מעבדים, אין סיבה/הגיון שיבואן רשמי של Intel בארץ יעניק אחריות ליותר מ-3 שנים.

פורסם

ציטוט מIQPC

INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX

אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי.

מה תאמר על זה?

פורסם

ציטוט מIQPC מה תאמר על זה?

אני אומר לך זה את זה ועוד הרבה אנשים שזה בולשיט אחד גדול מאוד !

אין כזה דבר אחריות לכול החיים זה סתם גימק שאיסטרוניקס מנסים לדחוף ויש כאלה שאוכלים את זה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים