פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר מה זה אומר מבחינתי 64 BIT אם אני עובד עם מערכת הפעלה של 32BIT?ו4000+ הוא מעבד טוב?אם אתם אומרים שמספיק מעבד יותר חלש מ 6420 אז אולי כדאי באמת משהו בפחות מ 1000 ש"ח.מה יש ל AMD להציע בין 600 ל 800 ש"ח? ומה רמות הביצועים שלהם?
פורסם 2007 במאי 818 שנים אני ראיתי שהוא מתלבט בין 6420 - מחילה מכבודו הצנוע והטוב וכבודו רשם ב 1000 ש"ח - כבודו של אדם הוא רצונואני לא הייתי רוצה לראות את ידידי בניה מחפש בפחי זבל של רמת השרון איזה QUAD עוד שנה וחצי
פורסם 2007 במאי 818 שנים אתה שומע את עצמך? מזה קשור למרובעי ליבה,הוא צריך את זה לאופיס ועבודות משרדיות!אם היית מבקש מפרט ב-10K למשל והיית רושם שאת צריך מפרט לשימושים משרדיים והיו בונים לך משהו מעולה בערך ב-6K היית כועס מדוע לא השתמשו בכל התקציב?!
פורסם 2007 במאי 818 שנים אפילו 3800X2 יהיה מעל ומעבר ויעלה לך כ-470 ש"ח באמת חבל על הכסף..תיקח את המעבד הזה ואת הכסף הנותר תשקיע במשהו אחר
פורסם 2007 במאי 818 שנים אתה יודע מה בשביל לחסוך אפשרי וצודק 4600הוא חצי מחיר מ 6420 נופל ממנו במעט בביצועים הבדל שכמעט ולא מורגש למשתמש בישומים בסיסים
פורסם 2007 במאי 818 שנים אני בעליו המאושר של 3800 X2 עוד מימי סוקט 939, ומה אגיד לך משרת אותי נאמנה. באמת לצרכים שלך זה מספיק. אל תשכח שיש לך לוח AM2 סיכוי מאוד גבוה לעידכון ביוס והחלפה למעבדי K10.
פורסם 2007 במאי 818 שנים לשאלה המקורית - לא !!!פנטיום D זה ממש זבל, אני עובד איתו בעבודה והמחשב ממש לא מגיב, לא מתקרב לרמת ביצועים של המחשב שלי בבית (בן שנה ו-8 חודשים).
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר מה זה אומר מבחינתי 64 BIT אם אני עובד עם מערכת הפעלה של 32BIT?ואם אתם אומרים שמספיק מעבד יותר חלש מ 6420 אז אולי כדאי באמת משהו בפחות מ 1000 ש"ח.מה יש ל AMD להציע בין 600 ל 800 ש"ח? ומה רמות הביצועים שלהם?(הכוונה מה היחס ביצועים בין מעבדים שהפרש המחיר שלהם הוא 200 ש"ח)תודה!
פורסם 2007 במאי 818 שנים אתה יודע מה בשביל לחסוך אפשרי וצודק 4600 הוא חצי מחיר מ 6420 נופל ממנו במעט בביצועים הבדל שכמעט ולא מורגש למשתמש בישומים בסיסים פחחחחח איזה אהבל, אתה צעקת והתווכחת עם הטענה שלי ובסוף יצא שאתה אומר בדיוק את אותם מילים כמו שאני אומר... תתחיל לחשוב לפני שאתה מדבר- אתה יודע זה עוזר בחיים
פורסם 2007 במאי 818 שנים ידידי בניהחברת AMD הייתה חלוצת יצרני המעבדים (אין הרבה כאלה לצערנו VIIA)ביכולת עיבוד 64BIT עם סדרת אתלון הישנה והטובהוככזואת היא הייתה ראשונה זמן ממושך ככה שבאינטל הסתכלו ולמדו הסתכלו ולמדו כשנה וחצי עד שהעתיקו לעצמם מעבדים בעלי יכולת עיבוד של מנות נתונים בגודל 64BITבזמן שאינטל הסתכלו ולמדו בחרו ידידנו מחברת מייקרוסופט לפתח את יישומי ה 64BITשלהם למערכות SERVER2003 XP64 VESTA64ידידנו מחברת מייקרוסופט גילו התעניינות ביכולות זואת כחובבי דרישות חומרה מושבעים הם קנו כמה מעבדים כאלהוהחלו לבחון עליהם את מערכות ההפעלה ל 64 ביט כמוהם עשו גם חברות גרפיקה רבות שהטיבו לנצל יכולות של מעבדי כפולי ליבה מרובעים ו 64 ביטלכן יתרונה של AMD בקטוגרית 64 ביט בולט ומוכח בבנצמרקים ל 64 ביט (מאתר תומס הם ב 32)הפנטיום D תומך גם הוא ביישומי 64 ביטאך נופל מ AMD הרבה ביכולת הביצועים בסביבת 64 ביט [br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 18:29:06אהבל זה שם של טלסקופ שבניתי כדי לדחוף לאנשים כמוך בתחת בזמן ששינתת א' ב' לא שיניתי את דעתי שינתי את המלצתי לידידי בנייה שהוריד את תקציב המחיר שלו מ 1000לסכמום נמוך יותר כמו כן ידידי בניה ביקש לבחון את פער הביצועים במקרה ויבחר ב 4600אבל בשבילך אני דווקא בעד 4800שהוא באמת מקביל ל 6420תסתבך עם אמא שלך אהבלית ילדלך תלמד לחייג קידומות ותחזור אליתקרא נושאים קודמים שלי [br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 18:32:42מעניין איזה אוכל אתם מקבלים בפגייה שאתם כאלה מסוממים ?אני רוצה צילומי מוח שלך ותפריט תזונה בפרטי למחר
פורסם 2007 במאי 818 שנים תגיד אתה בכיתה א' , ב' אולי? רואים שאתה ילד קטן שיודע רק לקלל, לפני שאתה כותב שטויות תבסס את הטענות שלך הרי אתה אומר בדיוק את מה שאני אמרתי מטומטם.. שאלוהים יעזור לך ילד כי אתה מצב אבוד יש לך מזל שאני לא מקלל פה בפורום , ילדים מופרעים כמוך צריכים להעניש
פורסם 2007 במאי 818 שנים itayshar, אתה מתבקש למתן את טון הדיבור שלך.BGAMDR,אתה מקבל אזהרה ראשונה על שפה לא הולמת.לאחר שלוש אזהרות תענש בצורה כלשהי.
פורסם 2007 במאי 818 שנים itayshar, אתה מתבקש למתן את טון הדיבור שלך.BGAMDR,אתה מקבל אזהרה ראשונה על שפה לא הולמת.לאחר שלוש אזהרות תענש בצורה כלשהי.סע סע לי מהענייםאם היית חוסם אותו שקרא לי אהבל תחילה לא היה לי נגרם לי נזק ולא הייתי צריך להגן על עצמי ואני אף פעם לא מקניט ראשון תלמד את זה כלל ברזל שתראה אותי מגיבאם אהבל הראשון ימחק את הניבולים שלו אני ימחק את שליואתה על תאיים עלי כי מספיק מקניטים פה בפורום משתמשים חדשים
פורסם 2007 במאי 818 שנים אתה יודע מה אני מאשים אותךלמה לא חסמת אותו מהתחלה אתה צריך להגן עליואם לא יגנו עלי יש צוו בית משפט שיכול לחשוף היום פרטים של כל משתמש ברוך השם יש פיתרון[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 18:51:42אני רוצה גם את הפרטים שלך ראשון חתיכת חוצפןהבית שלי לא מופרע ופגעת בי קשה עם הניהול הכושל שלך פה בפורוםועוד אתה מרשה לעצמך להקניט אותי במתקפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.