עבור לתוכן

Aqua Head+DT990 - הסיפור, כולל תמונות 15/5

Featured Replies

פורסם
יציאה דיגיטלית היא לא מוגברת לעולם. מצד שני, היא גם לא יציאה ליין רגילה. היא כמו ה-FSB של הלוח שלך. מעבירה מידע דיגיטלי, אתה בתור משתמש לא יכול לעשות איתו כלום, וחייב להיות לך מכשיר שיודע לעבור עם המידע הדיגיטלי הזה ולהפוך אותו למידע אנאלוגי. רק אחרי זה תוכל לדבר על אם להגביר אותו או לא להגביר אותו, לשמש בסטריאו בסראונד וכו'. בסופו של דבר מה שמגיע לרמקולים זה מידע אנאלוגי, מידע דיגיטלי הוא שונה לגמרי, הוא לא יותר מרצף של אפסים ואחדים בתדירות של כמה מאות מגה-הרצים ומעלה.

זה כל מה שאני אגיד בנושא, את השאר תחפש בגוגל.

Anatoli.

• תגובות 65
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

WTF?!

אתה יודע מזה יציאה אנאלוגית ומזה דיגיטלית? כי אם היית יודע לא היית שואל.

אחרי שלא מזמן התכתבתי עם מישהו מהאתר בפרטי במשך ימים של חפירות עד שהוא הבין פחות או יותר מזה יציאה דיגיטלית, אני מבקש ממך, לא, מתחנן, אל תתחיל עם זה גם :'(

Anatoli.

חחחחחחחח הרגת אותי

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחרי 3 ימים של גהנום וחוסר מנוחה אני חושב שמצאתי מנוח

ואני בטוח שגם לכם נמאס מהדיון הזה אז בוא נסגור את זה בכך שמצאתי את המקור המתאים לי

אם אצל יפה שמעתי עם DVD של Pioneer

ואצל אסף עם LG

כנראה שהם מבינים דבר או שניים

את ההארה הזו קיבלתי פתאום, וישר קפצתי עם הציוד לבית של חבר שיש לו DVD של פיוניר

והפלא ופלא שום היסים, שום דיסטורשן, הכל מאוזן טונלית ונעים לאוזן, כמו בפעמים הראשונות

זה אולי לא DAC ברמה של Zhalou/Beresford אבל לי אישית זה מספיק

מסתבר שהנגנים הפשוטים והעממיים האלה יש להם איכויות מכובדות ביותר!

כך תם (אני מקווה) סופית וללא גלגלי הצלה המסע שלי

פורסם

לפחות היתה לך סבלנות עם הבחור השני, מסכן כמה הוא שיגע אותך בטח.. :cool2:

פורסם

LOL שיגע הרבה :)

בכל מקרה, אני לא חושב שמה שאמרת על ה-DVD נכון. גם אני חשבתי ככה, וגם הקשבתי לכמה וכמה אנשים. תאכלס, בולשיט. שום DVD גם ב-2000 שקל לא נשמע כמו כרטיס קול נורמאלי. אני לפעמים אוהב לשמוע מוזיקה כשהמחשב כבוי מדיסקים. אז במקום DVD מעאפן הבאתי איזה CDP ישן משומש בסכום פשוט מצחיק, והוא נשמע פשוט פי 100 יותר טוב מכל DVD ששמעתי. אני בטוח שאם תבדוק את הכרטיס קול שלך על מחשב אחר תראה שהכל בסדר. אתה מוזמן להגיע איתו אליי ותשמע אותו מול DVD של משהו כמו 150$ של טושיבה ומול ה-CDP הזה שהבאתי.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

נשמע מאתגר

אני אדבר איתך כבר[br]פורסם בתאריך: 18.05.2007 בשעה 21:06:07

אני אנסח זאת בעדינות - אני אהבל

מסתבר שבהתקני מנהלים היו שאריות של 3 כרטיסי קול ביחד עם ה Revolution

אז מחקתי הכל והתקנתי מחדש את ה REVO

לא ראו אותם ברשימה אבל הפלא ופלא - כשלוחצים על תצוגה>התקנים מוסתרים קיבלתי שם לפחות 10 התקנים מיותרים ונוראיים

אז כל מי שחשב על DVD כפתרון אני לוקח את המילים שלי חזרה

הייתי צריך לחשוב על דבר כזה..

כי הכרטיס הזה פשוט מצויין, מחיר מצחיק והוא עושה אותו דבר כמו הDVD רק עם יותר פירוט בניואנסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים