עבור לתוכן

שאלה בנוגע לDX10...

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם עם כ.מסך מובנה INTEL GMA X3000(צ'יפסט G965)

ובויסטה 64ביט אולטימט בדקתי DIRECTX DIAGNOSTIC TOOL וזה מה שהיה:

Untitled_939yaxa.jpg

http://www.tmp.co.il/files/Untitled_939yaxa.jpg

יש לי DX10??

או שזה שקר?

תודה!

פורסם

מעריך שיש לך DX10 במערכת הפעלה,אבל אני מעריך שכרטיס מסך שלך לא יכול להשתמש בפונקציה הנל,בגלל שהכרטיס בנויי ל-DX9

פורסם

זה לא שקר :lol:

ויסטה מגיעה עם DX10 מותקן עליה מראש.

אבל היא גם תומכת לאחור עם DX9.

פורסם

גרסאת ה-DX על המחשב שלך היא אכן 10, אבל חומרתית הכרטיס מסך לא יכול לרנדר את זה.

פורסם

אני חושב שטועים פה. עד כמה שידוע לי הדור החדש של כרטיסי המסך המשולבים של אינטל, ה-X3000 אכן תומכים תמיכה מלאה בDX10, רק שהביצועים שלהם לא משהו.

פורסם

רשום שם שהמבנה החומרתי של הטכנולוגיה דומה לדרישות של DX10 (שיש אצל האחרים) שזה unified shader, אבל לא רשום שזה נתמך.

פורסם

עריכה : הנה מידע קצת יותר אמין : http://www.intel.com/products/chipsets/G965/index.htm ;D

זה א', וב' : הוא גם לא תומך ב-SM4, וגם מכיל PIXEL ו-VERTEX SHADERS נפרדים, לא הבנתי למה אתה חושב שתאורטית הוא תומך :s05:

פורסם

לא אמרתי מה אני חושב, אמרתי מה רשום שם:

X3000's underlying hardware is organized as an array of programmable (unified) pipelines. Each pipeline can process video, vertex, or texture operations. A central scheduler dynamically dispatches threads to pipeline resources, to maximize rendering throughput (and decrease the impact of individual pipeline stalls.) As each pipeline is fully programmable, in theory X3000 can target either DirectX 9 or DirectX 10, determined by operating system and device driver. This design is consistent with the DirectX 10 generation of video cards from ATI and nVidia, which also utilize unified pipelines.

X3000 is offered in several chipsets, targeting different market segments:

In the top-end G965 the X3000 offers 8 full-featured unified pipelines running at 667 MHz. This is a quite high clock speed compared to most GPUs, which are generally between 400 MHz (low-end) and 667 (high-end). In comparison to fixed function, Intel datasheets indicate 2 pixel pipelines, for total of 1.33Gpixels/s (how the unified shaders are used is a mystery at this point). It can also share up to 384MB of RAM with the computer's CPU. Digital Video Out (DVO) port is boosted to 270 Mpixel/s. Dual independent display is supported via device connected to DVO port.

לא רשום שהוא תומך ב DX10, רשום שהמבנה שלו דומה לאחרים.

פורסם

הקדמת אותי,זה בעצם נוצר רק כדי שיוכלו לרשום בפירסומים "מעבד גרפי מהדור החדיש ביותר ,תומך בכל ההתקנים החדשים"

וכשאתה קורא את האותיות הקטנות מסתבר שהכל בערבון מוגבל.

פורסם

זה א', וב' : הוא גם לא תומך ב-SM4, וגם מכיל PIXEL ו-VERTEX SHADERS נפרדים, לא הבנתי למה אתה חושב שתאורטית הוא תומך :s05:

ומה DX10 בדיוק מכיל עייסת נייר? כל קשר בין DX10 לUnified shaders הוא מקרי בהחלט.

בקוד הכל מופרד יפה מאוד, אבל בהתחשב שאם מפרידים אותם בחומרה צריך 3 סטים של ALUים לשיידרים, ומנגנון מורכב בשביל הדרישות של ה-stream output סטייל הR2VB שיש לX1XXX בשביל היכולות לעשות vertex skining ופעולות דומות בעזרת הpixel sahders. זה יוצא לא משתלם בעליל לייצר כרטיס מסך כזה.

UA זה משהו שמתבשל כבר מספיק זה, פשוט דרך חסכונית לייצר כרטיס מסך שיהיה ניתן לנצל אחוז כמה שיותר גבוהה ממנו רוב הזמן, אין שום סיבה להשקיע על עשרות ALUים נוספים שישבו בבטלה בזמן השאר עובדים רק בגלל שהגעת לשלב מסויים של הPipeline.

פורסם

Unified Shaders לא קשור, המערכת הפעלה תומכת ב-DX10 אבל זה לא אומר שגם הכרטיס מסך המובנה.

פורסם

ומה DX10 בדיוק מכיל עייסת נייר? כל קשר בין DX10 לUnified shaders הוא מקרי בהחלט.

בקוד הכל מופרד יפה מאוד, אבל בהתחשב שאם מפרידים אותם בחומרה צריך 3 סטים של ALUים לשיידרים, ומנגנון מורכב בשביל הדרישות של ה-stream output סטייל הR2VB שיש לX1XXX בשביל היכולות לעשות vertex skining ופעולות דומות בעזרת הpixel sahders. זה יוצא לא משתלם בעליל לייצר כרטיס מסך כזה.

UA זה משהו שמתבשל כבר מספיק זה, פשוט דרך חסכונית לייצר כרטיס מסך שיהיה ניתן לנצל אחוז כמה שיותר גבוהה ממנו רוב הזמן, אין שום סיבה להשקיע על עשרות ALUים נוספים שישבו בבטלה בזמן השאר עובדים רק בגלל שהגעת לשלב מסויים של הPipeline.

אם אפשר רק בשפה שבן אדם ממוצע יכול להבין ::)

פורסם

המשפט הראשון מספיק ברור, בקשר לשאר google it.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים