עבור לתוכן

חיבור המחשב לרסיבר

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי לוח אם עם כ. קול משולב התומך ב SPDIF, אבל היציאות מאחור ומלפנים הן אנאלוגיות - צבע ירוק רגיל כמו של אזניות. למישהו יש מושג איך אפשר לחבר את היציאה הדיגיטאלית למגבר?

פורסם

מה הדגם של הלוח?

פורסם
  • מחבר

asus am2npv-vm

http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=0&model=1138&modelmenu=1

מעשה קיים בלוח הנ"ל מודול נוסף שמאפשר בעצם יציאות RGB + SVIDEO לא נראה לי שיש קשר כלשהו לענין כרטיס הקול, מעבר לכך כפי שציינתי. יש יציאות וכניסות רגילות- בגו הלוח - 3 - 1 עבור מייק, 2- יציאת קול רגילה (ירוק) ועוד 1 כנראה לכניסת CD בסה"כ ירוק כחול וורוד.

מקדימה יש יציאה לאזניות שזה בעצם אותו פאזה - ירוק וכן כניסה למייק - ורוד

בלוח עצמו קיימת יציאת SPDF אם כי היא אינה מחוברת לכלום, האם קיימת מודולים מיוחדים? בכל אופן לא קיבלתי עם הלוח ולמיטב ידיעתי זה לא אמור להכלל בלוח.

אם מקובל שמוסיפים את זה לבד, אז אני מניח שכל חנות מחשבים היתה יודעת על מה אני מדבר, אבל לא כך, פניתי למס' חנויות כולל החנות ממנה רכשתי, קיבלתי מקסימום תשובה שהיציאות האנאלוגיות שלי הן גם דיגיטאליות, נראה לי תמוהה בפרט לאור העובדה שיציאת ה SPDIF גשבלוח אינה מחוברת לכלום ועד כמה שאני יודע אין דבר כזה יציאה דיגיטאלית בפלאג 35...

מקוה שלמישהו פה יש פתרון לענין כי כ. הקול של הלוח גרוע אבל ממש, ולעומת זאת שימוש ביציאה דיגיטאלית אמור לפתור את הענין כיון שעד כמה שאני מבין שימוש אין הבדל בין כרטיסי קול בשימוש היציאה הדיגיטאלית כיון שפענוח האות מתבצע באמצעות הרסיבר במקום כרטיב הקול וזה חוסך כרטיס וסלוט ...

תודה

פורסם

אין לך את החיבורים האלה באחורי הלוח? (החיבורים עם הכיתוב ביפנית/סינית)

spdif.jpg

החיבור השמאלי הכתום נראה כמו מחבר בננה - RCA

והשחור הימני חיבור אופטי

פורסם
  • מחבר

או קיי, תודה על העזרה.

אז מסתבר שיש מודול מיוחד שמתחבר ללוח אם עם כבל מיוחד שמתחבר ללוח ואז מוציא את המבוקש, אלא שהמודול הזה בניגוד ליתר המודולים לא מסופק עם הלוח - כך לפי ספר היצרן. השאלה איך אפשר להשיג מודול כזה?

למישהו יש מושג אם ניתן להשיג חלקים מהסוג הזה בארצנו היפה? או שזה מסוג הדברים שיכולים לקרות רק באגדות, ניסיתי דרך החנות בה קניתי ואמרו לי שלא מביאים לארץ

טנקס

פורסם
  • מחבר

טנקס אבל לא נראה לי שזה יתאים, הלוח שלי אסוס והמודול שלו נראה שונה לחלוטין מזה של ג'יגאבייט, אבל תודה על העזרה! מצאתי את האסוס בפלונטר אבל עולה המון 71 ש"ח + 20 למשלוח לעומת הגי'גבייט שאפשר להשיג גם ב- 20 ש"ח, השאלה אם הג'יגבייט יתאים יש לו שני ראשים שמתחברים ללוח באסוס רק 1, ייתכן שאפשר להסתפק רק באחד (ליציאות) אם זה סטנדרטי...

חשובות לי היציאות אז אולי יש מצב לחסוך את האסוס זה ממש נראה לי גניבה 71 ש,ח בשביל רכיב כל כך פשוט ועוד דמי משלוח... כבר כרטיס קול עם יציאה דיגיטאלית יותר זול.

מישהו יודע איך אפשר להשיג את האסוס במחיר סביר? או האם הג'יגבייט יתאים ללוח אסוס אם אני משתמש רק ביציאות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים