פורסם 2003 בינואר 2522 שנים יש לי וודו 4 4500 ואני רוצה להוציא ממנו את כל מה שיש לואני קונה ראדון 9000 pro 128של גיגה אז אני רוצה להוציא ממנו כמה שיותרואם נגיד הוא מת אז מזה שאני יחמם אותו יותר מידי או משהו אז יכול להיות נזק לעוד דברים?
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים קשה לשרוף כרטיס בגלל שישר רואים שיש אי יציבות.תוריד תוכנה כמו ריווה טיונר ותעלה מהירות בעדינות.
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים יש לי וודו 4 4500 ואני רוצה להוציא ממנו את כל מה שיש לואני קונה ראדון 9000 pro 128של גיגה אז אני רוצה להוציא ממנו כמה שיותרואם נגיד הוא מת אז מזה שאני יחמם אותו יותר מידי או משהו אז יכול להיות נזק לעוד דברים?תלוי,אם אתה ממש אבל ממש ממש שורף אותו,יכול להיות שהוא יהרוס את ה AGP SLOT.
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים מי יודע עד כמה כרטיסים מתחממים.. כשאתה עושה יותר מידי אובר קלוק לכ.מסך הוא מראה לך "תופעות לוואי"כמו נקודות כחולות העכבר נתקע ושברי גרפיקה אתה ישר יודע אם הוצאת את המקסימום מהכרטיס
פורסם 2003 בינואר 2722 שנים לא הבנתי ממי אתה רוצה להוציא את המקסימום ! אבל יש לך מדריך מאד שימושי לאוברקלוקיחנג כרטיסי מסך כאן באתר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.