עבור לתוכן

רוצה לרכוש את Z-5500 מארה''ב, עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מספיק כסף בשביל לרכוש את הרמקולים, במיוחד עכשיו שהמחיר ירד.

האם כדאי להזמין מארה''ב?אם אין אחריות? שווה את החסכון של 1500?

אני צריך עזרה בבחירת חנות משם + כל הסלט מסביב, מע''מ וכו'.

תודה.

נ.ב

אני יודע שהרמקולים שווים כל אגורה, אני אשתמש בעיקר לסרטים, הכרטיס קול שלי או ONBOARD, האם שווה לקנות כרטיס קול גם?

למי שיש את הרמקולים האלה, האם הם עד כדי כך טובים? או עדיף לחסוך למסך למחשב\כרטיס מסך - בשביל שבחווית הצפייה בHDTV במחחשב תשתפר?

כרגע המחשב שלי במפרט בצד, בדקו.

יש לי בסלון מערכת קולנוע ביתי איכותית, פלזמה תומכת HD וסטרימר המעביר את החומר HD לפלזמה, האם שווה לי אז להשקיע ברמקולים כאלה לחדר כשיש לי מערכת איכותית ביותר בסלון?

תודה

פורסם

קודם כל אתה צריך להיות מודע לכך שהמשקל של דיי גדול ... לא זוכר את המשקל המדוייק אבל זה משהו בכיווון של ה 30 קילו שאתה רובם תופס הסאב הענק

שזה דיי הרבה בשביל לסחוב דבר כזה כי משלוח בכל אופן לא יעבוד עקב העלויות הגבוהות של חבילה כזו כבדה כך שרק אם אתה בעצמך טס לארה"ב או מישהו קרוב שאתה יכול לסנג'ר אחרת זה לא יעבוד

newegg זולים ויש לך גם חנויות כמו זאפ אמריקאיות

http://www.pricewatch.com לדוגמה

כרטיס האון בורד לא ינצל אותם... אתה חייב להשקיע בכרטיס קול איכותי לפחות

כן הם מאוד טובים במיוחד בסרטים עם DD5.1\dts ,משחקים וסרטים ומגיעים לעוצמה מטורפת

מסך וכרטיס מסך כמובן שישפרו את החוויה במיוחד כשכל התכנים ב HD באים כבר ב AC3 שזה DD או dts שזה עוד יותר טוב

אם יש לך מערכת טובה בסלון זה כבר שיקולי נוחות שלך , במחשב אתה יכול להשתמש בהם גם במשחקים ומוזיקה שבסלון פחות נוח מה גם שזה סוג של השקעה ולא דבר שירד לתמיון תוך שנה שנתיים כמו כרטיס מסך חדש

תעשה חיפוש בפורום היו מלא דיונים על הרמקולים האלה עם פרטים מדוייקים לגבי נפח\גודל וכו'

פורסם

לכותב הת'רד: מה תעשה עם ענייני מתח (VOLTAGE)?

תקנה שנאי של 500W, או שיש לך דרך כלשהיא לוודא שהמערכת עובדת גם על מתח אמריקאי וגם על אירופאי?

כרטיס האון בורד לא ינצל אותם... אתה חייב להשקיע בכרטיס קול איכותי לפחות

אם הוא מוציא את הסאונד דרך יציאה אופטית, הכרטיס-קול ממש ממש לא משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים