פורסם 2007 במאי 918 שנים מה דעתכם ? [br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 00:16:09 עוד תמונה מאותו יום ..ילד שוודי ניסה לרוץ ןלברוח מהמצלמה , אבל מצב ספורט עושה את שלו...
פורסם 2007 במאי 1018 שנים אני מזהה פוטנציאל במונה עם הברז של מומש אולי זוית מעניינת יותר??הדבר היחידי שגורם לו למשוך את העין זה החדות לעומת הרקע, מה גם ששאר הברזיה חדה וההמשך שלה נמצא מחוץ לתמונה זה מפריע לעיןתנסה משהו יותר מעניין, לדוגמא למקם את המצלמה מעט מעל ומאחרוי הברז ולנסות לתפוס בפריים רק את מתקן השתיה שהברז (בפוקוס) מסתיר חלק ממנואו לבקש ממישהו שישתה ולעשות מקרו שיראו בהכל התמונה רק את הפריים ואת הפה של הבן אדםבתמונה של הילד מפריעים לי שני דברים"התמונה צולמה מזוית גבוהה שלא מציגה אותו טובהוא תופס חלק קטן יחסית בתמונה והרקע לא אומר כלום
פורסם 2007 במאי 1018 שנים אבל הבעת הפנים של הילד מושכת את העין.בכלל הילדים הם מושא צילום מצויין.תמיד ספונטניים (במיוחד בגיל הזה).
פורסם 2007 במאי 3018 שנים 2 התמונות מאוד יפות, מלאות וחיות, אהבתי!העריכה שהציגו פה, נותנת תמונה הרבה יותר חמה וחיה...Aviko
פורסם 2007 במאי 3118 שנים מחבר תיקון צבעים, חיתוך וחידוד של תמונת הילד: חיתוך מעניין , לדעתי הוספת יותר מדי חדות (על מה שאני הוספתי בכל מקרה : ) )
פורסם 2007 ביוני 218 שנים התוצאה הסופית אינה מושלמת מכיוון שנעשתה על הקטנה וחידוד לא מוצלחים קודמים. השיטה בה חידדתי את התמונה אמורה למנוע הוספת רעש רקע וחידוד קוי מתאר בלבד. הגדלתי את פניו של הילד מהתמונה שפורסמה באתר (לפני העריכה שלי): גם בלי תיקוני הצבעים והחידוד שלי, ניתן לראות את כמות הרעש בתמונה המקורית שהועלתה לאתר. אם התיקונים היו מבוצעים על תמונת המקור או על תמונה באיכות טובה יותר, התוצאה הייתה טובה יותר.
פורסם 2007 ביוני 218 שנים מחבר התוצאה הסופית אינה מושלמת מכיוון שנעשתה על הקטנה וחידוד לא מוצלחים קודמים. השיטה בה חידדתי את התמונה אמורה למנוע הוספת רעש רקע וחידוד קוי מתאר בלבד. הגדלתי את פניו של הילד מהתמונה שפורסמה באתר (לפני העריכה שלי): גם בלי תיקוני הצבעים והחידוד שלי, ניתן לראות את כמות הרעש בתמונה המקורית שהועלתה לאתר. אם התיקונים היו מבוצעים על תמונת המקור או על תמונה באיכות טובה יותר, התוצאה הייתה טובה יותר. כן חידדתי את התמונה המקורית מעט מה שהוסיף רעש ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.