עבור לתוכן

אבקש עזרתכם בבחירת מארז של NZXT - מהדגמים ה"זולים" יותר

Featured Replies

פורסם

חברי הפורום שלום.

אבקש את עזרתכם בבחירת מארז של NZXT למחשב חדש (E4300, GA-965P-DS3, 8600GT, דיסק קשיח וצורב). בהתחלה התכוונתי ללכת על מארז "פשוט" ב 230 ש"ח, אבל מסתבר שהחנות ממנה אני קונה היא היבואן הרשמי של המארזים של NZXT, אז יכול להיות שאקבל באותו מחיר (או בתוספת קטנה) מארז של NZXT. מחיפוש בפורום ראיתי שממליצים הרבה על מארז ה APOLLO, אבל יש גם כאלו שהולכים על ה TRINITY. בהנחה שאני מוגבל לשלושת הדגמים הזולים של NZXT שמופיעים באתר של IQPC - ה DUET, ה ה APOLLO וה ה TRINITY, מהו המארז המומלץ ביותר?

ושאלה נוספת - יכול להיות שספק הכח יהיה גם כן של NZXT, כנראה 400W (לא מופיע באתר שלהם). האם הספקים שלהם טובים? מצאתי ביקורת טובה על ספק חזק שלהם, אבל לא על ספק ה 400W.

תודה על התגובות.

פורסם

הדואט מתאים בעיקר בתור מארז HTPC והטרניטי נחמד אבל מגיע עם 2 מאוררים של 80mm מה שידרוש ממך החלפה למאוררי 120mm איכותיים כדי שתוכל לישון בלילה היטב.

מהסיבות הללו אני ממליץ על האופולו. קח בחשבון שהוא מגיע ללא מאורר קידמי,דבר שאני מניח שידוע שהוא מאוד חשוב. תוכל לקנות עוד מאורר ב-40ש"ח או שתוכל לקחת את המאורר הצדדי ולשים מקדימה,לשיקולך.

לגבי הספקים שלהם,אני חייב להודות שיצא לי לראות גם את הביקורות על ספק חזק מאוד שלהם אבל לא על 400W

אם תתן לי דגם מדוייק אולי אני אוכל לנסות לברר משהו.

בכל מקרה,יש סיבה מיוחדת למה שתקנה ספק מתוצרתם ולא משהו אחר?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

לפי המלצתך, הודעתי לחנות שאני מעוניין באפולו, והם יגידו לי מה ההפרש שעלי להוסיף. אם ההפרש יהיה קטן, אז אני אקח אותו, וגם אבקש שיוסיפו מאוורר 120 מ"מ קדמי.

בקשר לספק - בתור יבואן רשמי, יותר קל להם כנראה להביא את הספקים של NZXT. ביקשתי בכל זאת לבדוק האם אפשר להביא ספק 400W של HEC.

דגם מדוייק של הספק של NZXT (ה 400W) אין לי, כי אין אותו באתר של NZXT, והציוד עדיין לא הגיע לחנות (הוא עדיין במכולה, אז זה יכול לקחת עוד כמה ימים עד שיגיעו הספקים האלו).

פורסם

אני קצת חושש מזה שאין אותו באתר,דבר שיכול אולי להראות שהוא מיושן.

אבל בכל מקרה ללא דגם לא נוכל לדעת כלום בדיוק כפי שללא ביקורות לא נוכל לדעת כלום.

קח בחשבון גם שיש ספקים טובים בהרבה מ-HEC 400TRT הכל תלוי בתקציב שלך,ברצון שלך בספק שקט,בדרישה למודלריות או לא,ובמפרט שלך

פורסם
  • מחבר

הבעיה עם הספק היא שאני גם ככה חרגתי כבר ב 700 ש"ח מהתקציב של 5000 ש"ח שהקצבתי לעצמי (לכל המחשב - פתחתי על זה נושא בפורום מפרטים לפני כמה ימים). יש כבר חריגה נוספת של 24 ש"ח בשביל החלפת הצורב לחיבור SATA, ונקווה שהחריגה (אם תהיה) בשביל שינוי המארז ממארז "ג'נרי" למארז אפולו של NZXT לא תהיה גדולה (אבל כדי לקבל מחשב "נורמלי" פעם אחת החריגה הזו שווה את זה).

אני בשלב הזה לא מתכנן OC, אבל אני בהחלט מעוניין באפשרות (בגלל זה לקחתי לוח ומעבד כאלו). כרטיס המסך הוא 8600GT של Leadtek Winfast (לא צריך חיבור מתח נוסף). גם נושא השקט הוא לא ממש קריטי עבורי - אם המחשב יפריע לי לישון, אני פשוט אכבה אותו... אני מניח שספק "טוב" של 400W אמור בהחלט להספיק לדרישות שלי, לפחות בשלב זה.

פורסם

אין את האפולו במלאי ב IQPC? כי התכוונתי ללכת לשם מחר. :-\

פורסם

אין את האפולו במלאי ב IQPC? כי התכוונתי ללכת לשם מחר. :-\

הוא אמור להגיע היום,אבל מזה קשור כרגע? תרים אליהם טלפון.

smalul,

שוב,אני לא יודע כ"כ מה להגיד לך כי אין לי מושג על איזה ספק אתה מדבר וגם בלי ביקורות רציניות הוא יכול להיות איכותי ויכול להיות קרוב לג'נרי - לך תדע.

פורסם
  • מחבר

אני אתקשר לחנות מחר ונראה מה נסגר עם המארז ועם הספק. אני אעדכן.

פורסם

אני רוצה לקנות את המארז של NZXT גם אבל את LEXA מה שם החנות/אתר איפה היא?

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון אלי, אתה יכול להסתכל באתר של NZXT ברשימת המפיצים המורשים:

http://www.nzxt.com/buy/asia/israel

אני קונה מהחנות הראשונה, פשוט כי היא בעיר מגוריי, וגם כי אני מכיר אותה הרבה שנים. אין ממש טעם להתסכל באתר שלהם - הוא גם לא מעודכן, וגם הוא, משום מה, רק ברוסית. אם אתה ממש רוצה - אתה יכול להתקשר אליהם - המספר מופיע באתר של NZXT (הקידומת 972 היא של ישראל, אז לא צריך לחייג אותה, ו 4 הופך ל 04). אני לא מכיר את המפיץ השני, ואני לא יודע אם הוא חנות שמוכרת לצרכנים פרטיים או רק לחנויות, אבל מה שבטוח - המפיץ הראשון הוא חנות לכל דבר.

עידכון בקשר לנושא שלי:

האפולו, בסופו של דבר, יעלה 380 ש"ח (תוספת של 150 ש"ח על המארז הג'נרי שבחרתי). בקשר לספקים - עדיין אין דגמים סופיים, אולי ביום ראשון תהיה תשובה.

עריכה:

הספק של XZXT הוא PP400. חיפשתי אותו ב google אבל לא מצאתי שום ביקורת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים