פורסם 2003 בינואר 2522 שנים היאני מתכונן לקנות את הנקסוס ששולט על מאווררים.אני רוצה לשלוט על המאוורר שעל ההיטסינק שלי VOLCANO 6CU+ ורציתי לדעת אם הנקסוס יכול להתמודד עם מאווררכזה? כלומר שלא יקרה מצב שאני יפעיל את המחשב והמאוורר לא יפעל כי אז המעבד ישרף
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים הקסוס מסוגל להסתדר עם כל מאורר...אבל לא הייתי ממליץ להשתמש בנקסוס בשביל לשלוט על המאורר של ההיטסינק מכיוון שכיוון לא נכון של המהירות שלו יכול להוביל לנזק למעבד. כמו כן אתה תאלץ לעשות מוד קטן למאורר מכיוון שלרוב הלוחות יש מערכת הגנה שדואגת שהמאורר מחובר ורץ מעל 1500RPM (בערך). ולכן אתה תאלץ לחתוך את החוט הצהוב של בקרת המאורר ולחבר אותו ללוח האם או שהמחשב לא יעבוד.
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים מחבר כן אני יודע שלא ממולץ אבל אני הולך לנטר את המהירות של המאוורר על ידי זה שאני הולך לחבר את החוט הצהוב של המאוורר שלילחיבור 3 פינים ואותו לחבר ללוח האםואת החיבור של 3 הפינים של המאוורר עם 2 החוטים הנותרים לנקסוס.רציתי לדעת בהזדמנות זו האם זה משנה לאן אני מחבר את החוט הצהוב ?
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים מחבר אני משתמש גם בתוכנה MBM5ראיתי שם אפשרות של מינימום סיבובי מאוורראם אני משנה את זה ל 5000 נגידזה ידאג שהמאוורר לא ירד מתחת לזה?ומה קורה נגיד שאני בטעות יוריד את הזרם והמאוורר יסתובב בפחות מ 5000?עוד משהו הנקסוס מוריד את הזרם עד ל 7V תוכל להגיד לי מה מספר הסיבובים המינימלי שאני אוכל לקבלעם מאוורר של 0.38 אמפר שמסתובב כעת כ 7180 סיבובים בדקה
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים זה אכן משנה לאיפה אתה מחבר את החוט הצהוב מכיוון שהלוח אם דורש ניטור של המאורר. המחשב לא יעבוד בלי החוט הצהוב שמחובר ללוח האם.הנוגע למינימום סיבובי מאורר ב MBM5 ,מדובר במצב בו יפועל מצב ה alarm. הלוח אם לא מסוגל לשנות את ה RPM של המאורר. בנוגע למהירות הסיבוב על 7V... אני לא מסוגל לומר במדויק. אבל לתת ניחוש מחושב אני כן יכול - לדעתי מהירות הסיבבו תהיה בערך כחצי.
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים מחבר ועוד שאלהמצאתי עוד מוצר של אנרמקס ל 2 מאווררים עם צד דיגיטלירציתי להתייעץ איתך מה עדיף?הנה לינק למוצר
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים האלה היא מה אתה מעדיף... מבחינת שליטה במאוררים מדובר בפשרה מסויימת מכיוון שיש רק שני ערוצים לשליטה.אבל היתרון הוא המסך עם צג הטמפרטורה. השאלה היא מה אתה צריך יותר.אגב... למיטב הבנתי אתה מסוגל לחבר יותר ממאורר אחד לכל ערוץ, ואז אין ל בעיה להשתמש באנרמקס.
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים מחבר את האמת אני לא ממש צריך צג דיגיטלי ואת כל השטויות האלושאפשר לקבל את כל המידע בMBM5אני רק רוצה לקבל שליטה על מאווררים ולא לפחד מהשרפות של המעבדנ.ב איך יהייה ניתן לחבר יותר ממאוורר אחד לאנרמקס?מה אתה מציע לי לאור מה שכתבתי?בקשר למוד שצריך לעשות עם הנקסוס זה פשוט לנתק את החוט הצהוב ולחבר אותו לחיבור 3 פינים בדיוק במקום שהוא חובר ל3 פינים המקורי שלו נכון?ניתן לעשות זאת שהמאוורר עדיין מחובר לסינק נכון?
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים הנקסוס מאפשר קריאת RPM גם מהלוח וגם על הצג שלו עצמו באותו זמן.מהירות המאוורר שלך ב7V כ2500rpm~.AMD ללא מאוורר כלל (רק עם heatsink) לא נשרף ישר רק אחרי דקות ארוכות אם בכלל (תלוי בheatsink)
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים אתה ענית על השאלה בעצמך... אם אתה לא צריך את המסך אז הנקסוס עדיף.את מסוגל לחבר יותר מ2 מאוררים לאנרמקס ויותר מ 4 מאוררים לנקסוס מכיוון שניתן לחבר בחיבור מקבילי כמה מאוררים לאותו חיבור (בדיוק כפי שניתן לשרשר את החיבורים של המאוררים לספק.ואכן לא צריך להוריד את ההיטסינק בשביל לעשות את מוד החוטים הפשוט הזה (למען האמת אתה מסוגל להוריד רק את המאורר)
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים הנקסוס מאפשר קריאת RPM גם מהלוח וגם על הצג שלו עצמו באותו זמן. מהירות המאוורר שלך ב7V כ2500rpm~. AMD ללא מאוורר כלל (רק עם heatsink) לא נשרף ישר רק אחרי דקות ארוכות אם בכלל (תלוי בheatsink) אני חושב שמדובר כאן על ה 201 ולא ה 101... (או שאני טועה? :)
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים מחבר אני חושב שהוא התבלבלכי הנקסוס 2.01 כלומר ששולט על 4 מאווררים בא ללא צג של ניטור מהירותטוב הגעתי להחלטה אני לוקח את הנקסוס גם כי הוא יותר זול וגם כי קראתי עליו ביקורות והוא עושה את העבודה על הצד הטוב ביותרוגם כי הוא פשוט יפה!תודה לכל מי שעזר לי בתרד הזה! :biggthumpup:
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים מחבר עוד משהו קטן ששכחתיהנקסוס לא יכבה לי את המאוורר נכון?אפילו אם המהירות תהייה על מינים כלומר 7V
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים יש לך מתג ככה שאתה יכול לשלוט על המהירות של המאווררים בטווח דיי גדול - ורוב המאווררים לא נכבים ב 7 וולט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.