עבור לתוכן

Aqua Head+DT990 - הסיפור, כולל תמונות 15/5

Featured Replies

פורסם

לפי דעתי אוזניות ברמה של ה-990 זקוקות להגברה ומקור טוב על מנת לממש את הפוטנציאל שלהם,לא משנה מה ההתנגדות שלם.

• תגובות 65
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סליחה על הבורות הירושלמית שלי, אבל

???Where the hell is HEAVEN

פורסם

מכיון שאני חושב שאתה לא שואל שאלה קיומית :silly: גן העדן לאודיופילים בירושלים מתכון לחנות של אבי יפה -http://www.headphones.co.il/store/main/

פורסם

^^^ תודה, חיפשתי חנות כזאת בירושלים

פורסם
  • מחבר

שני עדכונים

עדכון קטן

היום הגיע אליי M-Audio Revolution 5.1 במקום הLive! המעפן שאפילו לא היה Sound Blaster

שיפור עצום בהרמן קרדון סאונדסטיקס - הבמה התרחבה, וחיתוך הצלילים יותר נכון, הבאס יותר נשלט ולא כוחני כמו קודם

ועכשיו לחלק המעניין של כרטיס קול זה - מגבר אוזניות Class A המובנה בו

מוציא את המיץ ל AKG K55 שמסתברות כשוות קניה אחרי הכל

עם ה DT990 עוצמת השמיעה הגיעה למקסימום, אבל השינוי באיכות קטן לעומת שני הרכיבים הנ"ל

בהחלט פיצ'ר מגניב בכרטיס קול מצויין

ולעדכון גדול

אני לא יכול לחכות חודש למגבר-ממש לא!

לכן דיברתי עם אסף, יוצר מגבר האוזניות Aqua-Audio

הבחור הנהדר הזה הסכים להשאיל לי את מגבר ההדגמה שלו עד שיסיים לבנות את שלי והסכים לקבל חלק מהכסף בצ'ק שייפרע רק בחודש הבא

איזה מלך!

ביום שני אני אצלו וכנראה עם מגבר ההדגמה בחזרה איתי ;D

פורסם

שיהיה בהצלחה. הייתי אצל אסף בעבר והתרשמתי מהמגבר, בהחלט מגבר מאוד מאוזן ויכולת אספקת זרם ומתח טובות. אומנם בשביל אוזניות כמו K340 הוא לא יתאים בלי שינוי או שנייים, אבל לכל דבר נורמאלי מבחינת נצילות ועכבה מדובר במגבר טוב. ד"א, יצא לי גם לראות את הקטן הזה שמוציא 3W ב-8אוהם מגביר רמקולים לא קטנים בכלל :)

Anatoli.

פורסם

ואו מגניב אני מת לשמוע כבר את האקואה כבר הרבה זמן ,ספר לנו ביום שני מה אתה חושב עליו.

דרך אגב חבל שלא צילמת את כל הדברים שראיתה אצל אורי יפה זה היה הופך התראד להרבה יותר סקסי :smile1:

אתה עדיין יכול לצלם את ה990 אחד מהאזניות היותר יפות ונוחות שקיימות ,במיוחד גרסת הקאסטום שאפשר לייצר באתר של בייר .

פורסם

מגניב בידיוק האוזניה שאני חושב עליה

בקרוב אצלי

תתחדש ותספר על המגבר + כמה עלה

פורסם
  • מחבר

תודה הרקוטרק ורוץ לקנות חבל על כל שניה שאתה מפספס

שי לצערי איבדתי את הכבל למחשב של המצלמה

אני אנסה לסדר משהו

רציתי לצלם את אולפן ההדגמה, באמת משהו מיוחד!

פורסם
  • מחבר

היום הייתי אצל אסף, קניתי את הAqua Head ! אחחח איזה מגבר... הסט-אפ שלי הושלם לאחר שנה של חלומות!

בואו נתחיל מאתנחתא קטנה

ברגע שאסף ראה את Vicious Delicious (ולא, הפעם לא שכחתי את הדיסק בבית) הוא צחקק לו קלות..

הוא אמר לי שהוא היה חבר בלהקת המטאל Infected Mushroom ואינפקטד שכולנו מכירים - יוצרי הטראנס "שאבו השראה" מהשם של הלהקה ואימצו אותו לחיקם.

לא אכנס לפרטים אבל סיפור מעניין

לא סתם רשום בחזית ה Aqua Head

"The Sound Of Tranparency"

המגבר הזה פשוט מגביר צליל, זה כל מה שהוא עושה! אני זוכר באחד הדיונים שאנטולי אמר את זה

הפשטות הזו עושה את המגבר הזה כל כך מוצלח כי הוא בעצם נותן ביטוי אמיתי למה שהמהנדסים של ביירדיינמיק התכוונו כשהם יצרו את DT990

האוזניות נשמעות קצת יותר מאוזנות מאשר ב HeadBox של תומר יפה, מה שמראה על צביעה קלה של הצליל במגבר זה.

האקווה עושה הכל נכון, ללא טעויות - שקוף וצלול כמו מי מעיינות בכוס זכוכית יקרה.

אני רוצה לציין עם זאת שה DT990 לא איבדו מאומה מהמוזיקליות שלהן והכיפיות שלהן, פשוט הצלילים הגבוהים יותר קרובים למקור והבאס טיפ טיפה יותר מרוסן.

כמו כן שמעתי את ה HD600 של אסף, שנשמעו לי מצויין, הצליל קרוב ל701 AKG אבל עדיין זה לא זה

המיד והטרבל נשמעו כמעט זהים ל990, הבאס לקה בחסר (אני מתחיל להרגיש רגשות אשם חחח) אבל הוא עדיין שם.

אני לא חולה באס, פשוט אני אוהב אותו עם נוכחות ופאנץ'.

השמיעה של 600 הובילה אותי למסקנה שכנראה לא עשיתי צדק נכון עם ה650 אצל תומר יפה, נאמר עליהן שהן צריכות ציוד איכותי במיוחד כדי להשמע טוב

ואם ה650 דומה בכלליות ל600 אז בהחלט אני צריך לתת להן הזדמנות שניה

לבסוף, יצאתי עם מגבר ההדגמה של אסף ביד, כאשר שלי יהיה מוכן בעוד שבועיים, איזה גבר גבר!

כך תם ונשלם המסע שלי לסט-אפ המושלם (או שלא)

נ.ב בקשר לתמונות

מרפי פשוט מונע ממני להעלות תמונות

בימים הקרובים אני אמצא דרך ויהי מה ויהיו תמונות של כל הציוד

פורסם

תתחדש. ציוד מוצלח בהחלט. מקווה שאתה מביא אותו למפגש הבא :)

כמו שאמרתי בעבר לא פעם ולא פעמיים, מגבר מצוין שעושה את מה שהוא אמור לעשות, מגביר.

Anatoli.

פורסם

אבא שלי בנא מגבר לרמקולים שאם אני יחליף לו פיוזים וכמה דברים קטנים הוא ככמו חדש ... המגבר מאד ישן מתקופתו הצעירה

יוסי כמה עולה המגבר אקווה הזה גם אני רוצה :D

פורסם

כך תם ונשלם המסע שלי לסט-אפ המושלם (או שלא)

חחח מאשהו סיבה נראה לי שלא ,איזה מקור יש לך לכל הסט-אפ העצבני שלך ,אחרי שתשמע את הזאולאו של אנטולי תרצה שדרוג :smile1:

אהה ותמיד אפשר לשדרג כבלים :bash:

בקיצור המסע לעולם לא מסתיים.

פורסם

קיצור, מהמפגש הבא הוא יוצא עם רשימת קניות :)

נביא גם איזה כבל או שניים שהכנתי כדי שיתקלו גם בכמה כבלים טובים :D

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

לאאא אל תעשו לי את זה אני כולה מתדלק :bash:

הרקוטרק המגבר עולה 1400 ש"ח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים