עבור לתוכן

בעיה מסויימת עם הקירור של הGF FX 5800

Featured Replies

פורסם

הקירור עצמו תופס שני סלוטים בתמונות שאני ראיתי.

פורסם

זה הקטע! הם דקים... אבל לא יותר מידי, אחרת מה הקטע בהם בכלל? ( אני חושב שהמעצבים בנווידיה לא סתם זרקו מכה חתיכות פלסיק ויצא משהו יפה [ אולי זה נראה ככה - זרוק ויפה ... ] ) . אני מאמין שהם השקיעו יותר מכמה דקות בעיצוב המרהיב ( עד כמה טוב, עוד לא יודעים ) של הקירור ... ::)

פורסם

המבנה של הכרטיס אינו חדש..

לפני מספר חודשים הוציאה אביט גירסה של כרטיס הTI4200 הבנוי בצורה דומה רק עם שמוש רב יותר בנחושת.

הקרור הוכיח את עצמו והכרטיסים אכן הגיעו לתוצאות מצוינות.

משום זכור לי רק הודעה אחת מפורום מחו"ל שבכדי לשפר עד מאוד את קרור הכרטיס יש לשים מאוורר שמכוון אל עבר פלטת הנחושת של הכרטיס.

נראה שכאן זה יהיה קשה יותר בשל השימוש בפלסטיק (?)

אך בכל אופן הקרור כבר הוכיח עצמו כמצויין

פורסם

המבנה של הכרטיס אינו חדש..

לפני מספר חודשים הוציאה אביט גירסה של כרטיס הTI4200 הבנוי בצורה דומה רק עם שמוש רב יותר בנחושת.

הקרור הוכיח את עצמו והכרטיסים אכן הגיעו לתוצאות מצוינות.

משום זכור לי רק הודעה אחת מפורום מחו"ל שבכדי לשפר עד מאוד את קרור הכרטיס יש לשים מאוורר שמכוון אל עבר פלטת הנחושת של הכרטיס.

נראה שכאן זה יהיה קשה יותר בשל השימוש בפלסטיק (?)

אך בכל אופן הקרור כבר הוכיח עצמו כמצויין

אני מודע לזה... אך אני לא מאמין שנווידיה לקחו את הקירור בעיניים עצומות... ::)

ד"א, הנה:

| 1 | | 2 |

אפשר לראות שזה שונה, למרות שזה עדיין על אותו העיקרון... ( פה נראה לי הוא לוקח אוויר מהמארז ומוציא את החם החוצה... או שמא להיפך? - וב FX יש שני תעלות.... אחת לכניסת אוויר מבחוץ... ואחת ליציאת אוויר החוצה ... )

פורסם
  • מחבר

אבל שימו לב כמה הסנפירים שם דקים!!

פורסם

אותו עובי!

רק שהעיצוב של ה אוטס נראה שונה, ויותר מורכב, אולי אפילו מכמה חלקים. וה FX הוא חתיכה אחת של נחושת (כנראה) . לגבי מה יותר אפקטיבי, שוב ...

עכשיו זה נראה לי בכלל שונה... רק על אותו הרעיון הכללי .

( וגם לא בטוח שזה יהיה הקירור הסופי שמסי ולידטק ישימו עליו ... )

פורסם
  • מחבר

העיצוב זהה רק שבFX הקירור הוא גם לזכרונות. הסנפירים דקים בהרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים