עבור לתוכן

איזו תוכנה מתחברת לבד לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

אני מפעיל את המחשב, ואיך שה-WIN עולה, המחשב מתחבר מפעיל את החייגן ומנסה להתחבר.

אם אני עושה DISCONNECT אז אחרי 2 דקות הוא מנסה שוב, ומוציא אותי מכל תוכנית שאני נמצא בה.

יש לי XP , ועל המחשב יש אנטיווירוס של NORTON.

מישהו יודע למה?

פורסם

כנראה הנורטון פגום

פורסם

אולי יש לך איזו תוכנית שעולה בSTARTUP (קאזה או משהו דומה)?

תנטרל את כל הSTARTUP (MSCONFIG) ותעשה RESTART

פורסם

א. יתכן שהנורטון מנסה להשיג עדכון מהרשת וכל הזמן מפעיל את האינטרנט (למרות שזה פחות סביר)

ב. יותר סביר שיש תוכנה כלשיהא שעולה עם ה startup ומנסה להתחבר כל הזמן לאינטרנט. נסה לבטל אותה דרך ה msconfig.

ג. ייתכן ומדובר בוורוס תולעת מסוג כלשהוא.

פורסם

לפי דעתי איזו תוכנה שמנסה להשיג גישה לאינטרנט וכנראה שמוגדר אצלך לחייג אוטומטי כאשר יש ניסיון לגישה לאינטרנט.

כדי לבטל את החיוג האוטומטי כנס דרך הדפדפן ל:

Tools -> Internet Options -> Connections

ותסמן את

Never Dail a Connection

למרות שעדיף למצוא איזו תוכנה מנסה להשיג גישה לאינטרנט ופשוט לבטל אותה במידה ומפריעה לך

* יכול להיות שה Live Update שמותקן עם הנורטון הוא זה שמנסה להשיג עדכונים.

(יכול להיות הרבה דברים...) i gave it a shot :-\

לטיפולך המסור...

פורסם
  • מחבר

זאת ממש תעלומה....

הורדתי את כל הוויים מה startup ועדיין זה מתחבר לי מייד עם העלייה של WIN.

ניקיתי רגיסטרי מתוכנות וSPY , המחשב דופק כמו שעון.

אוי אני כל כך טיפש....

אני ממש טיפש...

כמה שאני טיפ ::) ::) ::)

בשביל שזה לא יקרה גם לכם, הרגע ניזכרתי, אחותי מחוברת למחשב שלי ברשת, והיא הולכת לישון עם הקאזה פתוח... :bash: ;D

ואפילו רציתי להגיד לכם שכבר ההייתה לי את הבעיה הזאת, ואני לא זוכר איך תיקנתי אותה, אז עכשיו אני נזכר שהבעיה נפתרה ברגע

שאחותי לא הצליחה לגלוש במחשב שלה!! ;D כנראה אז הפסקתי את הSHARING של האינטרנט, ואח"כ שברתי ת'ראש למה

האינטרנט לא פועל אצלה, עד כדי כך שהתקנתי את הרשת מחדש. כמה אידיוט עוד אפשר להיות?????????????

פורסם
  • מחבר

תארו לכם שהייתי ממשיך במחזורים כאלה לנצח ;D

מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---מתפלא שהמחשב מתחבר לי לבד---מבטל כל מיני אפשרויות חיבור---אין שיתוף אינטרנט ברשת---מתקין רשת---....

ואז מת בשיבה טובה בלי לדעת מה לעזאזל מתחבר לי לאינטרנט ולמה לעזאזל הרשת של אחותי ונכדייה לא עובדת :lol: :lol: :lol:

באמת כמה טיפש עוד אפשר להיות? ???

פורסם

זה בסדר ;)

ככה לומדים ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים