עבור לתוכן

המלצה לגוף קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

היי, אני מחליף מארז למחשב ( nzxt zero או gigabyte 3d aurora 570) וצריך המלצה לגוף קירור למעבד חשבתי על SUNBEAM TUNIQ אבל אמרו לי שהוא יותר מדי בשבילי כי אני לא מתכנן אוברקלוק, אז מה כדאי לי לקנות? עד 300 ש"ח

המפרט שלי הוא:

intel 6600e (שהמאוורר שלו השתגע ומסתובב על 3000+ועושה לי רעש נורא) מגיע עכשיו ל 50 - 60 מעלות לא במאמץ גדול

לוח gigabyte ds 4

כ. מסך 7600 gt (מאז שעברתי לויסטה אני לא יכול לראות את הטמפ' שלו ב everest)

הרד דיסק wd 250 gb ks

פורסם

אם אתה לא מתכנן אוברקלוק אז אתה יכול להישאר עם הקירור הרגיל של אינטל וב300 ש"ח לשדרג כרטיס מסך אומשהו אחר...

בכל אופן אם אתה בכל זאת מעוניין אתה יכול להחליף לפריזר 7 פרו שעולה משהו כמו 150 ש"ח הוא מעולה... או ה 5700 IGOLO

בכל אופן אם לא מתוכנן אוברקלוק הייתי חוסך את ה300 וקונה משהו אחר כמו הארד דיסק גדול יותר או כרטיס מסך טוב יותר וכו' לפי הצורך

פורסם

אני ממליץ לך על ביג טייפון

פורסם

אני ממליץ לך על ביג טייפון

הוא אמר שהוא לא מתכנן אוברקלוק ...והביג טייפון באותה רמה פחות או יותר של הטוניק אין לו מה לעשות עם זה

פורסם

לא צריך אובר קלוק!

לי יש אותו בלי אובר והוא מצוין אבל הרגיל לא החדש!

הוא שקט נורא ומומלץ!(מוגבל ל1300 סל"ד)

פורסם

לא צריך אובר קלוק!

לי יש אותו בלי אובר והוא מצוין אבל הרגיל לא החדש!

הוא שקט נורא ומומלץ!(מוגבל ל1300 סל"ד)

לשים ביג טייפון של מעבד בלי לבצע אוברקלוק זה בדיוק כמו לקנות למבורגיני ולנסוע איתה לפי חוקי המהירות זה אוברקיל מטורף שלא נדבר על בזבוז כסף...

אם הוא לא מבצע אוברקלוק הקירור סטוק מספיק לו...אם הוא רוצה שקט לגמרי אז שיקנה ב250 קירור פאסיבי למעבד וזהו למרות שגם הקירור סטוק של אינטל שקט יחסית

פורסם
  • מחבר

להזיק למעבד אבל זה לא יכול אם אני ישים גוף קירור יותר טוב מזה שמגיע עם המעבד

40 - 45 מעלות לדיסק קשיח זה הרבה?

פורסם

להזיק למעבד זה בטוח לא...אבל זה ממש מטומטם סליחה על הביטוי לקחת גוף קירור כזה כדי לקרר סתם מעבד שפועל בסטוק

פורסם
  • מחבר

אז אם אני לא עושה אוברקלוק אפשר לקחת איזה מאוורר זול שמיועד למעבד וזה יעשה את אותה העבודה?

פורסם

פריזר 7

פורסם

אז אם אני לא עושה אוברקלוק אפשר לקחת איזה מאוורר זול שמיועד למעבד וזה יעשה את אותה העבודה?

בדיוק ואם אתה רוצה קירור במחיר טוב זה הפריזר 7

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים