עבור לתוכן

p5b delux sound card או שמא creative soudblaster 5.1

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי את הלוח P5B-DELUX ומאז שחיברתי אליו את המערכת (Logitech X-530) אני חושב שהיא נותנת ביצועים ירודים יותר

אני מדבר מהבחינה הכי פשוטה שהווליום לא מגיע לעוצמה שהוא היה מגיעה

בדקתי את בקרי העוצמות בכל מקום (בתוכנות בחלונות של המערכת עצמה..) ועדיין חלש יותר (אומנם לא מאוד משמעותית אבל מורגש)

רציתי לדעת אם זה ככה בכל הלוחות האלה או שהדרייבר שלי לא מותקן כראוי?

ושאלה נוספת זה האם עדיף לחבר את ה creative soudblaster live! 5.1 SE (ששוכב בארון) במקום הכרטיס המובנה וזהו?

(הסאונד לשימושים יומיומיים שמיעת מוזיקה סרטים ומשחקים מחשב)

תודה רבה לעזורים!

פורסם

אם הוא סתם שוכב למה לא לחבר אותו הוא בטוח יהיה יותר טוב ממה שיש לך על הלוח..

ובקשר לעוצמה אני לא בטוח שהכרטיסים על הלוחות חלשים יותר אבל יש סיכוי גבוהה שכרטיסי סאונד שמחובר לpci חזקים יותר..

פורסם

אם הכרטיס סתם שוכב בארון באמת אין שום סיבה שלא תחבר ולא תשמע מה ההבדל... באמת שאין לך מה להפסיד בזה...

דבר שני, כרטיסים נפרדים בד"כ מגבירים קצת יותר בעיקר בגלל שהרכיבים שלהם לא משותפים וכו... אני לא חושב שיהייה הבל גדול עם הלייב...

דבר שלישי, הבדל באיכות בין הלייב לכרטיס המובנה יהייה קטן (אבל אם הלייב כבר אצלך, גם הבדל קטן זה נחמד :))

דבר רביעי, אל תשקח לנתק את הכרטיס המובנה מהביוס כשאתה מתקין את הכרטיס הנפרד כדי שלא יהייה לך התנגשות של דרייבים וסיפורים כאלה...

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים שבכל מקרה כרטיס PCI יהיה יותר איכותי מכרטיס מובנה? אפילו שהכרטיס המובנה כביכול יותר חדש?

אני אחבר וננסה בכל מקרה:) אם כבר יש אז ננצל, ותודה על הטיפ אנתק מהביוס!

פורסם

לגבי זה שהSB לייב יהייה טוב יותר (מבחינת איכות) אני לא בטוח... לא תפסיד שום דבר אם תנסה ותחליט לבד מה עדיף לך :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הSB הוא עשה קצת בעיות ולא זיהה בהתחלה אבל הסתדר, ואני מרוצה הוא נותן ווליום הרבה יותר גבוה.. כמובן שבעוצמה גבוהה ממש האיכות קצת יורדת אבל גם על המינימום נותן יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים