עבור לתוכן

CMV221D vs. BenQ FP222W

Featured Replies

פורסם

טוב, אז ההודעה נערכה והתארד בעיקר שואל בנוגע ל-CMV 221D, מסך LCD בגודל 22" WIDE במחיר מטורף של 1400 שקל ב-KSP.

כל מי שיש לו ניסיון עם המסך מוזמן לתת את דעתו...

תודה!

ההודעה הקודמת: ראיתי את הדגמים האלה:

MAG BP2219FW \ VIEWSONIC VX2235WM \ BENQ FP222W

ב1700 ש"ח.

אני מתאר לעצמי שכולם שם בעלי פאנל TN אז כמובן שזאת לא הפתעה שהם לא שיא האיכות.

אבל עדיין, 22 רחב, במחירים ממש מצחיקים, הם בטוח מועילים למשהו ::) השאלה מה...

באיזה נושאים באמת לא יורגש בצורה מזעזעת חוסר האיכות של המסכים האלה ובאיזה נושאים עיקריים דווקא כן יורגש ויזעזע?

תודה רבה!!

פורסם
ראיתי את הדגמים האלה:

NAG BP2219FW \ VIEWSONIC VX2235WM \ BENQ FP222W

ב1700 ש"ח.

יש את הCMV ב1390.. והאיכות בו נחשבת טובה יחסית לTN ככה שאם כבר לוקחים 22 אינטש אז לוקחים אותו..

באיזה נושאים באמת לא יורגש בצורה מזעזעת חוסר האיכות של המסכים האלה ובאיזה נושאים עיקריים דווקא כן יורגש ויזעזע?

לגרפיקאיים המסך הזה לא יהיה מספיק.. ולכן חוסר האיכות יורגש בשבילם.. למשתמש אחר ממוצע.. הייתי הולך על המסך הזה על פני מסך MVA באותו המחיר..

כי אחרי הכל זה 22 אינטש.. במחיר נמוך לאללה!

פורסם

אבל נראה לי שצריך לקחת בחשבון את זה שמסך כזה גדול עובד ברזולוציות גבוהות ולכן צריך כרטיס מסך שיעמוד בדרישות...

פורסם

אנשים בדקו גם את זה קצת.. וממה שקראתי גם בשינוי מהרזולוציה הטבעית בו רואים טוב מאוד.. ואין הבדל..

פורסם
  • מחבר

בגלישה באינטרנט \ טקסט \ צפיה בתמונות יורגש חוסר האיכות אצלהם ?

ומה בנוגע לסרטים? אני מתאר לעצמי שסרטי DVIX\DIVX ברזולוציות סטנדרטיות יראו על הפנים כשהמסך על 1680X1050, אבל סרטי HD 720 יראו בסדר...?

תודה לשניכם (:

נ.ב אם אפשר להגיב בכללי על המסכים האלה ולא רק על ה CMV ספציפית זה יהיה אחלה (:

בכל אופן, כדאי לחכות קצת עם הקניה או שהמחירים שיש כרגע לא צפויים לרדת יותר מידי?

בנוגע ל CMV, אתה יודע במקרה את הדגם שלו?

פורסם
בגלישה באינטרנט \ טקסט \ צפיה בתמונות יורגש חוסר האיכות אצלהם ?

כן.. זה לא שהאיכות שלהם לא טובה.. פשוט האיכות של הMVA יותר עדיפה..

ומה בנוגע לסרטים? אני מתאר לעצמי שסרטי DVIX\DIVX ברזולוציות סטנדרטיות יראו על הפנים כשהמסך על 1680X1050, אבל סרטי HD 720 יראו בסדר...?

סרטי DVDRIP יראו סבבה.. DIVX רגיל לא נראים גם ככה טוב.. וHD כמובן שיראה מעולה..

בנוגע ל CMV, אתה יודע במקרה את הדגם שלו?

חפש בKSP זה החנות היחידה שמוכרת..

פורסם
  • מחבר

סחטן על המהירות :xyxthumbs:

ראיתי את המחיר ב-KSP, מדהים, אין מילים...

ראית את המסך במציאות? יצא לך לשחק איתו קצת?

הוא באמת שווה קניה?

כי להגיד לך את האמת, בנוסף לזה שעד היום לא היה לי רושם כזה טוב מ-CMV, עוד לראות 22" ב1400 שקל זה בכלל סופר-חשוד...

מה אתה אומר?

הבעיה שלי עם KSP זה שהתצוגת מסכים שלהם לפני קניה מסתכמת באיזה מצגת פלאש מטונפת שהם מריצים, אין שם אפשרות כמו בבאג לגלוש קצת באינטרנט וכו...

עריכה:

מי זאת בכלל החברה הזאת CMV, עקרונית ראיתי את אתר הבית שלהם, אבל מוזר שגוגל לא מוצא עליה כלום, אפילו FLATPANELS.DK לא מוצא עליה כלום...

מה הולך פה :S

פורסם

http://img235.imageshack.us/my.php?image=2001su3.jpg

http://img158.imageshack.us/img158/876/1003ug7.jpg

צירפתי תמונות..

והוא שווה קנייה!

שמעתי מהרבה אנשים שיש להם אותו.. כולם מרוצים ממש! וראיתי בפורומים גםפ מהעולם כולם מרוצים..

אם היה לי זמן הייתי מחפש לך דיון שבו שיבחו אותו ממש.. אבל אבא רוצה תמשחב=/

CMV מוכרת פאנלים לDELL אבל היא לא חברה מוכרת בעיקרון..

פורסם
  • מחבר

תודה רבה פרגולה עזרת לי המון, אני אקח ברצינות את ההמלצה שלך.

אני כנראה שאסע בשישי הקרוב ל-KSP חיפה במידה ויש להם את המסך בתצוגה, מקווה שהם יתנו לצאת מהמצגת פאוורפוינט המעצבנת שלהם לנסות לראות את המסך קצת מתפקד...

עריכה:

לא להאמין, קראתי עכשיו את פרטי האחריות של KSP והם לא נורמליים...

בחודש הראשון החזרה רק מעל 4 פיקסלים שרופים (בדר"כ בחודש הראשון זה אפילו אם יש פיקסל בודד!), ואחרי חודש רק אם יש יותר מ10 פיקסלים שרופים!!! אף אחד בעולםלא הגיע לכמות היסטרית כזאת, ככה שגם אם יש 6 שרופים שזה יםםםםם, עדיין הם לא יחליפו...

ידעתי ש-KSP בעייתיים אבל לא להאמין עד כמה...

מה אתם אומרים? אולי שווה להוסיף 300 שקל ל BENQ 222W ?

סך הכל יש להם שם יותר חזק, יש אותם לדוגמא בנועה שזאת אחלה חנות עד כמה שאני יודע, ואולי היבואן שלהם יותר רציני מבחינת החזרות...

איך ה BENQ מול ה CMV מבחינת מסך נטו, והאם לדעתכם שווה להוסיף את ה300 שקל בשביל אחריות שאולי (תגידו אתם) טובה יותר??

תודה רבה!!!

פורסם

עכשיו כשאני במחשב.. אני יוסיף קצת מידע..

באתר פה מתוך 300 אנשים.. 250 הביאו למסך 5 כוכבים..!!

הרוב הביאו לו מעל 4 כוכבים ורק מעטים הביאו פחות.. תקרא את התגובות כולם מרוצים..

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824252008

כאן עוד דיון שדיברנו עליו.. ומישהו שמבין בדק אותו..!

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222643.0

אני לא אמרתי שהוא איכותי כמו מסכים עם פאנל MVA אבל מסך 22 אינטש ב1400 שקל זה מאוד משתלם..!

תלוי מה הקונה מעדיף איכות גבוה + גודל קטן יותר או איכות פחות טובה + גודל ענקי...

החברה מוכרת פאנלים לDELL.. וכפי שראית.. ואתה יכול לערוך חיפוש בפורום אני כבר מלא זמן בפורום ורואה שכולם מרוצים ומהללים את הCMV שלהם..

אני כנראה שאסע בשישי הקרוב ל-KSP חיפה במידה ויש להם את המסך בתצוגה, מקווה שהם יתנו לצאת מהמצגת פאוורפוינט המעצבנת שלהם לנסות לראות את המסך קצת מתפקד...

תדאג שישימו את הרזולוציה הטבעית של המסך! ולא משהו של מסך רגיל..

לא להאמין, קראתי עכשיו את פרטי האחריות של KSP והם לא נורמליים...

בחודש הראשון החזרה רק מעל 4 פיקסלים שרופים (בדר"כ בחודש הראשון זה אפילו אם יש פיקסל בודד!), ואחרי חודש רק אם יש יותר מ10 פיקסלים שרופים!!! אף אחד בעולםלא הגיע לכמות היסטרית כזאת, ככה שגם אם יש 6 שרופים שזה יםםםםם, עדיין הם לא יחליפו...

ידעתי ש-KSP בעייתיים אבל לא להאמין עד כמה...

אין שום סיבה שבעולם שאם אתה בודק בחנות שאין שום פיקסל שרוף.. שבחודש הראשון יהיה לך אפילו פיקסל שרוף אחד.. עזוב חודש ראשון.. בכלל.. נדיר ביותר שבכלל נוצר פיקסל שרוף סתם ככה..

ואתה בטוח לגבי זה? זכור לי שמזמן לפני הרבה זמן אמרו שהם מורידים אתהאחריות והיא תהייה הרבה יותר טובה..

זה נראה שרק עשו אחריות גרועה יותר..

מה אתם אומרים? אולי שווה להוסיף 300 שקל ל BENQ 222W ?

סך הכל יש להם שם יותר חזק, יש אותם לדוגמא בנועה שזאת אחלה חנות עד כמה שאני יודע, ואולי היבואן שלהם יותר רציני מבחינת החזרות...

אם אתה מוסיף כבר כסף.. אני הייתי לוקח את הVP930..

פורסם

vatos

לא ציינת מהם השימושים שלך.

אם אתה רק משחק אולי יהיה לך כדאי לקחת את הויוסוניק תקרא את ההתרשמות של tmpusr כאןhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=251386.msg2218089#msg2218089

יש אנשים שלא רגישים לאיכויות הנמוכות של TN או שלא רארו מסך שאינו TN ולכן אין להם השוואה למסך טוב.

אם האחריות של KSP לא נראית לך יש מסך 22 תקציבי אחר בשוק של proview.

אבל לך לראות אותו בעיניים לפני שתקנה.

גם אני הלכתי לראות בזמנו את הCMV והוא לא מצא חן בעיני - כל הגוונים שלו נראו לי צהבהבים.

אחרי שראיתי את הדל נפתחו לי העיניים.

אם יש אופיס-דיפו בסביבתך אולי תקפוץ לשם. בכמה מהסניפים יש Samsung 971P כדי שתוכל להבין איך נראה פנל איכותי יותר.

פורסם

שתי הערות:

1) באופיס דיפו המסכים מסודרים בצודה מזעזעת (ירושלים, קניון מלחה). ה 971 נראה המסך הכי גרוע שם - כולו מטושטש, אף אחד לא יכול להסתכל עליו.

2) יש להם שם מסך ativa שזה בעצם proview גם במחיר סביר - ואפשר לקחת להתרשמות (אולי - לא לגמרי ברורה לי מדיניות ההחזרה - כדאי לוודא!)

פורסם

התרשמות ראשונה (ואחרונה) שלי מהמסך מחודש אוקטובר האחרון:

ההתלהבות ממסך ה- CMV 221D הביאה אותי להטריח עצמי לסניף KSP בראשל"צ רק כדי לראות ה"פלא". לא היו לצידו מתחרים אמיתיים וחמשת שכניו על המדף היו אף הם מאותה חברה. אחד מהם דווקא הקטן בחבורה הפתיע לטובה כשהוא הציג תמונה שעולה בכמה מונים מאחיו הגדולים. בהירות התמונה ב- CMV 221D פשוט היתה גרועה ופרטים רבים נעלמו (כגון השתקפויות באחד המשחקים שרצו ברקע). כל הניסיונות של המוכר לשפר התמונה נכשלו ! אני יודע שזה לא תחליף לבדיקה רצינית ומעמיקה אך זה היה מספיק בשבילי...

במידה וראית את המסך במו עינייך ואהבת תרכוש אותו ותהנה.

רק תבקש להריץ בדיקת פיקסלים במעמד הרכישה ותקווה שלא תצטרך לממש את האחריות או לקבל מהם שירות לאחר מכן.

פורסם

שימו לב שכל אלה שאומרים דברים רעים על המסך.. זה אלה שראו אותו בתצוגה..

אי אפשר לשפוט מסך על פי התצוגה שם.. הכל מחובר למשחב אחד.. עם רזולוציה לא טבעית בVGA ואי אפשר לשפוט את המסך ככה..

אם אני לא טועה מקודם הבאתי קישור של מישהו שבאמת לקח את המסך ובדק אותו.. מישהו שעובד בחנות מחשבים מסויימת..

וכל מי שבאמת היה לו את המסך אצלו בבית או אצל חבר ולא ראה בתצוגה.. חושב הוא מצויין..

ככה שאל תשפטו את המסך הזה לפי הראייה בתצוגה שם.. כי מראש אני אומר לכם שאתם תתאכזבו..

ישאולי אפשרות שהמוכרים יביאו לך את המסך למחשב נפרד ישימו על רזולוציה נורמלית ועל DVI ואז לבדוק את המסך.. אבל לאיודע אם הם מסכימים לזה..

פורסם

ZUMA אם באמת היית מבין במסכים אז היית יודע שבחנויות ובמיוחד בksp אז מחברים את כל המסכים למחשב אחד ובחיבור לא טוב ועם כ.מסך הכי מעפן אז זאת ממש לא דרך לשפוט מסך, אני ראיתי את המסך הזה אצל אח שלי ואני מכיר די הרבה מסכים ואני פשוט אגיד לך מילה אחת- מעולה!

באמת מסך מעולה במחיר מצחיק- פותח הת'רד ממליץ לך על המסך בחום!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים