עבור לתוכן

צריכת החשמל של מעבדי AMD X2 לאורך זמן של 60/90 דקות? מול מעבדי C2D אינטל.

Featured Replies

פורסם

שימו לב באתר של תום יש בנצ'מרקים של C2D מול 5600/6000 X2, על שוק המיינסטרים, מה שמעניין באמת ומפתיע! שהאתלונים על 90 ננו צורכים פחות חשמל ממעבדי C2D, לאורך זמן של 60/90 דקות.

מדהים... 79W מול 96W.

בקיצור K8 ממשיכה להפתיע. :xyxthumbs:

http://www.tomshardware.com/2007/05/04/which_is_the_best_mainstream_cpu/page11.html#energy_requirements_over_6090_minutes

[attachment deleted by admin]

פורסם

ה6400 הוא חזק יותר כך שזו לא בדיוק השוואה שיוויונית

אם היו מציגים את הגרף ביצועים\W אז הייתה רואה שהC2D לוקח בגדול

עריכה: נו וכרגיל איך פאן בוי של AMD כמוך יכול לסלף נתונים ולהראות חציי אמת למה לא ציינתה גם את זה???

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

ה6400 הוא חזק יותר כך שזו לא בדיוק השוואה שיוויונית

אם היו מציגים את הגרף ביצועים\W אז הייתה רואה שהC2D לוקח בגדול

ממש לא, בסטוק הם משתווים וזה עוד לא ב-64 ביט.

למי שמחפש מעבד ללא אוברקלוק, ה-5600 הכי משתלם ביחס ביצועים/מחיר/צריכת חשמל.

עריכה:

צריכת חשמל לאורך זמן, היא זאת שקובעת את החיסכון ויעילות, גם ככה אנשים משאירים את המחשב דלוק עם הורדות ברקע.

אל תקפוץ בראש, רציתי להראות משהו מעניין.

פורסם

urib - חשבתי שאמרת ש-THW הם משת"פים של אינטל. מה קרה?

פורסם

בואו לא נדון בחצאי אמיתות...

ההבדל נעוץ בכך שמעבדי AMD צורכים משמעותית פחות הספק ב-IDLE ממעבדי C2D בעוד תחת עומס המצב מתהפך לחלוטין.

מכיוון שלאורך זמן המחשב נמצא יותר ב-IDLE או קרוב לכך, יש יתרון ל-AMD בצריכת ההספק בציר הזמן, למרות שב-PEAK הם צורכים הרבה יותר הספק.

מכיוון שממילא מדובר בצריכת חשמל זניחה בממוצע בהשוואה לצריכת חשמל ביתית זה שיקול לא ממש קריטי. דווקא ה-PEAK של הצריכה תחת העומס הוא שגורם ל"בעיות" ולהגדלת הדרישות מהספק ופליטת חום מוגברת תחת עומס.

זו תוצאה נחמדה ל-K8 אבל לא הייתי מנפנף בכך יותר מדי...

פורסם
  • מחבר

urib - חשבתי שאמרת ש-THW הם משת"פים של אינטל. מה קרה?

אחרי שהם ספגו ביקורות על הבנצ'ים שלהם, מכמה בלוגרים מקצועיים, ואם הבנתי נכון אז גם האתר נמכר.

בכל מקרה, אני עדיין מתייחס לבנצ'ים שלהם בזהירות, פשוט לא ראיתי את הבנצ'מרק הזה באתרים אחרים.

ואם שופטים את צריכת החשמל של ה-C2D לאורך זמן, אז מבינים שגם פה אינטל עשתה קומבינה.

פורסם

בכל מקרה, אני עדיין מתייחס לבנצ'ים שלהם בזהירות, פשוט לא ראיתי את הבנצ'מרק הזה באתרים אחרים.

:xyxthumbs: צודק בקשר לTHW . אני התחלתי להזהר מהם אחרי שהם עשו את הכתבה הגרועה שצריך מעבד חזק בשביל כרטיס מסך חזק והם לא הוכיחו שם כלום כי הם לא בדקו מעבדים חלשים בכלל . כתבה שיווקית לגמרי שאומרת לאנשים שהם צריכים לבזבז יותר כסף.

פורסם

אחרי שהם ספגו ביקורות על הבנצ'ים שלהם, מכמה בלוגרים מקצועיים, ואם הבנתי נכון אז גם האתר נמכר.

ואם שופטים את צריכת החשמל של ה-C2D לאורך זמן, אז מבינים שגם פה אינטל עשתה קומבינה.

פשוט לקרוא ולצחוק.

ברור - THW זנחו את דרכיהם הנלוזות בעקבות הבלוג של הימיטאצ'י.

פורסם

ל"ת

פורסם

ברור - THW זנחו את דרכיהם הנלוזות בעקבות הבלוג של הימיטאצ'י.

:lol: שוריקקה..משהו כזה...אהממממ...אמין :P

פורסם

:xyxthumbs: צודק בקשר לTHW . אני התחלתי להזהר מהם אחרי שהם עשו את הכתבה הגרועה שצריך מעבד חזק בשביל כרטיס מסך חזק והם לא הוכיחו שם כלום כי הם לא בדקו מעבדים חלשים בכלל . כתבה שיווקית לגמרי שאומרת לאנשים שהם צריכים לבזבז יותר כסף.

ברור שצריך מעבד חזק בשביל כרטיס מסך חזק

על צוואר בקבוק שמעת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים