עבור לתוכן

שלום אני חדש ואני צריך לשפר את הכרטיס זיכרון ומסך על מנת שיעלה לי המשחק ספיידרמן

Featured Replies

פורסם

כבר רשמו לך שכל זכרון DDR1 של 512 ומעלה שתיקח יהיה מספיק טוב.

פורסם

הלינק הראשון שהבאת הוא DDR2 לא DDR1 (כמו שציינתי בהתחלה, אתה צריך תאימות לזכרון שבמחשב שיש עכשיו).

לגבי כרטיס המסך, נראה לי שבאיזה 100 שקל יותר אפשר לקנות את ה 8500GT, ממליץ לך להתייעץ בפורום גרפיקה שיש פה באתר. גם אם רשום שהכרטיס הזה הוא המינימום להפעיל את המשחק, לא הייתי מסתמך על כרטיס כזה שיריץ את המשחק בכבוד (אם אתה כבר משקיע בשבילו).

פורסם

תבדוק את הדרישות של המשחק ותראה אם מה שיש לך מתאים או אם מה שאתה רוצה מתאים. אחר כך תבדוק אם מה שאתה רוצה מתאים לחומרה שלך.

ובזה נגמר הסיפור. אתה רוצה שנחזיק לך את היד?

פורסם
  • מחבר

איך בודקים תאימות?

פורסם

תריץ תוכנה כמו cpuz או everest ותבדוק איזה זכרון יש לך היום.

פורסם
  • מחבר

יש לי DDR PCI EXPRED ולוח אם ASUS ואני רוצה להוסיף את הכרטיס של ה512 MB הכי זול ומתאים ותראו מה מצאתי זה אמור להספיק לא אבל זה של DDR2 זה יתאים http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=875&catcode=98&AdCat=&parentid=[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 16:55:59

GIGABYTE 9600PRO 256MB AGPX8 BULK

זה כרטיס מסך יו8תר טוב מהדרישות מינימום או שנמוך מדי והוא יתאים לי למחשב PCI ASUS DDR

פורסם

תשתמש בכפתור העריכה, תפסיק לעשות כל הזמן פוסט כפול ולעבור על חוקי הפורום, כפי שהעירו לך מקודם.

DDR זה קשור לזכרון ו PCI EXPRESS זה קשור לכרטיס מסך. הכי פשוט שתראה פה תמונת מסך של הזכרון הנוכחי ב CPUZ. בכל מקרה, radeon 9600 pro תומך נראה לי רק ב shader model 2 ולא 3 כפי שנדרש בדרישות המינימום של המשחק, אם אתה רוצה המלצה לכרטיס תקציבי טוב, תשאל בפורום גרפיקה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים