עבור לתוכן

עזרה בבחירת גוף קירור לכרטיס מסך x1800gto + מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי את הכרטיס מסך power color x1800GTO ועוד כמה חודשים תחלוף האחריות של מספר חלקים במחשב למעט מעבד ודיסק קשיח ולכן אני מעוניין להחליף את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך מאחר שמרעיש שמופעלים משחקים וגם בהפעלת המחשב ברצוני לרכוש גוף קירור שקט כך שלא יצתרך להרעיש כאשר פועלים משחקים חשבתי על Arctic Cooling Accelero X2 בגלל שמהכתבה הזאת http://hwzone.co.il/reviews/accelero/ הבנתי שהוא ממש יעשה את העבודה כפי שאינ רוצה (שקטה עם ביצועים טובים גם במאמץ) ורציתי לשאול את דעתכם על הגוף הקירור הזה והאם יש גופי קירור אחרים שעושים עבודה יותר טובה ממנו?

שאלה נוספות שיש לי

רציתי לשאול עם יש מאווררים פשוטים שיש במארז שעושים עבודה שקטה מכיוון שאני מעוניין שהמחשב שלי יעשה עבודה טוב עם מקסימום שקט .. תודה רבה לעונים צפו לשאלות נוספות בהמשך..

פורסם

האקסלרו 2 יהיה מעולה בשבילך

לגבי המאווררים במארז איזה גדלים יש לך?

פורסם
  • מחבר

זה שמכניס אוויר למארז הוא בינוני הגודל הסטנדרתי , ויש אחד שמוציא אוויר מהמארז שהוא יותר גדול ממנו

אם תרצה אני יוסיף תמונה של כל אחד מהם מתוך המארז..

פורסם

תצרף זה לא יזיק

למרות שתצטרך לתת את הגדלים המדויקים

פורסם
  • מחבר

אם אני יצרף זה רק יעשה עוד יותר רעש ואני רוצה לקנות מאווררים שקטים ... איך בודקים את הגודל שלהם? כתוב עליהם או משהו?

פורסם

התכוונתי שתצרף תמונות...

;D

פורסם
  • מחבר

טוב הנה העלתי קצת תמונות לקח לי קצת זמן אני מצטער...

הנה המאוורר הקטן הוא נמצא על הדלת של המארז ,צילמתי תמונה אחת :

013ct3.jpg

וזה המאוורר הגדול צילמתי שתי תמונות והוא נמצא בגב המארז הכוונה בצד של כל החיבורים :

015ia9.jpg

016ig2.jpg

ולשאלה :

האם יש מאווררים בגדלים האלה עבור המארז, כדי שאני יפחית את כמות הרעש שיש במארז?

פורסם

המארז שבדלת הוא 80MM והמארז שבגב המארז הוא 120MM

ככה אני משער

פורסם

תגיד ניסיתה לנקות תמחשב הוא כולו באבק ליפעמים זה מה שגורם לראש וגם עם תנקה תמחשב מי ביפנים כל חודש זה לא יזיק ביכלל למחשב והוא יעבוד הרבה יותר טוב

פורסם

לא צריך לנקות כל חודש

אלעד, לא רשום על המדבקה של המאווררים מה הגודל שלהם? (80/90/120)

פורסם
  • מחבר

את המדבקות הורדתי מתי ששמנתי אותם ואז לא הצלחתי להחזיר אותם אז לקחתי ממחשב אחר שהיה לי מדבקות ומכסה אחד ושמתי עליהם במקום מה שהיה.. מה התמונות לא מספיק ברורות?

ד''א אני מנקה את המחשב כל חודש וחצי חודשיים והמאווררים לא עושים לי רעש חזק אני מתכוון שהם סתם עובדים שומעים את הסיבובים שלהם והשאלה שלי עם יש מאוררים באותם גדלים שעושים עבודה טובה ושקטה ?

נ.ב :

תסתכלו בכתבה של הX2 פה : http://hwzone.co.il/reviews/accelero/ תראה בסיכום מה כתוב בחסרונות הנה ציטוט "תאימות מוגבלת של ה-X2 לכרטיסי CrossFire של ATI " ואם אני לא טועה גם הכרטיס מסך שלי הוא שייך ל CrossFire של ATI אז בטוח שהוא יתאים לכרטיס מסך שלי?

פורסם

כן, הוא בטוח יתאים (הוא נמכר במחיר הכי נמוך בפנדה).

הכוונה בכתבה היא לכרטיסי CF MASTER CARD והכרטיס שלך לא כזה.

פורסם
  • מחבר

אהה אוקי אני אשקול לרכוש אותו .. :xyxthumbs:

ומה עם המאוררים למארז יש משהו שיכול להתאים לי.?

פורסם

באיזה גודל ? כמה ? ומה התקציב בשבילם ? ומה יותר חשוב לך: קירור מכסימלי או שיהיו שקטים ?

פורסם
  • מחבר

טוב מדדתי את המאווררים עם מטר ואלה הגדלים :

הגדול :

11X11 ס''מ

והקטן :

8X8 ס''מ

ותקציב יש לי בערך 150 ש''ח עבור שני המאווררים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים