פורסם 2003 בינואר 2522 שנים יש לי כרטיס מסך geforce 2 64 mx.....ופשוט הוא מציג חצי מהיכולות שלו... תחשבו - גם כרטיס חרא וגם חצי מיכולותיו...עכשיו קיבלתי ציון ב 3dmark 1374 שאני אמור לקבל בסביבות ה 2800 ...מה אני עושה???? משחקים עובדים חרא הכל לא עובד טוב - מבחינת מה שקשור לכרטיס מסך...מפרט מחשב עם זה עוזר:p4 1700asusboard p4-TE256 RDRAMgerforce 2 64 mg 400mxעכשיו אל תגידו לי הכרטיס לא מספיק חזק כי אחי משתמש באותו כרטיס ועובד לו הכל מעולה.....
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים שלום לך, נא תקרא את הודעות הסטירי בראש כל פורום. בבקשה תשנה כותרת, לגבי הבעיה שלך: איזה וינדווס? איזו גירסת דרייברים? יאיר
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים לעדכן דרייברים אולי.. ?חוץ מזה, מאיפה לך שזו דווקא בעיה בכרטיס? יכול להיות שה DMA להרד דיסק שלך לא מופעל (דבר שגורם לאיטיות).איזו מערכת הפעלה ?
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים מחבר המחשב עצמו עובד פצצה - מהר מאודרק המשחקים לא משהו ועוד דבר.. אחי עשה את הבדיקה של ה 3mark וקיבל ציון של 2866
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים תורידhttp://downloadfinder.intel.com/scripts-df/proc/T8Clearance.asp?sType=&agr=N&url=/5010/eng/infinst_enu.exeותעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסךwww.nvidia.com
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים א. תשנה את הכותרת למשהו יותר אינפורמטיבי כמו - "בעיית איטיות עם כרטיס מסך", כותרות כמו "רק מי שמבין שיכנס..." לא מקובלות כאן. ובמובן תקרא את הוראות הפורומים על מנת למנוע אי נעימויות בעתיד.ב. ייתכן ואכן מדובר בבעיה של ה dma שאתה פשוט לא מרגיש עד אשר אתה משחק במשחק כבד. שווה לבדוק את זה.ג. תפעיל בהגדרות של ה directx את hardware acceleration for texture compression... לעיתים מסיבה כלשהיא זה מכובה כברירת מחדל. ד. תן לנוע עוד פרטים כמו כמה זכרון פנוי יש לך כשאתה מפעיל משחק , איזה מערכת הפעל יש לך, וכו'.... בלי עוד מידע אנחנו לא מסוגלים לעזור לך במיוחד.
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים מחבר לא הבנתי בדיוק מה לעשות...אתה יכול לפרט.המשחקים שלא עובדים טוב או כמו שצריך הם: mp generals testNBA 2003 וגבי זיכרון ..אני חושב שזאת לא הבעייה התכנאי שלי ניסה להחליף זכרונות וזה לא עזר..
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים מדובר בחוסר מקום בזכרונות ולא בהכרח בזכרונות לא תקינים...ב WINXP תעשה CTRL+ALT+DELETE ולך לחלון הperformance שם את אמור לראות כמה זכרון פיסי פנוי יש לך (חשוב מאוד זיכרון פיסי ולא זכרון וירטואלי).2. תכנס ל my computer U ולאחר מכן לhardware ו devicemanager . כנס ל IDE ATA\ATAPI CONTROLLER ו תכנס לאחר מכן לide primary channel ותבדוק ב anvanced setting מה רשום ליד transfer mode.
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים מחבר הדריברים של הכרטיס מעודכנים עכשיו למה אני צריך לעדכן את הלוח???הוא קולט לי אותו אוטומאטיתויש קשר בכלל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.