פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר אוקיי אם לא מתוכנן OC אז ה320 יספיק בהחלט.לידטק טובים אבל אני למשל עובד עם גיגה בייט ואין לי בעיה!מומלץ יותר גיגה בייט או אסוס.אגב בכמה קנית אותו?החברה גם תלויה בכמה אתה רוצה להשקיע!הכרטיס שלי קניתי ב 1650 ש''ח פחות או יותר מה שעולה היום 320 של לידטק
פורסם 2007 במאי 918 שנים כל הכרטיסים הם אותו דבר...פשוט אסוס וגיגהבייט איכותיים יותר,לאח שלי יש אסוס והוא עשה OC עצבני...אבל אתה לא מעוניין לעשות אוברקלוק לכן תיבחר משהו זול ועם אחריות יותר ארוכה.אאא..שחכתי לציין שיש חברה בשם BFG שהם מוכרים כרטיסי מסך עם OC מהמפעל...הוא יותר חזק מכל האחרים שהם באים בסטוקhttp://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3178
פורסם 2007 במאי 918 שנים כמו שבני סלע אמר הם נחשבים יותר טובים אבל בלי OC ל באמת צריך אותם אבל יותר מומלץ!חשוב מאוד תלך על פי האחריות!!!!ולבני סלע את BFG אני לא מכיר או יודע מה זה אז אני לא יכול להמליץ!
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר סבבה אבל אסור לשכוח שאני עושה את זה דרך זיכוי על הישן אז ניראה לי זה חייב להיות מאותה חנות אז אני לא יודע מה יהיה שם.חנות בחדרה שלא מתעשקת יותר מדיי באביזרים לגיימרים אבל כשקניתי תמחשב הם הציעו לי את המחיר הכי זול אז....
פורסם 2007 במאי 918 שנים NIZZAN7 יש לך גיגהבייט נכון?מה קיבלת עם הכרטיס מסך?משחקים?אם כן אז איזה? בקשר לתגובה האחרונה שלך...אני מכיר את BFG היטב הכרטיסים שלהם ממש טובים באים בקופסה יפה והכי חשוב עם OC ממש נחמד מהמפעל
פורסם 2007 במאי 918 שנים קיבלתי דיסק או שניים עם משהו אבל אין לי מושג לא התעסקתי בזה!אבל יש לי את ה6600 אז בטח בחדשים זה אחרת.
פורסם 2007 במאי 918 שנים אני קיבלתי עם ה 7600GS שלי איזה משחק מוזר שאני צריך להרביץ בו לפיליפינים שגונבים כל מיני דברים אוו משהו כזה...מוזר שהמשחק הוא כל כך קל שאפילו הכרטיס מסך המובנה על לוח האם היה יכול להריץ אותו בקלות.
פורסם 2007 במאי 918 שנים טוב זה נשמע מצחיק אבל בדקתי את שליוהוא לא בא עם איזה משחק על י מה שראיתי למרות שלא בדקתי לעומק.אגב תתכונן לזה שה1800 ירד משמעותית במחיר ל1300 ואם אמרת שקנית במקום יותר זול אז בכלל!
פורסם 2007 במאי 918 שנים אני לא הייתי הולך על bfg שמעתי שאין יבוא סדיר ויש בגלל זה באיות אחריות oc אפשר לעשות לבד בכיף
פורסם 2007 במאי 918 שנים אבל הוא אמר שהוא לא רוצה לעשות OC....אז לא יותר טוב שהכרטיס יבוא כבר עם OC מהמפעל?ובקשר לבעיות אחריות...זה הפעם הראשונה שאני שומע שמישהו מתלוננן על הכרטיסים של BFG
פורסם 2007 במאי 918 שנים את האמת שאני אישית הייתי מציע לשאול את כל הנושא בפורום גרפיקה.תראה זה לא שהאנשים פה לא מבינים אבל גם אני וגם הם מבינים פחות מהמומחים לנושא!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.