עבור לתוכן

חי חי חי כן אני עוד חי.. אבל הכרטיס מסך מת מת מת כן הוא כבר מת.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב שאני האדם בעל הכי הרבה בעיות במחשב כאן (שהצהיר עליהם בפורום) אבל מה לעשות..

אני מחזיק מפרט שאפשר לראות בפרופיל..

- מעבד שמתחמם כמו איזה זונה בזמן עבודה, אבל אפשר לסבול אותו

- לוח אם דפוק לגמרי, לא מאמין שקניתי אותו. הקירור של הצ'יפסט נמצא מילימטר אחד מתחת לכרטיס מסך (כלומר, הוא מחמם אותו במקום להוציא את החום לגוף המארז) כמו כן, אין מקום כמובן להיטסיקנ על המעבד ואפילו איוורור קטן של ZALMAN CNPS8000 לא נכנס בו, חוסר בקונקטורים למאוורר, ביוס דפוק.. בקיצור חרא.

- המארז והספק היו צואה בזבידה (שם יפה ל"חרא בלבן" :xyxthumbs:) אבל מהם ברוך השם כבר נפטרתי.

עכשיו, נשאר לי רק דבר אחד שגם הוא דפוק, הכרטיס מסך.

הכרטיס מסך הזה עם קירור פאסיבי בלבד שנקנה בהרבה כסף ונאמר עליו שיספיק לשנתיים.. לא קולט היום את SPIDERMAN 3 עפ"י דרישות..

לכן, אשמח לשמוע את דעתכם ועצותיכם בעניין.

יש להבין, אינני מעוניין בהפעלת SPIDERMAN 3 ואין זה חשוב לי. אני רק מעוניין לדעת שהמחשב שלי בסדר ושאם הייתם אתם איתו אם הייתם נשארים איתו\לא נשארים איתו.. ואם לא נשארים איתו מתי הייתם מחליפים ולמה :jump:

חזק ואמץ,

תומר

פורסם

תשמע זה עניין של צרכים

אני למשל החלפתי מחשב לפני שבוע

המפרט הקודם הוא amd64 3200 1gbram geforce 6800

זה תלוי בך אם להחליף או למשוך עוד...

פורסם
  • מחבר

אני לא גיימר מטורף אם זו השאלה..

העניין הוא איך הוא ביחס למחשבים של היום.

יענו, אתם הייתם מושכים איתו או לא?

פורסם

לפי איך שאתה מדבר יש לך בעיית התחממות, תפתח את המארז נראה לי זה מאוד יעזור....

תוריד Riva Tuner כדי לבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך.

תחזור אלינו אם יש שינוי...

פורסם

תשמע,

יש לנו בעקרון מחשב זהה למעט הכרטיס מסך. גם לי יש את אותו הלוח ואת אותו המעבד ואותה כמות זכרון ,כוננים ואפילו עד ללפני שנה , 6600 (רגיל ולא GT..)

האמת היא שיש לך מחשב לא כזה נורא.. הכרטיס מסך אמנם לא הכי משהו ביחס לדרישות של היום אבל אפשרי בהחלט לשחק איתו. בייחוד כשאתה מצהיר על עצמך שאתה לא גיימר מטורף.

בגדול אני לא ממש מבין מה רצונך בפתיחת הת'רד הזה..

אם יש לך בעיות מסויימות או קרטועים במשחקים אתה תמיד יכול לעשות OC לרכיבים שלך. אני לא זז לשום משחק לפני שאני מרים את המעבד ל 2200MHZ.

עוזר מאד. מתחמם מעט.. נו אז מה?? הדבר היחיד שמפריע לי שמתחמם בחיים זה הכרית בלילה ואז חייבים להפוך אותה לצד השני.. :)

גם לכרטיס מסך שלך אתה יכול לעזור טיפה עם OC.. אם אני זוכר נכון, הוא אוברקלוקר לא רע..

בגדול, תגיד לנו מה אתה מצפה מהחשב קודם ואז נוכל להמליץ לך מה לעשות..

פורסם
  • מחבר

תשמע,

יש לנו בעקרון מחשב זהה למעט הכרטיס מסך. גם לי יש את אותו הלוח ואת אותו המעבד ואותה כמות זכרון ,כוננים ואפילו עד ללפני שנה , 6600 (רגיל ולא GT..)

האמת היא שיש לך מחשב לא כזה נורא.. הכרטיס מסך אמנם לא הכי משהו ביחס לדרישות של היום אבל אפשרי בהחלט לשחק איתו. בייחוד כשאתה מצהיר על עצמך שאתה לא גיימר מטורף.

בגדול אני לא ממש מבין מה רצונך בפתיחת הת'רד הזה..

אם יש לך בעיות מסויימות או קרטועים במשחקים אתה תמיד יכול לעשות OC לרכיבים שלך. אני לא זז לשום משחק לפני שאני מרים את המעבד ל 2200MHZ.

עוזר מאד. מתחמם מעט.. נו אז מה?? הדבר היחיד שמפריע לי שמתחמם בחיים זה הכרית בלילה ואז חייבים להפוך אותה לצד השני.. :)

גם לכרטיס מסך שלך אתה יכול לעזור טיפה עם OC.. אם אני זוכר נכון, הוא אוברקלוקר לא רע..

בגדול, תגיד לנו מה אתה מצפה מהחשב קודם ואז נוכל להמליץ לך מה לעשות..

יפה.. אז גם אתה נפדקת עם לוח אם שמחמם לך את הכרטיס מסך.

למעשה, פתח שנייה את המחשב וסתכל מתחת לכרטיס מסך. יש שמה בדיוק את המתכת הצהובה שמקררת את הצ'יפסט.

תגע בה, היא פשוט רותחת.. וככה בדיוק באותו המקום הכרטיס מסך מתחמם ומדוע? כי הרעיון של המתכת הזו שהיא מפרישה את החום החוצה, לכיוון הכרטיס מסך.

גם, אין לי אפשרות לשים מאוורר כי הכ.מסך יושב על הקירור.

בגלל החום הזה של הכרטיס מסך אני לא יכול לעשות OC, זה ממש ישרוף אותו.

בגלל זה, אני צריך שתענו לי על שאלה פשוטה, האם כרטיס מסך עם קירור של היום יתגבר על הבעיה של המתכת הזו או שעדיין יתחנם מדי?

שונא את הלוח אם הזה, מי ייתן ואני יזכה בלוטו ויוכל לקנות ASUS COMMANDO, החלום שלי :xyxthumbs:

פורסם

אולי אתה חי,אבל הדיון מת

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים