פורסם 2007 במאי 1018 שנים זה שT לא עץ ריק ולא עלה לא אומר שאחד מהתתי עצים שלו לא יכול להיות ריק.אתה רציני ?התנאי עלה לפחות איך שאני בניתי במבחן(זה לא פעולת ממשק צריך לכתוב אלגוריתם)אומר אם לא עץ ריק(תת עץ שמאלי(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ ימני(T)) החזר אמתאחרת החזר שקר
פורסם 2007 במאי 1018 שנים נכון. הפעולה תחזיר אמת רק אם שני תתי העצים ריקים, ז"א פעולת וגם.אם אחד מהם ריק והשני לא, יצא לך false וגם true, ז"א false,והוא לא יחשב כעלה אבל יהיה לו תת עץ ריק.בקיצור היית צריך לבדוק 2 מקריםפעם שהשמאלי ריק והימני לא, ואז צריך לזמן את איחוד_מסלול רק על אותו עץ שלא ריקולהפך.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים פתרתי את זה בג'אווה, לכן הייתי צריך לממש את הפעולה.ככה כתבתי את זה, אחד לאחד: { boolean left=false; boolean right=false; if (t.getLeft()==null&&t.getRight()==null) return true; if (t.getLeft()!=null) left=t.getLeft().getInfo()==t.getInfo()&&onePath(t.getLeft()); if (t.getRight()!=null) right=t.getRight().getInfo()==t.getInfo()&&onePath(t.getRight()); return(left||right); } public static boolean onePath(BinTree t)מקווה שזה נכון.אם משהו מוצא בעיה, שידבר.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים לפי דעתי גם לא צריך לבדוק בהתחלה אם הוא עץ ריק, כי העץ מוגדר כעץ בינארי לא ריק, ואומרים לממש את הפעולה עבור אותו עץ.מקווה שאני צודק.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים היה קל ;D מקווה שלא יהיו טעויות שטוטיות... (מה שתמיד יהיה לי ) עשיתי בפסקל + מודלים... מודלים היה ממש קל (ואני חשבתי שאני לא הולך לדעת שם כלום...)
פורסם 2007 במאי 1018 שנים לגבי שאלה 3.השאלה מתחילה ככה: נתון עץ בינארי T לא ריק.לכן לא צריך לבדוק אם העץ ריק.אני אישית לא בדקתי אם השורש הוא עלה, כי לא היה כתוב מה עושים במקרה כזה.יש לי הוכחה אם צריך.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים העץ עצמו לא ריק, אבל כאשר אתה מסתכל על זה רקורסיבית, אתה חייב לבדוק את המיקרה שהוא עלה. { boolean left=false; boolean right=false; if (t.getLeft()==null&&t.getRight()==null) return true; if (t.getLeft()!=null) left=t.getLeft().getInfo()==t.getInfo()&&onePath(t.getLeft()); if (t.getRight()!=null) right=t.getRight().getInfo()==t.getInfo()&&onePath(t.getRight()); return(left||right); } public static boolean onePath(BinTree t)שוב, משהו רואה פה בעיה?זו שאלה מספר 3.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים יש כבר פתרונות של המבחן?אני פתרתי את 1,2,18,20 נראה לי. (1 רקורסיה סוד,2 מסעדה, 18 תערוכה, 20 מעקב אחרי מחלקות יורשות)ברקורסיה גיליתי שהפעולה sod1 מגלה כמה פעמים צריך לחלק מספר בשביל לאפס אותו (כמובן שהוא מתאפס רק בגלל שזה Int) Sod2 סורקת מערך מתווך k עד לאורך המערך ומחזירה את כמות הפענים המקסימלית שנדרשה בשביל לאפס מספר במערך.אני צודק?
פורסם 2007 במאי 1018 שנים אפחד לא עשה שאלון 222?סעמק יש לי שכתוב אבל הבוחן הניטרלי האידיוט לא יודע אנגלית...לך תקריא עכשיו מבחן שלם למישהו שלא יודע אנגלית... לקח לי יותר זמן לשכתב מאשר לפתור אותו...
פורסם 2007 במאי 1018 שנים יש כבר פתרונות של המבחן?אני פתרתי את 1,2,18,20 נראה לי. (1 רקורסיה סוד,2 מסעדה, 18 תערוכה, 20 מעקב אחרי מחלקות יורשות)ברקורסיה גיליתי שהפעולה sod1 מגלה כמה פעמים צריך לחלק מספר בשביל לאפס אותו (כמובן שהוא מתאפס רק בגלל שזה Int) Sod2 סורקת מערך מתווך k עד לאורך המערך ומחזירה את כמות הפענים המקסימלית שנדרשה בשביל לאפס מספר במערך.אני צודק?לפי מה שאני הבנתי, סוד1 מחזיר את ההפרש בין מספר הספרות של שני המספרים.וסוד2 מחזיר את ההפרש הכי גבוה במערך בין 2 איברים סמוכים(מהאיבר הk עד הסוף)
פורסם 2007 במאי 1018 שנים היה לי היום את הבחינה ב#C... הלך טוב (שאלון 899222)! אבל אי אפשר לדעת מה יהיה עם כל הקטנות...
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר לפי מה שאני הבנתי, סוד1 מחזיר את ההפרש בין מספר הספרות של שני המספרים.וסוד2 מחזיר את ההפרש הכי גבוה במערך בין 2 איברים סמוכים(מהאיבר הk עד הסוף)כע זה גם מה שאני כתבתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.