פורסם 2007 במאי 718 שנים אני לא מצליח לשמוע כלום כי חסר לי התקני שמע והתקני ערבול במחשב...אז איך אני מתקין אותם מחדש אם אין לי שום דיסק או משהו כזה...תודה!
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר משהו מעפן בטירוף שבא עם הלוח אםאני כנראה מחליף אותו ואם אני יחליף זה יסתדר שאני יתקין את ההגדרות של הכרטיס קול החדש?ואם כבר מדברים על כרטיס קול חדשיש לי רמקולים 5.1 עם ה3 חיבורים האלה שיש לרמקולים 5.1 ואני מחבר אותם למפצל שמעביר אותם למחשב אז אם אני יקנה כרטיס קול חדש שמכיל את החיבורים של ה5.1 אני לא יצטרך את המפצל ואז אני ישמע יותר טוב?
פורסם 2007 במאי 718 שנים בוא נתחיל מזה שננסה לסדר את הישן,תוריד מפה את אוורסט:http://lavalys.com/products/download.php?ps=UE〈=enותגיד לי איזה כרטיס קול יש לך בדיוק
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר רשום שם בתוך המידע על הלוח אם integrated:audio,lanזה הדבר היחיד שמצאתי שקרוב לכרטיס קולעריכה מצאתי:Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1]
פורסם 2007 במאי 718 שנים http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/download.aspx?url=/7525/eng/AUD_ALLOS_XP_VISTA_5377_PV_REALTEK.EXE&agr=N&ProductID=1678&DwnldId=7525&strOSs=All&OSFullName=All+Operating+Systems〈=eng
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר אחי זה לא עזר... אולי כדי שתבין יותר טוב את הבעייה הוספתי לך תמונה של שגיאה כאשר אני מנסה לשים שיר בווינאמפ מקווה שתבין ככה מה הבעייה יש עוד סווג של שגיאה שאני מנסה להכנס לבקרת העוצמה וזה אומר לי שאין התקני ערבול....[br]פורסם בתאריך: 7.05.2007 בשעה 15:52:39 אחי אתה חייב לעזור לי...בבקשה
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר לא אחי איןיש סיכוי שהכרטיס פשוט נשרף??? כי התקנתי את כל מה שצריך מהדיסק של הלוח אם (כי זה מובר ללוח אם) וזה גם לא פעל.....
פורסם 2007 במאי 818 שנים אני לא יכול לקבוע בוודאות סתם כי סבר להניח שאם כן אז הסאונד היה משובשאבל אם התקנת את כל הדרייברים אז זה באמת מוזר
פורסם 2007 במאי 818 שנים שום דבר אחי גם לי הייתה הבעיה הזאת ופשוט התחרפנתי.. (שמתי לב שזה קורה הרבה לאחרונה) אחרי חפירות רבות הבנתי שצריך לעשות אפדייט לוינדוס אז לך ללוח בקרה ושם תאשר לו להוריד ולהתקין עידכונים אוטומטיים.. הכל יפתר..windows update
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.