עבור לתוכן

טמפרטורת מעבד - מסוכן ?

Featured Replies

פורסם

פתחתי בעבר אשכול, אינני מוצא אותו,

ברשותי מחשב עם מעבד + AMD Athlon XP 2500

1. מה הטמפרטורה הממוצעת למעבד הנ"ל במנוחה ?

2. מה הטמפרטורה הממוצעת למעבד הנ"ל במאמץ ?

3. ב BIOS כיוונתי כיבוי אוטומטי ב 70 מעלות, האם יהיה בטוח להעלות ל 80 מעלות ?

4. מכיוון שהמחשב נמצא בממ"ד, טמפרטורת המנוחה שלו היא כ 58 - 61 מעלות, האם סביר ?

תודה.

פורסם

למעבדים של AMD, זה מסוכן כאלה טמפרטורות, אם אני לא טועה יש איזה טמפרטורות בדיוק מסוכנות לאיזה מעבד ב-FAQ של פורום אוברקלוקינג וקרור, ואם אני לא טועה, לשם גם שייך הדיון הזה (לחלק של הקרור).

פורסם

לי יש בדיוק אותו מעבד...במנוחה 45 במאמץ 55-60

פורסם
  • מחבר

אם טעיתי בפורום, נא להעביר את האשכול לפורום הנכון.

אשמח לקבל תשובות ל 3 השאלות, כדי לדעת כיצד מתקדמים...

תודה.

פורסם

4. מכיוון שהמחשב נמצא בממ"ד, טמפרטורת המנוחה שלו היא כ 58 - 61 מעלות, האם סביר ?

במנוחה? כזאת טמפרטורה זה מאוד לא סביר אפילו במאמץ, אז במנוחה היא בכלל קטלנית, כמה מתח אתה נותן למעבד הזה? איזה קרור יש לך עליו?

פורסם
  • מחבר

המחשב עבר לטמפרטורות הללו מכיוון שהוא עבר להיות בממ"ד, לפני כן לא הגיע לכאלה טמפרטורות.

אין לי מושג כמה מתח, לא שיניתי כלום, יש במארז גם 2 מאווררים שהגיעו עם המארז, ובנוסף רכשתי לפנה שנה והרכבתי את גוף הקירור הבא :

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1824

פורסם
  • מחבר

מדהים !

מרחתי את המשחה, הטמפרטורה צנחה ב 10 מעלות !!!

תודה לכולם.

פורסם

אין בעד מה...

פורסם

יש לי בדיוק את אותה הבעיה, Athlon 2600+ שמגיע לטמפרטורה של 58-62 במנוחה...

מדהים !

מרחתי את המשחה, הטמפרטורה צנחה ב 10 מעלות !!!

תודה לכולם.

איזה משחה אפשר לשים? ואיך בודקים כמה מתח מגיע למעבד?

פורסם

יש לי בדיוק את אותה הבעיה, Athlon 2600+ שמגיע לטמפרטורה של 58-62 במנוחה...איזה משחה אפשר לשים? ואיך בודקים כמה מתח מגיע למעבד?

אם אתה יכול לקנות באחד מהחנויות אינטרנט המפורסמות אז לך על ZALMAN.. מוכרים אותם.. תחפש.

אם אתה מחפש חנות ליד הבית שלך.. אז כולם מוכרים את Arctic Silver 5 שהוא גם מצוין.. אבל קצת מעצבן יותר למרוח אותו.

פורסם

פשוט פעם ראשונה שאני שומע על המשחה הזו, אז יש לי כמה שאלות:

איך משתמשים בה, מורחים אותה על המעבד עצמו? מה ההבדל בין מריחה של סוגים שונים?

ואיך אני יודע שאין לי בעיה במאוורר עצמו?

תודה...

פורסם

תחפש באינטרנט, יש מלא מדריכים טובים. האמת שיש גם פה באתר אבל הוא לא נכון - הוא מסביר איך למרוח משחה על מעבד עם ליבה חשופה (כמו ה AthlonXP הישנים). על מעבד עם ליבה חשופה צריך לשים כמות מזערית של משחה באמצע הליבה. רק על IHS (מפזר חום) צריך למרוח שכבה דקיקה ואחידה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים