פורסם 2007 במאי 1718 שנים מחבר לא לאהתכוונתי ליציאה/כניסה דיגיטלית בכרטיס קול מה שלא יהיה, מהמגבר(RCA) לכרטיס (PL)כרגע הרמקולים מחוברים לחיבור הירוקוהאוזניות לחיבור אוזניות
פורסם 2007 במאי 1718 שנים אם זה קיים רק עם המגבר, יש כנראה בעיה כלשהי במגבר. תנסה לחבר אותו לכרטיס קול אחר ולבדוק האם זה משתנה.Anatoli.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מחבר זה מגבר ההדגמה של אסףאצלו הוא נשמע בסדר גמורלא פגעתי בו במכוון בשום צורה שאני חושב עליה
פורסם 2007 במאי 1718 שנים אז הכרטיס יכל להיות דפוק ושאתה מחבר רק את האוזניות בלי המגבר ההפרעה לא חזקה ולא מפריע הגיוני ?
פורסם 2007 במאי 1818 שנים תבדוק את זה ותראה מה קורה. יכול מאוד להיות שהתעסקת בטעות עם איזה אפשרות באקולייזר של התוכנה או של הדרייבר של הכרטיס קול.Anatoli.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר התקנתי אותו מחדש ולא עזרגם אקוולייזר לא יעזור לצליל עכשיוקיצר אני נוסע עכשיו לאסף נראה מה לא בסדר
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר רגע לפני שנסעתי לאסף החלטתי לבדוק אצל חבר איך הסט-אפ יעבוד עם אייפוד נאנו ברגעים אלה אני עושה השוואות ראש בראש (הנסיעה לאסף מיותרת אחרי שהבעיה זוהתה) והעסק עובד, ובצורה מצויינת מסקנה היא שהבעיה בכרטיס קול אייפוד לא יכול להיות יותר טוב מהכרטיס שלי לא ככה?
פורסם 2007 במאי 1818 שנים לא, כנראה שזה עניין של תוכנה. הסרה של הדרייברים לא מסירה את זה בדר"כ. תנסה להתקין אותו על מחשב אחר ולבדוק. אם הבעיה נשארת הכרטיס כנראה תקול. אם נעלמת אז הבעיה בהגדרות.Anatoli.
פורסם 2007 במאי 1818 שנים WTF?!אתה יודע מזה יציאה אנאלוגית ומזה דיגיטלית? כי אם היית יודע לא היית שואל.אחרי שלא מזמן התכתבתי עם מישהו מהאתר בפרטי במשך ימים של חפירות עד שהוא הבין פחות או יותר מזה יציאה דיגיטלית, אני מבקש ממך, לא, מתחנן, אל תתחיל עם זה גם :'(Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.