עבור לתוכן

איך ביקרתם בחנות עם המארז לאחר מוד ?

Featured Replies

פורסם

שהיה לי את הp3 1ghz שקניתי מאיזה חנות נחמדה בגבעתיים קניתי איתו בהתחלה מארז רגיל.

במשך הזמן החלפתי לאנרמקס ואפילו שמתי לו גלגלים.

קיצר, היה לי איזה קצר במעבד או משהו שגרם לו לעבוד כל הזמן בFULL LOAD אז לקחתי אותו לחנות, אני מגלגלאת המחשב פנימה ואחד הטכנאים אומר לי "זה מהFBI הדבר השחור הזה?"

פורסם

שהיה לי את הp3 1ghz שקניתי מאיזה חנות נחמדה בגבעתיים קניתי איתו בהתחלה מארז רגיל.

במשך הזמן החלפתי לאנרמקס ואפילו שמתי לו גלגלים.

קיצר, היה לי איזה קצר במעבד או משהו שגרם לו לעבוד כל הזמן בFULL LOAD אז לקחתי אותו לחנות, אני מגלגלאת המחשב פנימה ואחד הטכנאים אומר לי "זה מהFBI הדבר השחור הזה?"

LOLZ... ;D ;D!!

חחחחחחח...

דיי..קורע... :-)

לא מפתיע אותי שהטכנאים מופתעים... הם כל היום עובדים עם מארזים ג'נרים מעאפנים, על תקלות של אנשים שאומרים להם שהווינדוס נתקע... ואז בא משהו עם מארז כמו מטוס, עם המסלול המראה של מטוס ( לדים... ) ואם המנועים של מטוס ;D ... אז הם מופתעים :o

;D

פורסם

נכון מאוד !!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

:bash: :bash: :bash:

פורסם
  • מחבר

חשבתי אולי לשמור המחשב הקטן הקיים לגיבוי וכל פעם שיש בעיה להחזיר אותו וללכת לחנות, אבל נראה

פורסם

פעם אחת נשרף לי הספק הלכתי לתקן הטכנאי כשראה את המחשב הוא שאל : "ילד תגיד מזה שרת למה המארז כל כך גדול

ולמה הוספת קירור לדיסק קשיח שבנית בעצמך מה השתגעת רצית לשרוף ת כל המחשב או משהוא, אתה צריך להחליף למארז יותר קטן"

ככה זה כל הטכנאים דפוקים!!! ;D

;)

פורסם

חשבתי אולי לשמור המחשב הקטן הקיים לגיבוי וכל פעם שיש בעיה להחזיר אותו וללכת לחנות, אבל נראה

אתה חייב משהו למישהו? תעשה מה שבראש שלך. תתגאה במודינג או תחביא אותו, זאת הבחירה שלך. אני רק רוצה להשוויץ, גם לטכנאים חסרי מושג...

פורסם
  • מחבר

רוצה... אבל לא יודע מה תהיה התשובה.

קניתי מהם פנטיום 4 במארז מידי לבן ואת הGF4200 קניתי בסימפלטק (כשהבאתי אותו המוכר בכלל חשב שזה וודו) מאז בחודשיים הראשונים חזרתי כמעט כל שבוע בגלל בעית זכרון, כרטיס קול, וספק שהלך. כך שהם כבר הספיקו לא לסבול אותי.

בתקלה הבאה אני אביא פול טוואר צבוע לשחור עם חלון ו5 מאווררים ? זה יהיה מעניין

פורסם

הם מגיבים ככה כי על כל אחד כמוכם שמגיע לחנות ויודע מה הוא עושה, מגיעים עוד 5 שעשו שטויות עד כדי הרס ואז דורשים מבעל החנות לתקן את הנזקים במסגרת האחריות כמובן.

כל חלק שאתה עושה בו מוד מפר את האחריות (ובטח שעל ההרכבה).

כשבעל חנות מקבל מחשב שפתחו אותו (המדבקה בקצה המארז קרועה) הוא לא רוצה לתקן (ובצדק) כי האחריות היא רק על מה שהוא עשה.

תביאו רק את החלק המקולקל ולא תהיה שום בעיה.

פורסם

ביום שיגידו לי שאין לי אחריות על המחשב כי פתחתי ת'מארז אני ירק למישהו בפנים.

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם
  • מחבר

לא היתה מדבקה על הדלת והם יודעים שפתחתי אותו ולא אמרו בקשר לאחריות

חיברתי מאוורר מספק ישן עם הלחמה והם אמרו שזה לא חיבור טוב. גם IDE קיפלתי במעוגלואמרו שזה לא טוב

פורסם

תאמת לא ייצא לי עוד לשלוח תמחשב לטכנאי ...

לא יודע למה אבל אף פעם לא היתה לי בעיה שאני ואבי לא יכלנו לסדר ביחד ...

הקיצר מודינג נועד כדי : להשוויץ לדעתי כל טכנאי שיוצא לו לראות מארזים או יצירות כאלו

מתבלבל מהמיוחדות והיופי (לעיתים)

ולסיום אני חושב שהטכנאים אוהבים לראות שינוי והם אוהבים את המודים ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים