עבור לתוכן

אטימת שילדת מארז בצורה הכי זולה ופשוטה שאפשר

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

אני לא רואה צורך להשקיע כ500 ש"ח במארז, וגם אין לי כרגע את הזמן לבצע מוד מקיף וארוך.

אני בתהליכי הרכבת מחשב חדש, שנכון לעכשיו יתלבש על שילדת המארז הבאה, שחתכתי ממחשב קודם:

http://hwzone.co.il/newspics/RnGKay/CIMG0124.jpg

אני מנסה לחשוב כיצד אפשר לאטום את המארז בצורה היעילה ביותר והזולה ביותר. כרגע אני לוקח בחשבון - קרטון או פרספקס, אבל אשמח לשמוע רעיונות מקוריים אחרים.

היתרון בקרטון - קל וזמין. החסרון - מכוער וחלש.

היתרון בפרספקס - חזק ואלגנטי. החסרון - קצת פחות זמין, אך בעיקר ידרוש מודינג מקיף שאין לי זמן אליו.

פורסם

פח וברגים.

פח (1.5 מ"מ... או אפילו 1) יהייה זול יותר מפרספקס (מבחינת יחס משקל\ מחיר\ תועלת...), וכל מה שתצתרך לעשות זה כמה חורים... אני בטוח שברוב המקומות שמוכרים פח אפשר לבקש שיחתכו לך למידות הרצויות (ואפילו שיקדחו את החורים איפה שצריך...)

לצבוע אפשר עם ספריי שעולה 25 ש"ח, ונייר שיוף 800 או 600 גרייד (עבודה של 10 דקות!) עולה 15 ש"ח. פח פשוט לא אמור לעלות יותר מ100 ש"ח לכול הסיפור. (פרספקס 4 או 5 מ"מ יעלה יותר לפי דעתי... תבדוק כמה אתה צריך ותברר בכמה חנויות...)

חפש לפי האזור שלך... אתה צריך סוחרי מתכות\ ברזל... (לא רתכים\ פרופילים...)

http://www.d.co.il/?arena=Business&callback=Form_Find&esi=6f1cfc296db3dba797cd41a76d61f3e4&formGroup=main&gclid=CMb_h6ri-4sCFR4JEAodTW8IWQ&language=HEB&page=Summaries&previousPage=Summaries&prevpage=Summaries&sessionId=264391178531124&x=26&y=26&_business_name=&_city_name=&_queryHeading=%EE%FA%EB%FA+&_area=

קרטון ממש לא טוב!

גם יכול להידלק מניצוץ אקראי, וגם לא מפנה אוויר בצורה מספיקה.

פורסם

יש לי בבית מארז זרוק אם אתה רוצה חחחחח

לך על פח...

פורסם
  • מחבר

תודה.

לא ממש מודאג מהפאן הבטיחותי. יותר הגיוני שסיגריה תפול בבית(חס וחלילה).

המארז במילא אטום. חורים מתאימים למאווררים זה לא בעייה לעשות. מבחינת הסירקולצייה אני לא מודאג.

לפי התיאור שלך, עדיף כבר לקנות מארז ג'נרי בשקל וחצי. אם יש עוד עצות אשמח לשמוע, אם לא, אני אראה כבר כיצד אני אבחר לפעול כשאגיע לגשר.

פורסם

שמע, באמת שיש מארזים סבירים ב100~120 ש"ח... גם פחות עבודה, גם יותר יפה... בערך...

מצד שני, כנראה הגזמתי עם ה100 ש"ח בשביל פח לכל המארז... פח פשוט לא צריך לעלות יותר מ60~70 ש"ח, ככה שמבחינת מחיר זה יצא בערך כמו מארז ג'נרי, רק שיש סיכוי שב70 ש"ח יכנס אפילו ברזל מגולוון שנראה נחמד ולא דורש צביעה (ואז זה יצא איזה 20~30 ש"ח זול יותר...)

פורסם

מאיפה אתם קונים פרספקט תגידו לי?

בנצרת קניתי משהו כמו 50X60 ב 20 שקל

פורסם

אולי דיקט? זה יותר חזק מקרטון. אומנם לא הכי טוב שיש אבל עדין..

פורסם

דיקט לא עבה בצורה מגוחכת (פחות מחצי ס"מ), שיהייה גם חזק מספיק, עולה בד"כ לא מעט, וזה גם יהייה סיפור לעבוד איתו, וגם הוא ישמור חום.......... יותר גרוע מקארטון לפי דעתי...

פורסם

פח אמור לעלות אפילו זול יותר

בהתחשב בעובדה שקניתי אלומיניום מטר X מטר ב100 שקלים (עובי 1 MM)

בקשר לפרספקס, זה לא ידרוש יותר מידי , פשוט תבוא עם מידות מוכנות, צבע מסויים שאתה רוצה, ועובי החומר (שהוא הגורם הכי משפיע)

אם תרצה משהו יפה - תוכל לבצע כיפוף של הפרספקס בצורת "ח" כמו במארזים של פעם.. שהדלתות והגג מחוברים יחד..

פורסם

שמע, פעם אחרונה שקניתי ברזל,

מגולוון, 40X30, בעובי 0.6 מ"מ, שעלה 10 ש"ח,

למי שזה מעניין אותו... שזה לא מספיק אפילו לדלת אחת :nixweiss:

אגב, בגלל שזו הייתה החתיכה האחרונה שלהם בעובי הזה, והיא כולה הייתה 40X30, ואני הייתי צריך רק 30X30 אז הפועל שהייה צריך לחתוך לי את המידה נתן לי את כל הפלטה פשוט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים