עבור לתוכן

מה זה united OC או איך עושים OC ב ASROCK

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לעשות OC במחשב שלי [מפרט] וכמה שחפרתי בביוס האופציות היחידות היו שינוי תדר FSB המכפלה קבוע על 9 וניתן לקבוע תדרים גם ל PCI, לא מצאתי שינוי מחלקים לזכרון בשום מקום.

לפי CPU-Z היחס אצלי הוא 3:2, האם המשמעות היא שה OC נעשה רק ע"י שינוי הFSB וכל השאר אוטומטי ?.

פורסם

נסה לבדוק באפשרויות המתקדמות..

בדרך כלל אתה צריך לשנות את האופציה של הSPD וכו לMANUAL ורק אז יפתח לך התימונים וכו.. (חפש ratio/divider)..

פורסם
  • מחבר

אז ככה מצאתי הם נותנים לבחור DRAM CLK 133,166,200 ומתחת יש אפשרות Flexiblty שאם היא מאופשרת אז היא תשאיר את ה CLK של ה DRAM על 133 "למניעת תקלות והתנגשויות" לפי מה שרשום שם.

עכשיו הבאתי את זה ל 1:1 ומכאן אני מעלה את ה FSB של המעבד, הבעייה שהמכפלה של המעבד היא 9 קבוע, יש מצב שזה צרוב בלוח ?

פורסם

רק במעבדי הEX למיניהם אפשרי לשנות מכפלה...

וזה לא "צרוב" בשום לוח..

פורסם
  • מחבר

וזה לא "צרוב" בשום לוח..

התכוונתי במעבד :bash:, אז בעצם מכאן (1:1) מה שנשאר זה רק להעלות את הFSB עד שאעצר, ואח"כ אתחיל לשחק עם המכפלות בשביל להוריד את הזכרון, הבנתי נכון ?

פורסם

חבל שקניתה תלוח הזה זה לוח ממש מעפן לא שווה בגרוש אני לא יודע מה OC ביכלל יתן לכה יש לכה גם כרטיס מסך מסריח GEFORCE4 מי מישתמש ברכיבים כל כך ישנים סליחה שאמרתי את זה כחה אבל הלוח באמת לא שווה כלום

פורסם

אכן הלוח לא משהו לאוברקלוק, בגלל המחסור באפשרויות בביוס.

ArtyPP - תשמור על הניסוח שלך.

עם זאת, אפשר למצוא דרכים עוקפות ואם המעבד טוב במיוחד באוברקלוק, אז תוכל להגיע רחוק יחסית.

ולפותח הת'רד- תשנה את הכותרת בדחיפות.

פורסם
  • מחבר

אכן הלוח לא משהו לאוברקלוק, בגלל המחסור באפשרויות בביוס. למה יש לי FSB עד 340 ואין אופצייה לקבוע מתחים ברמת מספר, אבל יש רמות של LOW NORMAL ו HIGH ברור שלא ציפיתי ב 380 ש"ח לקבל לוח תותח אבל ביחס עלות תועלת הוא נראה לי סבבה

עם זאת, אפשר למצוא דרכים עוקפות ואם המעבד טוב במיוחד באוברקלוק,הבנתי שאפשר להגיע עם ה E4300 רחוק ? יש לי TUNIQ עליו אז תוכל להגיע רחוק יחסית.

ולפותח הת'רד- תשנה את הכותרת בדחיפות.למה ? ה united OC משווק כפיצר של הלוח, שיניתי בכל מקרה

פורסם

הכותרת לא הייתה רלוונטית לשאלה(וגם לאחר השינוי היא עדיין לא ממש). תסתכל על תוכן ההודעה שלך ועל הכותרת הראשונית - אין קשר.

לגבי למה הלוח לא טוב ל-OC, ענית לעצמך. זה מגוון מבדח של אפשרויות אוברקלוק. המקסימום שתוכל להגיע אליו במקרה הטוב הוא 3060MHz, וגם זה בספק. ה-E4300 הוא אולי טוב לאוברקלוק, אבל כל מעבד מתנהג אחרת ולכן תצטרך לבדוק ולראות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים