פורסם 2007 במאי 818 שנים מה ההבדל בין פנטיום D למעבדים כפולי ליבה?למה למרות שהD820 שלי 2.8 פעמיים כלומר 5.6 אז למה הוא יותר חלש מהמעבדים החלשים שהם לא יותר מ2.0 פעמיים כלומר פחות מ4.אז למה זה יותר חזק?ואם אפשר הסבר על ההבדלים עם ובלי OCתודה,ניצן
פורסם 2007 במאי 818 שנים הדרך היחידה שלא תמצא זה אם אתה מחפש כמו אידיוט חפש "הסבר המפעל" או מה שזה לא יהיה
פורסם 2007 במאי 818 שנים ההנחה שלך שכפול ליבה אומר שפעמיים 2.8 = 5.6 לא נכונה. וקצב עבודה זה לא המדד היחידי בחיים.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר להגיד שאני לא יודע לחפש אפשר אבל בבקשה תסבירו לי כי באמת לא מצאתי!בקשר לזהההנחה שלך שכפול ליבה אומר שפעמיים 2.8 = 5.6 לא נכונה. וקצב עבודה זה לא המדד היחידי בחיים.אז איך כן מודדים? או מחשבים?
פורסם 2007 במאי 818 שנים הדרך הנכונה למדוד, היא פשוט להריץ בדיקות של מגוון אפליקציות ולראות את המהירות עבודה שלהם על המעבדים השונים. כל אתר מחשבים שמכבד את עצמו, עושה בדיקות השוואה כאלו בין החומרה השונה ומפרסם את התוצאות כדי שאנשים ידעו מה יותר מתאים להם.
פורסם 2007 במאי 818 שנים גם לא מדויק Conroe זה שם הליבה לא הארכיטקטורה, הארכיטקטורה היא של Pentium-M שבעצמו מבוסס על פנטיום 3.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר גם לא מדויק Conroe זה שם הליבה לא הארכיטקטורה, הארכיטקטורה היא של Pentium-M שבעצמו מבוסס על פנטיום 3.מה שאתם אומר פה בעצם שאחד המעבדים הכי חדשיםשקיימים הוא על פלטפורמת פנטיום 3?!?!?!?!ואז כמה בערך שווה פנטיום D820 ובמעבד כאילו אמרתם שלא 5.6 אז כמה?
פורסם 2007 במאי 818 שנים אין כזה דבר כמה זה שווה, זה מעבד כפול ליבה במהירות 2.8 גיגההרץ בארכיטקטורת Netburst מה שזה אומר זה שיחסית למגההרץ הוא מאוד איטי.נ.ב. אם אתה רוצה אפילו לדייק יותר אז הפנטיום 3 הוא פנטיום 2 רק עם בקר זכרון מטמון משופר ותמיכה ב SSE והפנטיום 2 עצמו הוא גרסה יותר זולה לייצור של הפנטיום פרו כשההבדל ביחיד המשמעותי הוא טיפול יותר יעיל בישומי 16 ביט (הפנטיום פרו תוכנן בשביל להריץ כמעט אך ורק יישומי 32 ביט ולכן היה איטי מאוד ביישומי 16 ביט)
פורסם 2007 במאי 818 שנים הבחור שאל שאלה פשוטה למה אתם לא יכולים לענות כמו בני אדם!אני יכול לקשקש כאן שעות אבל תהנה...http://www.intel.com/technology/architecture/coremicro/demo/demo.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.