פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר סבבה אני ינסה ויחזיר תשובה תודה[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 20:26:47אין זה לא עזר...נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והורדתי עדכונים וזה לא עזר...גם ככה לפני זה היה לי ON על הורדת עדכונים וזה הוריד לי באופן אטומטיאני חושב שהכרטיס נשרף כי זה לא הגיוני שהתקנתי את כל הדרייברים וזה לא עובד וגם הסימן של הסאונד בשורת משימות לא מופיע ובלוח בקרה רשום שלא מותקן התקן בתוך ההגדרות של הקול
פורסם 2007 במאי 818 שנים בדוק שבביוס כרטיס קול המובנה מאופשר.ותפרט: האם נגמרה האחריות על הלוח?מה הארוע שאחריו הקול לא עובד? למשל אחרי ריסט מסוים , באמצע ששמעת מוסיקה, אחרי שפתחת את מארז, אחרי התקנת תוכנה או דרייבר כלשהו,...
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר כן נגמרה האחריות אבל הלוח אם מתפקד כי כל שאר החיבורים עובדים....זה פשוט הפסיק לפעול סתם ככה אחרי שכיביתי את המחשב סיימתי לעבוד איתו ולמחרת פשוט לא עבדניסיתי ישר להתקין את הדריברים מחדש מהדיסק של לוח האם וגם זה לא עבד....כאילו אין זכר להתקן כלשהו שמותקן אצלי במחשב לפני ההתקנה של הדריברים ואחרי ההתקנה של הדריברים
פורסם 2007 במאי 918 שנים כנס לביוס ,בלוח שלך זה לחיצה על F2, כמובן שמייד אחרי הפעלת המחשבבביוס: Advanced -> Peripheral Configurationבדוק שAudio על ENABLEDותגיד האם היה מאופשר או לא
פורסם 2007 במאי 918 שנים אני היתי מנסה להתקין וינדווס נוסף/שני ולבדוק האם בו יעבודואז אם לא יעבוד בו. תוכל בלב שלם לקנות כרטיס קול כי תדע שהזה לא עובד.כי לי קרה משהו דומה בעבר, ווינדווס חדש פתר את הבעיה(קורה שהמחשב משתגע , ולרוב זה בגלל וירוס/רוגלה/.. שלא ניתן לתקן )
פורסם 2007 במאי 1118 שנים מחבר תודה על ההצעהאבל אני יגיד לך את האמת שמה זה אין לי כוח להתקין ווינדוס אחר עכשיו וגם ככה התכוונתי לקנות כרטיס קול חדש לפני שזה קרה לי....אז אני חושב שאני יקנה ואם זה גם לא יעבוד אז אני ישלח לתיקון אבל בכל מקרה תודה רבה לך על העצות עריכה: קניתי את הכרטיס וזה עובד ועובד טוב....Creative soundblaster 5.1עכשיו אני צריך תוכנה בשביל זה שתיתן לי אופציות שונות לסאונד (pop,rock,trance וכל השטויות האלה) אם משהו יכול להמליץ לי על תוכנה כזאת שנותנת איכויות שונות אז אני ישמח שישתף אותי
פורסם 2007 במאי 1118 שנים קודם כל תתחדש!עם הכרטיס בא דיסק שבו יש דרייבר וגם אמורה להיות תוכנה עם כל מני אופציות שונות ומשונות (בחירת מספר רמקולים/סראונד/מאיפה יקליט,... כולל כמובן אקוויליזר שאתה רוצה)האקוויליזר שבא עם הכרטיס הוא ההכי טוב בשבילו, חוץ מזה כמעט בכל תוכנת מוסיקה יש אקוליזר משלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.