פורסם 2003 בינואר 2422 שנים הייבניתי מסך lcd שהוצאתי מאיזה מילון אלקטרוני. חיברתי אותו לפי ההוראות באתר והוא אכן עובד (תמונות ברגע שאני יחבר אותו לאיזה מעמד) עכשיו יש כמה בעיות:1)המסך אמור לתמוך בעברית אך כאשר אני כותב בעברית באחת מהתוכנות מופיע על המסך ערבית 2)שאני מגדיר באחת התוכנות מסך לוווינאפ לא מופיע כלום (בקריסטל פרונז מופיע e11) יש לי ווינאמפ 3 אם זה משנה3)אני לא יודע אם יש לו תאורה אחורית כלומר, יש לו 16 חיבורים מאחורה אבל במילון לא הייתה לו תאורה כמו כן יש עוד שני חיבורים של k ו a
פורסם 2003 בינואר 2422 שנים אם יש לו 16 חיבורים אמורה להיות לו תאורההוא אמור לתמוך בכל שפה תלוי באיזה תוכנה אתה משתמש
פורסם 2003 בינואר 2422 שנים 1) אתה צריך תוכנה שתומכת בעברית ולא ידוע לי על תוכנה כזאת2) אם אני זוכר נכון יש באתר שלהם פיקס ל-winamp 33) a וk זה התאורה האחורית זה רשום במדריך תקרא טוב (רשום במדריך גם מי זה ה+5 ומי זה הGND)
פורסם 2003 בינואר 2422 שנים מחבר 1) אתה צריך תוכנה שתומכת בעברית ולא ידוע לי על תוכנה כזאת2) אם אני זוכר נכון יש באתר שלהם פיקס ל-winamp 33) a וk זה התאורה האחורית זה רשום במדריך תקרא טוב (רשום במדריך גם מי זה ה+5 ומי זה הGND)באיזה אתר אתה יכול אולי לשלוח לי את התיקון?אני יודע ש k וA שייכים לתאורה האחורים אבל הקטע הוא שיש גם k ו a וגם 15 ו 16
פורסם 2003 בינואר 2422 שנים 1) אתה צריך תוכנה שתומכת בעברית ולא ידוע לי על תוכנה כזאת2) אם אני זוכר נכון יש באתר שלהם פיקס ל-winamp 33) a וk זה התאורה האחורית זה רשום במדריך תקרא טוב (רשום במדריך גם מי זה ה+5 ומי זה הGND)באיזה אתר אתה יכול אולי לשלוח לי את התיקון?אני יודע ש k וA שייכים לתאורה האחורים אבל הקטע הוא שיש גם k ו a וגם 15 ו 16אז כנראה שזה 15,16אם זה לא עובד אז תחבר ל-A K אבל רוב הסיכויים שזה 15,16 אל תשכח שזה צריך להיות 5V שלא תשרוף את התאורהלגבי הwinamp התבלבלתי בין הקריסט לתוכנה אחרת
פורסם 2003 בינואר 2422 שנים תתחיל עם 15 ו 16... לרוב כאשר יש כפל של חיבורים A ו K הם חיבורים נוספים לתוך ה LED. מומלץ לנסות להשתמש ב 15 ו16- אם הם לא עובדים גם A ו K לא יעבדו, אז אל תטרח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.