עבור לתוכן

בעיה - Plextor 40x12x40 חדש יחסית - דופק דיסקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

קודם כל - נתחיל ממתי הצורב אצלי. הוא אצלי מסוף החופש הגדול, ולא צרבתי איתו המון דיסקים (פחות מ20).

ליפני חודש בערך היתה הצריבה האחרונה שלי, ובסוף הצריבה (או לקראת הסוף, לא זוכר), נרו הודיע לי משהו עם באפר.. (זאת היתה שגיאה, לא ההודעה שלפעמים כתוב בסוף הצריבה שנמנע זה וזה כך וכך פעמים), אבל הדיסק אני חושב עבד בסדר (זאת היתה צריבה מדיסק לדיסק אגב, אני לא אפרט כאן יותר..)

בכל מקרה, היום רציתי לצרוב לחבר שלי תיקיה מהמחשב שלי (אפילו חוקי! :P), שמנו את הדיסק שהוא הביא (חברה לא מוכרת, דיסק 16x כתיבה), התחלנו לצרוב.. וב15%, Write Error בנרו. שמנו דיסק שבמקרה היה לי (חשבתי שנגמרו, קניתי עשר והיו לי עוד כמה שקיבלתי עם הצורב) הגיע ל39% (גם דיסק 16X), ועוד פעם, Write Error.

בטח תציעו עדכון קשוחה או משהו, אז אני כבר אומר שהורדתי עדכון מהאתר של פלקסטור אחרי הבעיה בחודש שעבר (וכן בדקתי שזה בדיוק הדגם שלי), ולהפתעתי זאת היתה תוכנה פשוטה, לוחצים להתקין וזה מתקין, נראה לי קצת חשוד - זה עד כדי כך פשוט?

תודה רבה מראש למי שיעזור..

עדכון: עדכנתי שוב, יצא גרסה חדשה (1.04), ועדיין.. אותו דבר. השתמשתי הפעם בדיסק האחרון בבית (של פלקסטור שקיבלתי עם הצורב..), הגיע ל41%, ואותה שגיאה.

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו.. (לא הצלחתי לערוך משום מה),

ניסיתי על הדיסק האחרון גם סימולציה וזה עבר, ובצריבה האמיתית זה נפל ב41% כמו שאמרתי.

פורסם

אתה עושה משהו בזמן הצריבה?

פורסם
  • מחבר

לא.. הכל סגור חוץ מנרו, וחוץ מלהזיז את העכבר מדי פעם כדי שלא יהיה שומר מסך, אני לא עושה כלום במחשב

פורסם

בדוק האם הצורב/ הדיסק הקשיח שלך עובדים כ-PIO או כ-DMA (במידה והצורב תומך), ונסה תוכנה אחרת/ דיסקים אחרים.

פורסם

בימים האחרונים לקראת הפעם הראשונה שנדפק לך הדיסק ההוא בCD-Copy, השתנתה חומרת המחשב? הורדת סטיקים של SD-RAM? החלפת כבלים כלשהם? שינית קונפיגורציות של ג'אמפרים / סתם הוצאת ולא החזרת ג'אמפרים?

פורסם
  • מחבר

לא.. לא שיניתי כלום, פשוט כלום.

בקשר להחלפת דיסקים: שלושת הדיסקים היו מסוג שונה..

בקשר להחלפת תוכנה: אולי התקנה מחדש של נרו? כי easy cd creator עולה כסף.. קיבלתי את נרו עם הצורב.

פורסם

חשבתי על המון מצבים שפתרו את הדבר דיי יפה אבל תמיד באו דברים אחרים שקטלו אותם. עובדת הנגד החזקה ביותר היא שצרבת כבר דיסקים והם נצרבו כמו שצריך במערכת אחרת. אממ.. תגיד לי.. אולי במקרה כל הדיסקים שצרבת היו בשיטה ספציפית אחת וסוג צריבה אחד, בלי שינויים ואתה אולי באת עכשיו וצרבת משהו אחר? (למשל, תמיד צרבת דיסקים של דאטה בTAO והכל עבד ובמערכת הזו הדיסקים הנדפקים הם נסיונות לצריבה של דיסק אאודיו בDAO..)

פורסם
  • מחבר

מצטער.. אבל מה שאתה אומר נשמע לי סינית :) אם אתה יכול להגיד לי איפה אני בודק את ההגדרות האלה זה יעזור.. וחוץ מזה, תמיד השתמשתי בWizard של נרו.. חוץ מהפעם האחרונה שעשיתי סימולציה, ואז כשצרבתי על אמת כבר עשיתי לא דרך הWizard

פורסם

סבבה, אבל במחשב הקודם כשצרבת דיסקים והכל היה טוב, אתה צרבת רק דאטה? רק אאודיו? שניהם?

פורסם
  • מחבר

איזה מחשב קודם?! זה אותו מחשב :)

פורסם

סליחה, התבלבלתי בין ת'רד זה לעוד אחד באותו הנושא, משהו מאוד דומה. איך שלא יהיה ..

"סבבה, אבל במחשב הקודם כשצרבת דיסקים והכל היה טוב , אתה צרבת רק דאטה? רק אאודיו? שניהם?"

פורסם
  • מחבר

הכל.. גם אודיו מדיסק לדיסק, גם אודיו מהמחשב, גם מדיסק לדיסק רגיל, וגם הרבה פעמים דטה על CD-RW, כשאני חושב על זה אף פעם לא צרבתי דטה על לא CD-RW, עד עכשיו. אם אתה שואל איפה הוא הדיסק הזה - הוא אצל המורה שלי לספרות שבודקת כבר 3 חודשים עבודה מסכנה שתפסה יותר מ1.4 מגה, אז שמתי אותה על דיסק כזה (יש לי רק אחד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים