פורסם 2007 במאי 918 שנים היום אני משחק לי לתומי ב האף לייף פתאום המשחק קורס וCCC 7.4 מראה לי הודעה שהכרטיס הגיע לתמפרטורה גבוהה מאוד ועליי לבדוק האם כל המאוררים עובדים .אכן בדקתי וכל המאוררים עבדו .(יש לי COMUCASE 6A19 )אהה כמעת שחכתי הכרטיס הוא מסוג X1800XT 512MB של GIGABYIT הוא נמצא בבעלותי פחות משנה המעלות של הכרטיס הגיעו ל 90+ בזמן המשחק ובזמן שאני כותב הוא נמצא על 75יש לציין שאני מנקה פעם בשבוע את המארז מאבק ואני בחדר עם מזגן.השאלה היא האם כדאי לממש אחריות או שכבר עדיף להזדכות עליו ולהביא איזה 8800GTS חמוד בתוספת קטנה יחסית
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר מה השימושים שלך?לבני סלע קודם כל מה השימושים אחרי זה מה צריך!משחקים בעיקר 320 בטוח יספיק עכשיו אבל אני רוצא משו שיחזיק הרבה זמן לכן אני רוצא לראות את ההבדלים בניהם יש איזה בנץ' אמין שמשווה בינהםכי אין בניהם כזה הבדל, 200 ש''ח
פורסם 2007 במאי 918 שנים מה השימושים שלך?לבני סלע קודם כל מה השימושים אחרי זה מה צריך!אני יודע שקודם צריך לדעת מה הוא יעשה עם הכטיס מסך,אבל ---איזה GTS אתה מציע 320 או 640???עכשיו אתה מבין....עניתי לו על השאלה שהוא שאל
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר כן גם סרטים אבל יותר משחקים FEAR COH TD קרייסיס כשיצא מקווה שהבנתה את הסגנון
פורסם 2007 במאי 918 שנים אני הייתי הולך על ה320 למרות זאת אלא אם כן מתוכנן OC אבל מה שחשוב מאוד זה חברה טובה! כמו גיגה בייט או אסוס וכו'...השאלה האחרונה היא האם מתוכנן OC?
פורסם 2007 במאי 918 שנים מחבר לא מוכנן OC LEADTECH לא טובים?והחברה של הכרטיס שלי עכשיו היא GB ותראה מה קרה עוד לא כברה שנה והוא לוהט כמו הר געשאיך זה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV300&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
פורסם 2007 במאי 918 שנים אוקיי אם לא מתוכנן OC אז ה320 יספיק בהחלט.לידטק טובים אבל אני למשל עובד עם גיגה בייט ואין לי בעיה!מומלץ יותר גיגה בייט או אסוס.אגב בכמה קנית אותו?החברה גם תלויה בכמה אתה רוצה להשקיע!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.