עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע לזיכרון...???- חשוב!

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעשות שיהיה למחשב שלי 2 גיגה של זיכרון RAM - כרגע יש לי גיגה של זיכרון של Starex ...

1. מה אתם אומרים על החברה Starex האם היא חברה טובה או לא כי לפי מה שאני ראיתי הם מוכרים מאוד ביקר מה שחברות אחרות מוכרות בהרבה פחות ....???

2. האם כדאי לי לקנות עכשיו מחדש 2 גיגה של חברת Kingston (האם הם חברה טובה ???) ואם כן האם זה (http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092) זיכרון טוב בשביל המחשב שלי - אני יקנה 2 כאלה כדי שיהיה לי 2 גיגה ???

(2.5. האם כדאי לי יותר לקנות 1 גיגה של זיכרון Starex או עדיף לי 2 גיגה של Kingston ??? (תתחשבו בזה שKingston יותר זולים אז בשביל שידרוג עתידי אולי עדיף אותם כי הם יעלו פחות))

3. אני רוצה לדעת מה זה אמור הCL5 או CL4 מה זה אומר בשביל הזיכרון ומחשב שלי ??? והאם CL5 זה טוב או לא טוב ???

4. אמרו לי שהCPU במחשב מושפע מהמעבד ולא מהזיכרון (אני מדבר על מה שרואים במנהל ההתקנים) אז אם זה נכון מה עושה הזיכרון במחשב איך הוא משפיע על המחשב בבקשה תפרטו בנושא הזה כדי שיהיה לי ברור לגמרי..!!!

5. האם זה נכון שאם אתה שם במחשב שלך כרטיסי זיכרון של כמה חברות שונות אז זה לא טוב כי זה פוגע במחשב ???

פורסם

קנה סטיק אחד של ג'יגה במקסימום 300 שקל רק עם אחריות לכל החיים

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה לענות לי יותר בפירוט על כול! דבר שכתבתי (כול מספר !!) זה ממש חשוב

פורסם

2.למה שתיקנה מחדש?אם עובד חלק אז פשוט תוסיף גיגה.קינגסטון חברה מצוינת ואמינה.

5.לא.רק שיהיו אם אותה מהירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים