פורסם 2007 במאי 718 שנים BFG OC2 VS XFX XXX EDITIONמה יותר כדאי? בהנחה שהBFG עולה לי 1730, הXFX עולה 1785 באותה חנות.
פורסם 2007 במאי 718 שנים ה BFG יותר חזק פה בגלל שהוא בא עם OC...אם אתה לא יודע איך עושים OC אז קח את BFG,אם אתה יודע תשקיע ב XFX ותעשה לו OC...יותר קטלניתקנו אותי אם אני טועה :-\
פורסם 2007 במאי 718 שנים חיכיתה עד עכשיו אז לא תחכה עוד שבוע פותח התראד, עדיף לך לחכות, כי רק אם תפסיד פה משהו זה יהיה הזמן מול המחיר אז עדיף שתחכה. במקרה וכרטיסי ATI לא יתומחרו בקטע של "תמורה ומחיר מעולה" לכרטיסים שלהם אז קח BFG 8800GTS OC2. כי גם הוא בא עם OC מהמפעל וגם הוא עולה פחות.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר עדיף הXFX, האוברקלוק שמביאים לך איתו גדול ב1GHZ. קח XFX 100Mhz. לא 1GHZ... הלוואי 1GHZ
פורסם 2007 במאי 818 שנים הייתי הולך על ה BFG משלוש סיבות:1. OC מהמפעל זה תמיד נחמד אם זה לא עולה עוד כסף (אתה יכול גם לעשות מעבר).2. שמעתי כבר כמה תלונות על XFX למרות שלא יותר מדי. על BFG לא שמעתי דברים רעים.3. BFG נותנים אחריות לכל החיים לעומת ה- 3 שנים של XFX.
פורסם 2007 במאי 818 שנים 3. BFG נותנים אחריות לכל החיים לעומת ה- 3 שנים של XFX.שאומרים אחריות לכל החיים בחלקי מחשב מתכוונים לחיים של המחשב, ולא החיים שלך כבן אדם.שזה בדרך כלל 3 שנים, כמו האחריות שנותנים XFX.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מאיזה חנות אתה קונה?נראה לי שרק נועה מחשבים נותנים אחריות לכל החיים על מוצרי BFG
פורסם 2007 במאי 818 שנים יש גם את זה:http://skypc.co.il/pl_product~LV300~8~0.htmאו את זה:http://skypc.co.il/pl_product~BFG2~8~0.htmמחירים לא רעים בכלל
פורסם 2007 במאי 818 שנים שאומרים אחריות לכל החיים בחלקי מחשב מתכוונים לחיים של המחשב, ולא החיים שלך כבן אדם.שזה בדרך כלל 3 שנים, כמו האחריות שנותנים XFX.אה וואלה? זה מסביר כמה דברים P:
פורסם 2007 במאי 818 שנים הייתי הולך על ה BFG משלוש סיבות:1. OC מהמפעל זה תמיד נחמד אם זה לא עולה עוד כסף (אתה יכול גם לעשות מעבר).2. שמעתי כבר כמה תלונות על XFX למרות שלא יותר מדי. על BFG לא שמעתי דברים רעים.3. BFG נותנים אחריות לכל החיים לעומת ה- 3 שנים של XFX.1. גם ל-XXX של XFX שהוצע לו יש OC. וה-OC של ה-XFX חזק יותר.3. סביר להניח שאו שתהיה תקלה (במסגרת האחריות כמובן) בשנה -שנה וחצי הראשונה, או שלא תהיה בכלל. אין שום סיבה ששלוש שנים לא יספיקו, ובין כה וכה, לאחר מכן, סביר להניח שעלות הנסיעה לחנות וההחלפה תהיה גבוה מעלות של כרטיס חדש עדיף..
פורסם 2007 במאי 818 שנים ה 8800 של XFX הוא הכי חזק הבעיה היא שהוא מגיע ל 80 מעלות במאמץוה BFG לא עובר את ה 65-70 מקסימום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.