עבור לתוכן

OC לפנטיום4 1500 MHZ.......

Featured Replies

פורסם

יש לי פנטיום 4 1500 MHZ העלתי אותו ל1724 אבל ברגע שאני מעלה אותו ל1800 הוא לא עולה מה לעשות?????

פורסם

לא לעלות ל-1800?! ::)

פורסם

שלום, יותר פרטים בבקשה, מעבד ( איזה ליבה), לוח זיכרונות טמפ'ס... ::)

פורסם
  • מחבר

זיכרונות 128 RDRAM 800 מעבד 1500 אין לי מושג איזה ליבה..

טמפרטורה במנוחה לאחר אוברקלוקינג ל1724 30 (בקור של היום)..זהו בעיקרון..

לוח אם של ASUS P4T

פורסם

בבקשה תשנה את הכותרת למשהו שיותר מתאים לחוקי הפורום. פחות ימני שאלה וקריאה (אחד מכל אחד אם להיות מדוייק :)) ואין צורך להארי אותה ביותר מ"OC לפנטיום 1500 MHZ אני צריך עזרה"

פורסם

זה חייב להיות וויליאמט.

העובדה הזו לבד מסבירה את הבעיה, שלא לדבר על RDRAM PC800 שיש להניח שנקנו לפני שנה לפחות ככה שהם לא מתאימים בכלל לאוברקלוק.

פורסם

העלת מתח למעבד ?

אם לא תעלה ואולי המחשב שלך יוכל לעבוד גם ב1800MHZ

פורסם
  • מחבר

בכמה לעלות ואיך זה משפיע על חיי המעבד?

פורסם

בבקשה תשנה את הכותרת למשהו שיותר מתאים לחוקי הפורום. פחות ימני שאלה וקריאה (אחד מכל אחד אם להיות מדוייק :)) ואין צורך להארי אותה ביותר מ"OC לפנטיום 1500 MHZ אני צריך עזרה"

אם לא תעקוב אחרי חוקי הפורום הדיון ינעל.

פורסם

נסה לעלות "מדרגה" אחת כל פעם, עד כמה שתצליח ושיהיה צריך בשביל האוברקלוק.

אחרי כל "מדרגה", של מהירות המעבד, ושל המתח, תעשה כמה בדיקות עם סנדרה ותראה אם המחשב לא קורס או משהו, ותעשה גם ריסטרט מיד אחרי זה לראות שהווינדווס (והמחשב) עולים כמו שצריך ושאין טעויות.

בקשר להשפעה על חיי המעבד, זה שוחק אותו יותר מהר מן הסתם, עד כמה? מי יודע? יש לך אותו בטח איזה שנה - שנתיים, עוד שנתיים-שלוש אני חושב שהוא יחזיק, עד שתחליף את המחשב...

אם אתה רוצה להגיע לעוד, אני ממליץ לך להביא קירור יותר טוב למעבד.

אגב, אין לי מושג איך ההמהרה הולכת עם RDRAM, אבל אם זה ממהיר גם את הזכרונות (סביר להניח) אז כדאי לך לעשות לבדוק את האפשרות להחליף לזכרונות שיהיו יותר "עמידים" באוברקלוק גדול.

עריכה:

שכחתי משהו, אם אתה משתמש בXP אני ממליץ לך ליצור Restore Point לפני האוברקלוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים