פורסם 2003 בינואר 2522 שנים אתם יכולים לרשום איך הם ואם היו לכם בעיות איתם...? כי אני מתלבט ביניהםתודהעריכה: אל תתייחסו למחיר
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים תחפש בגוגל כתבות על הלוחות האלהאני קונה את האיפוקס!!האיפוקס הכי טוב לאוברקלוקהאיפוקס יותר יציב!! (הלידטק מראה חוסר יציבות שמשתמשים בכל ההרחבות שלו (agp, pci...))באיפוקס יש יותר הרחבות pciבקיצור האיפוקס לוקח מכל הבחינות!!
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים לי יש את הלוח הנ"ל של לדטק, למשתמש ממוצע כמוני זה בהחלט מספיק, לא שמעתי על הבעיות עם הלוח עצמו מכיוון שאני משתמש ב3 מתוך 5 הPCI וכמובן בAGP ואין לי שום בעיות, באופן כללי אני יכול להגיד שזה אחלה לוח- לא הרבה יותר מזה...הEPOX כמובן יותר טוב לאוברקלוקיג, יש יותר הרחבות PCI והחברה יותר ותיקה בתחום...אם לא להתייחס למחיר, אני הייתי ממליץ לך על הEPOX
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים לי יש את הEPOX ואני חיב להגיד שאני מאד מרוצה.אבל אם אתה לא מעונין לעשות OC אז ל על הכי זול.BD.
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים כמה הלידטק לא טוב באוברקלוקינג ?הוא נגיד, יותר טוב מה גיגהבייט 7VAX ?או שהוא כמעט מחוסר לגמרי אופציות.אגב, יש אפשרות לפתוח איתו את המכפלה של המעבד?
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים אין אופציה לפתוח מכפלה...אני באופן אישי עם הקירור הפאסיבי ללוח האם והמאורר המקורי של AMD הצלחתי להגיע ל145...תעשה לבד את החשבון אם זה טוב או לא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.