עבור לתוכן

היי לכולם,מצו"ב תמונת המסך הכחול+תמונת שגיאה נוספת.מישהו יכול לפענח לי את זה?

Featured Replies

פורסם

היי לכולם

צריך את עזרתכם בקשר למסך כחול.

אז ככה:

לחברי בעל אולפן הקלטות,יש בעיה במחשב מזה שבועיים.

כל בוקר שהוא מדליק את המחשב מופיע מסך כחול לשנייה ואז המחשב עושה ריסטרטים,ורק אחרי כמה פעמים הוא מצליח להדליק את המחשב.אמרתי לו שיצלם בפלאפון שלו את המסך הכחול ואכן הוא הצליח לעשות זאת היום.

אז הנה אני שולח לכם את הצילום של המסך הכחול ,ועוד צילום שגיאות שמופיע לו כאשר הוא נכנס לוינודס XP .אני מקווה שתוכלו לומר לי

מה לעשות,כלומר לפענח ממה נובעת הבעיה,תוכנה,חומרה.

יש לציין שהספק כוח איכותי<HEC 400>.גם הלוח אם והזכרונות איכותיים,ככה שסיכוי נמוך שמדובר בבעיית חומרה.גם יש לו 2 הארד דיסקים חדשים

של WD ככה שלא נראה לי שמשם באה הבעיה.

בתודה מראש

שי

[attachment deleted by admin]

פורסם

בתור שלב ראשון תריץ MEMTEST86 למשך 2-3 מחזורי בדיקה.

פורסם
  • מחבר

כבר הרצתי לפני שבוע.הכל תקין.

מה אני אמור לעשות הלאה?מישהו יכול לפענח לי את זה..?

פורסם

קשה להבין מהתמונה מה בדיוק השגיאה, תנסה אולי לצלם את זה שוב בצורה יותר ברורה.

אח"כ יהיה אפשרי להכניס את מספר השגיאה באתר של מיקרוסופט ולראות מה יש להם להגיד על זה.

פורסם
  • מחבר

אין דרך אחרת מלבד לצלם את זה?

פשוט המסך הכחול מופיע לשנייה אחת וקשה מאוד לצלם את זה.

אני לא יודע אם הצילום הבא לא ייצא אותו דבר.

אין דרך אחרת לפתור את זה מלבד צילום?

בתודה

שי

פורסם

1. קודם כל - תריץ בדיקה נוספת על הזיכרונות, ותבדוק גם את הדיסק הקשיח (עם תוכנה מאתר היצרן).

2. תריץ חיפוש ב google על הודעת השגיאה שלך: "a process or thread crucial to system operation has unexpectedly exited or been terminated". לי עלו 292 תוצאות (תחפש עם המרכאות, ככה תקבל רק תוצאות עם המשפט הזה במדויק). אחת התוצאות הראשונות הובילה אותי לאתר הזה:

http://aumha.org/a/stop.htm

שם כתוב שבעיה דומה נגרמה למשתמש מסויים בגלל שהוא התקין את ה Windows על כונן ה Slave שלו. תחפש שם, אולי בסופו של דבר תמצא את הפיתרון גם לבעיה הספציפית הזו.

3. תסתכל במדריך שיש פה באתר בסטיקי לגבי ניתוח של קבצי ה minidump המתקבלים כתוצאה מהקריסה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1042635#msg1042635

אולי תוכל להתמקד על הבעיה בעזרת המדריך הזה.

4. עדיין חושד שזו בעיית חומרה? נסה להשתמש ב live CD של מערכת הפעלה כלשהי (יש כאלו חינמיים של הפצות שונות של Linux). אם גם זה לא יעבוד - הבעיה היא כמעט בוודאות חומרתית. בשלב זה צריך פשוט להחליף חלקים עד שמאתרים את הבעיה (אלא אם כן יודעים במה להתמקד).

5. פסלת בעיות חומרה, אבל עדיין לא מצליח לפתור? נסה התקנת תיקון של מערכת ההפעלה, ואם זה לא עוזר - נסה התקנה נקייה. אם אתה לא מצליח לעשות התקנה נקייה של מערכת ההפעלה - הבעיה היא בוודאות חומרתית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים