פורסם 2007 במאי 1118 שנים שלום!רציתי לדעת איך חותכים פרספקס?רציתי לדעת איך אני יכול לחתוך ולא מישהו מיקצועיתודה
פורסם 2007 במאי 1218 שנים דרמל כלמעשה הכלי מעולה לכל סוג חיתוך שתרצה לבצע....אם אין לך אתה יכול עם מסורית כמו שבייקה אמר
פורסם 2007 במאי 1218 שנים אם אתה רוצה לחתוך במהירות, וה"פיניש" לא חשוב כ"כ (לא רואים וכו'), הדרמל יעשה את העבודהגם ג'גסו יהיה טוב מאוד (חותך די מהר, וכדי ללטש, צריך להשקיע פחות מהדרמל)לעבודות עדינות (חתיכות קטנות) אישית אני ממליץ על משור יד משורית קטנה
פורסם 2007 במאי 1318 שנים תוספת לגבי הג'יגסו- צריך להשתמש במסורית למתכת ולא לעץאם מדובר בחיתוך של קווים ישרים וארוכים יחסית, אפשר להשתמש במעין סכין מיוחד ששורטת את הפרספקס לעומק של כמה מ"מ ואז פשוט שוברים אותו ומתקבלת התוצאה הכי טובה (אם שוברים נכון... צריך ללחוץ ככה שהחלץ לאורך כל החיתוך יהייה שווה... קצת קשה להסביר את זה ככה, אבל אני בטוח שאם תשאל זגג הוא יסביר לך ואולי גם ידגים...)
פורסם 2007 במאי 1318 שנים מחבר תוספת לגבי הג'יגסו- צריך להשתמש במסורית למתכת ולא לעץאם מדובר בחיתוך של קווים ישרים וארוכים יחסית, אפשר להשתמש במעין סכין מיוחד ששורטת את הפרספקס לעומק של כמה מ"מ ואז פשוט שוברים אותו ומתקבלת התוצאה הכי טובה (אם שוברים נכון... צריך ללחוץ ככה שהחלץ לאורך כל החיתוך יהייה שווה... קצת קשה להסביר את זה ככה, אבל אני בטוח שאם תשאל זגג הוא יסביר לך ואולי גם ידגים...)אתה מתכוון לחתוך בעזרת יהלום מכיר תמכשיר חתכתי בעזרת מסור ברזל בעזינות כדי למנוע סדקים אבל הצלחתיתודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2007 במאי 1318 שנים אני מכיר את זה. זה דומה לסכין יפנים (בצורה הכללית), רק שהלהב מקבל זווית של 45 מעלות בערך בקצה.יש את זה ב"מרזבית" (פרטים בסטיקי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.