פורסם 2007 במאי 1118 שנים אם אני אשים את הCDROM שישכב כמו שהPS עומד,זה יעבוד?כי אני לא חושב שהוא יתפוס בגלל שאין לו תופסנים כמו לPS.יש אפשרות לסדר את זה?ויש סכנה שגם הHD יהיה כך?
פורסם 2007 במאי 1118 שנים אם זה ממש קריטי לך אתה יכול לקנות כונן של מחשב נייד ולחבר אותו... לו אין שום בעיה לעבוד על הצד או בכל זוית שתשים אותו
פורסם 2007 במאי 1118 שנים CD עובד על הצד ועוד איך...יצא לי כבר להרכיב מחשבי HTPC שבמארז שלהם המקום לCD הוא "על הצד" ועובדה שזה עובד.. אם תסתכלו טוב על המגש של הCD שלכם, אז ברובם אם לא בכולם יש תופסנים קטנים כאלה ב4 פינות, כשאתה מניח את הדיסק הוא נשען על ה2 תופסנים התחתונים ונכנס פנימה ובפנים הוא מתיישב כמו שצריך.בדוק מניסיון.
פורסם 2007 במאי 1218 שנים ראיתי כל כך הרבה כונני CD וצורבים למיניהם, ובודדים הכוננים שאין להם את התופסנים הקטנים האלה.. בקשר לאיך הוא עובד בפנים, תקחו סידירום, תורידו לו את המכסה מלמעלה ותכניסו דיסק ותראו איך זה עובד, אחרי שהדיסק נכנס, הציר שמסובב אותו עולה למעלה ו"ממרכז" אותו ונועל אותו למרכז (הציר בצורת קונוס) ואז זה מסתובב בלי בעיה. בדוק
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר טוב אני אראה כבר מה אני אעשהאני מתכנן מחשב קונסולה אז רציתי שהוא יהיה כמה שיותר דק,אם אני אוכל לעשות יותר דק מ14 ס"מ בצורה משמעותית (ספק) אז אני אשכיב אותו על הצד כמו הקונסולות.יש לי עוד שאלה,מה הייתם מעדיפים למודינג? מאווררי לדים או מאוררים שקטים וטובים של AC?
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר אוחח זה הולך להיות כזה מחשב פצצהאבל יקר,בלי השילדה הולך לעלות לי 200 שקלנחכה לחופש שנעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.