עבור לתוכן

איזה סט של 2GB כדאי מהחברות הנ"ל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין 3 סטים של זכרונות ומבחינת תאימות ללוח שלי גם..

הלוח המדובר הוא ASUS P5ND2-SLI שתומך ע"פ הספר בזכרונות בתדר של עד 667 אך ביצעתי עם שלי אובר ל800 והלוח לא הרגיש אותו ולא ביצע הגבלה כלשהי..

דבר שני כמובן שאוטוטו אני רוכש ASUS N32 680I-SLI ואז תיפתר הבעיה אך כרגע האם יש תאימות ללוח שלי לגבי הזכרונות הנ"ל ומה הכי מומלץ מהם לאובר די רציני..כמובן שהם סט של 2GB.

1.TWINMOS TWISTER 800MHZDDR2

2.GSKILL 2GB BHKDDR2 CL4

3.PATRIOT EXTREME 2GB PC6400 800MHZ

3 הסטים הם על תדר של 800MHZ עם אחריות לכל החיים כמובן מה ההבדלים בינהם ואם הם זניחים ומה ייתן לי אובר יותר יציב/אמין/רחוק ככל האפשר??

תודה לעונים.

פורסם

קח את של G SKILL

ולפי מה שאני הבנתי אם יש לך מעבד C2D אתה לא תראה הבדל בין 677 ל 800...

וגם לא בתיזמונים של CL4 ל CL5

פורסם

ולפי מה שאני הבנתי אם יש לך מעבד C2D אתה לא תראה הבדל בין 677 ל 800...

וגם לא בתיזמונים של CL4 ל CL5

מאיפה הגעת לתובנות האלו ?

יש לי C2D ואני רוצה לרכוש זכרונות ויש הבדל במחיר בינהם, אשמח לדעת מינין הסקת את המסקנות האלה?.

פורסם
  • מחבר

מה קשור המעבד לזכרונות שאני לא יראה הבדל בין CL4 ל5 נכון שההבדל הוא ממש מזערי אבל אם כבר קונים אז כבר..

ועדיין אין לי C2D אלא PENTIUM D 3.2 אני מתכנן מעבר לC2D בקרוב וללוח מ32 680I

אך לבנתיים האם הלוח שלי יזהה לי את הזכרונות והם ישבו בצורה אופטימלית על הלוח אפילו אני לא מתכנן אובר לבנתיים רק להישאר בתזמוני סטוק ומתח סטוק כמובן כי הלוח ביצרן תומך עד 667 זה שאולי הוא מעודכן לביוס הכי חדש יגרום לו לקלוט את ה800 יענו לי חכמי הפורום כי לא מצאתי תשובה חד משמעית לזה אלא רק תאוריות..

פשוט ביום שישי אני הולך לבן אדם וקונה את הGSKILL כמו שהמלצם אלא אם יש המלצות אחרות??ורציתי לקבל תשובה כמה שיותר מהר והמלצות האם באמת הGSKILL BHK הוא טוב..

לפי ביקורות שקראתי יש לו הרבה מרחב מקום באוברים רציניים ויכולים להגיע איתו במתח עבודה של 2.45 עד ל1250MHZ עם לוח יחסית פשוט שבחנו אותו איתו בVR-ZONE אני מתכנן להגיע עם הסט עד ל1000-1050 ולהישאר עם המרווח המכובד הזה שהם מציעים..אז אם ימליצו לי פה עוד אנשים על הסט הזה אני ייקח אותו בסופו של יום.

פורסם

ה667 יעבוד טוב כמו ה 533 כשהFSB הוא 333(1332) וככה הם 1:1 דבר שמעלה טיפה את התפקוד ולכן בFSB של 266 (1066)זיכרונות 533הם האופטימלים אבל כשעושים OC צריך זכרונות שיגיעו לתדרים טובים מול ה FSB .. אבל כשההבדל הוא בין 533 ל 800 גדול מידי מכדי כך שהיחס יתן ל 533 יתרון ולכן 800 יותר טוב ...

אני מקווה שמה שרשמתי נכון אני לא בטוח בזה ב100% ....

פורסם
  • מחבר

בקיצור לא הבנו כלום..

יש 3 סטים של זכרונות 800MHZ כולם CL4 כולם ו2GB כולם..

איזה סט יותר טוב..אני נוטה לכיוון הTWISTER כי ראיתי בנצים די יפים שלו..מה אתם אומרים עליו??

פורסם

barakv, מה שאמרת נכון למקרה שלא עושים OC, וזה לא המצב. אם אתה לא ממש מבין עדיף שלא תענה תשובות לא נכונות..

ה667 יעבוד טוב כמו ה 533 כשהFSB הוא 333(1332) וככה הם 1:1 דבר שמעלה טיפה את התפקוד ולכן בFSB של 266 (1066)זיכרונות 533הם האופטימלים אבל כשעושים OC צריך זכרונות שיגיעו לתדרים טובים מול ה FSB .. אבל כשההבדל הוא בין 533 ל 800 גדול מידי מכדי כך שהיחס יתן ל 533 יתרון ולכן 800 יותר טוב ...

אני מקווה שמה שרשמתי נכון אני לא בטוח בזה ב100% ....

זה כבר יותר בכיוון אבל ההודעה מבולבלת למידי, בכל מקרה אני די בטוח שפותח השרשור דווקא מבין את העניין הזה..

פורסם

הג'י סקיל מצויינים ועדיפים בהרבה על הטוויסטר, את הפטריוט אני לא מכיר אבל אני בספק אם הם יכולים לעבור את ה - HK.

פורסם

לי אישית יש את ה-TWISTER'Z, אבל אני חושב שלך עדיפים בהחלט ה-HK של G.SKILL, זיכרון מעולה, וכרגע המחיר שלו רק הולך ויורד.

פורסם

אולי דיי עם ה GSKILL הזה ...

יש ים אופציות אחרות במחירים טובים באיכות הרבה יותר טובה ...

אסור לי כל כך לדחוף את הליין שלנו ...

אבל פשוט רוצה לציין שיש גם עוד אופציות בשוק

בעיקר אם אתה OverClocker

מה גם שאתם לרוב לא מציינים אף פעם את ה CAS ו RAS

זה יכול לעזור יותר בהשוואות ...

פורסם

התזמונים של ה-HK של G.SKILL סבבה, 4-4-3-5, וגם מדובר באחלה זיכרון אוברקלוק, מה הבעיה שלך איתם?

פורסם

אולי דיי עם ה GSKILL הזה ...

יש ים אופציות אחרות במחירים טובים באיכות הרבה יותר טובה ...

אסור לי כל כך לדחוף את הליין שלנו ...

אבל פשוט רוצה לציין שיש גם עוד אופציות בשוק

בעיקר אם אתה OverClocker

מה גם שאתם לרוב לא מציינים אף פעם את ה CAS ו RAS

זה יכול לעזור יותר בהשוואות ...

התזמונים בכל לא חשובים ל - OC כי ממילא משחררים אותם כדי להגיע לתדרים גבוהים, מה שחשוב זה השבבים וה - PCB.

וכרגע ה - G.SKILL הם הזכרונות הכי משתלמים ל - OC, נקודה.

אם אתה לא מסכים תציע אלטרנטיבות בצירוף מחירים ולינקים בחנויות.

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי שהGSKILL הם התמורה הטובה ביותר לMHZ

וגם העובדה שיש הרבה הרבה מרווח מקום בOC שאני מתכנן להגיע אליו..

עשו איתו בVR-ZONE 1250MHZ ואני מתכנן להגיע רק ל1000-1100מקס'

עכשיו מאיפה אני יכול לקנות את הGSKILL באזור המרכז??

עדיף אולי בכלל את הHZ??כי הם עם ציפ MICRON D9 שהוא פשוט מטורף בOC לא??

והוא עולה רק 940 ש"ח.מה אתם אומרים עליו או שאני ייקח את הHK ב830ש"ח..??

ועוד שאלה קטנה האם הוא יתאים זמנית(חודש-חודשיים) ללוח שלי ASUS P5ND2-SLI

אני מפעיל אותו בלי אובר לבנתיים מה אתם אומרים HK או HZ לפי דעתי הZ יותר רציניים באובר ואני מתכוון להישאר איתם טווח ארוך

פורסם

די כבר עם כל הG.SKILL -ים האלה ...יש אופציות הרבה יותר טובות כיום...

אתה יכול להביא את הOCZ PLATINUM באותו מחיר והם זכרונות הרבה יותר טובים מהHZ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים