עבור לתוכן

כרטיס מסך לוהטטט

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי אם לא מתוכנן OC אז ה320 יספיק בהחלט.

לידטק טובים אבל אני למשל עובד עם גיגה בייט ואין לי בעיה!

מומלץ יותר גיגה בייט או אסוס.

אגב בכמה קנית אותו?

החברה גם תלויה בכמה אתה רוצה להשקיע!

הכרטיס שלי קניתי ב 1650 ש''ח פחות או יותר מה שעולה היום 320 של לידטק

פורסם

כל הכרטיסים הם אותו דבר...פשוט אסוס וגיגהבייט איכותיים יותר,לאח שלי יש אסוס והוא עשה OC עצבני...אבל אתה לא מעוניין לעשות אוברקלוק לכן תיבחר משהו זול ועם אחריות יותר ארוכה.

אאא..שחכתי לציין שיש חברה בשם BFG שהם מוכרים כרטיסי מסך עם OC מהמפעל...הוא יותר חזק מכל האחרים שהם באים בסטוק

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3178

פורסם

כמו שבני סלע אמר הם נחשבים יותר טובים אבל בלי OC ל באמת צריך אותם אבל יותר מומלץ!

חשוב מאוד תלך על פי האחריות!!!!

ולבני סלע את BFG אני לא מכיר או יודע מה זה אז אני לא יכול להמליץ!

פורסם
  • מחבר

סבבה אבל אסור לשכוח שאני עושה את זה דרך זיכוי על הישן אז ניראה לי זה חייב להיות מאותה חנות אז אני לא יודע מה יהיה שם.

חנות בחדרה שלא מתעשקת יותר מדיי באביזרים לגיימרים אבל כשקניתי תמחשב הם הציעו לי את המחיר הכי זול אז....

פורסם

NIZZAN7 יש לך גיגהבייט נכון?מה קיבלת עם הכרטיס מסך?משחקים?אם כן אז איזה?

בקשר לתגובה האחרונה שלך...אני מכיר את BFG היטב הכרטיסים שלהם ממש טובים באים בקופסה יפה והכי חשוב עם OC ממש נחמד מהמפעל :)

פורסם

קיבלתי דיסק או שניים עם משהו אבל אין לי מושג לא התעסקתי בזה!

אבל יש לי את ה6600 אז בטח בחדשים זה אחרת.

פורסם
  • מחבר

אני קיבלתי עם שלי XPAND RALLY וגם גרסא מצומצמת

פורסם

אני קיבלתי עם ה 7600GS שלי איזה משחק מוזר שאני צריך להרביץ בו לפיליפינים שגונבים כל מיני דברים אוו משהו כזה...מוזר שהמשחק הוא כל כך קל שאפילו הכרטיס מסך המובנה על לוח האם היה יכול להריץ אותו בקלות. :nixweiss:

פורסם

טוב זה נשמע מצחיק אבל בדקתי את שליוהוא לא בא עם איזה משחק על י מה שראיתי למרות שלא בדקתי לעומק.

אגב תתכונן לזה שה1800 ירד משמעותית במחיר ל1300 ואם אמרת שקנית במקום יותר זול אז בכלל!

פורסם

אני לא הייתי הולך על bfg שמעתי שאין יבוא סדיר ויש בגלל זה באיות אחריות

oc אפשר לעשות לבד בכיף

פורסם

אבל הוא אמר שהוא לא רוצה לעשות OC....אז לא יותר טוב שהכרטיס יבוא כבר עם OC מהמפעל?

ובקשר לבעיות אחריות...זה הפעם הראשונה שאני שומע שמישהו מתלוננן על הכרטיסים של BFG

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה החברה הזאת מתעסקת רק עם GB

פורסם

את האמת שאני אישית הייתי מציע לשאול את כל הנושא בפורום גרפיקה.

תראה זה לא שהאנשים פה לא מבינים אבל גם אני וגם הם מבינים פחות מהמומחים לנושא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים