עבור לתוכן

התיעצות: כדאי להתקין וינדוס ויסטה??

Featured Replies

פורסם

אנשים איך הויסטה כדאי להתקין אותה??????

ולפי המפרט שלי איזה גרסה של ויסטה להתקין ultimate או home פרימיום ??

נ.ב אני רוצה שיהיה לי שתי וינדוסים במחשב גם ויסטה וגם xp אז 27 ג'יגה יספיקו לויסטה ולכל התוכנות שאני אתקין עליה??

פורסם

לפי המפרט נראה לי שכדאי לך להישאר עם XP.

גם ככה ויסטה לא משהו נכון לעכשיו.

חוצמזה, כמות הזיכרון שלך (992 MB?? מה?!) היא די גבולית, ויש שיגידו שאפילו לא מספיקה.

אם אתה בכל זאת רוצה להתקין - לך על ה-home premium. ה-ultimate כבדה מידי למחשב שלך.

פורסם
  • מחבר

לפי המפרט נראה לי שכדאי לך להישאר עם XP.

גם ככה ויסטה לא משהו נכון לעכשיו.

חוצמזה, כמות הזיכרון שלך (992 MB?? מה?!) היא די גבולית, ויש שיגידו שאפילו לא מספיקה.

אם אתה בכל זאת רוצה להתקין - לך על ה-home premium. ה-ultimate כבדה מידי למחשב שלך.

יש לי 992 זיכרון בגלל שהכרטיס מסך המובנה לוקח קצת זיכרון מהזיכרון הכללי שהוא אמור להיות 1024mb .

ובכלל בדרישות המומלצות שmicrosoft כותבים זה 512mb פנימי אז איך יכול להיות ש 992 זכרון לא יספיקו??

פורסם

אוקיי, יש מה שמייקרוסופט אומרים, ויש מה שקורה בפועל.

עד כמה שהבנתי מאנשים שהתקינו ויסטה (אני עדיין עם XP), כדאי שתהיה כמות זיכרון גדולה יותר.

אבל אתה יכול לנסות ולראות איך המחשב שלך סוחב את זה...

מקסימום תחזור ל-XP אם זה לא סוחב טוב.

בכל מקרה, אני עדיין בטוח למדי שה-ultimate כבדה מידי למחשב שלך.

אז נסה את ה-home premium.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, יש מה שמייקרוסופט אומרים, ויש מה שקורה בפועל.

עד כמה שהבנתי מאנשים שהתקינו ויסטה (אני עדיין עם XP), כדאי שתהיה כמות זיכרון גדולה יותר.

אבל אתה יכול לנסות ולראות איך המחשב שלך סוחב את זה...

מקסימום תחזור ל-XP אם זה לא סוחב טוב.

בכל מקרה, אני עדיין בטוח למדי שה-ultimate כבדה מידי למחשב שלך.

אז נסה את ה-home premium.

סבבה אחי תודה אגב יש לי את וינדוס xp בכונן C ואני רוצה להתקין את ויסטה על D שיהיה שתי וינדוסים .. אז עכשיו עם נגיד אחרי התקנת הויסטה בכונן D אז אני ישתמש ב xp זה יוריד לי תביצועים של xp ועם כן בהרבה?

פורסם

לא,לא,לא,רק עוד שנה אוליי ועים מערכת מחשב חזקה.

פורסם
  • מחבר

טוב אף אחד לא ממליץ להתקין את ויסטה אז נראה לי שאני באמת יוותר על זה.

פורסם

שמע לדעתי המערכת הזאת גם לא בדיוק גמורה... תן ליותר אנשים לשפשף אותה... ואז אולי תלך על זה...

פורסם

כדאי להוסיף עוד סטיק זיכרון של 1GB.

פורסם

איזה שטויות,כולכם פה עכשיו סתם מחרטטים.

ויסטה פה טסה אצלי עם גיגה זכרון,ואני בלי כפול ליבה,יש לי אולטימייט מקורי (חינם :) ) והמחשב עובד הרבה יותר מהר מהXP שהיה קודם.

כל הAERO ושאר הפיצרים של ויסטה רצים בסדר גמור...כל האלה פה שמתבססים על כל מיני כתבות דביליות דוגמת YNET לא יודעים על מה הם מדברים,ויסטה BASIC רץ גם אצל אבא שלי על הP4 העתיק של העבודה עם כרטיס אונבורד (ו512 RAM).

פורסם

ויסטה פה טסה אצלי עם גיגה זכרון,ואני בלי כפול ליבה,יש לי אולטימייט מקורי (חינם :) ) והמחשב עובד הרבה יותר מהר מהXP שהיה קודם.

כל הAERO ושאר הפיצרים של ויסטה רצים בסדר גמור...כל האלה פה שמתבססים על כל מיני כתבות דביליות דוגמת YNET לא יודעים על מה הם מדברים,ויסטה BASIC רץ גם אצל אבא שלי על הP4 העתיק של העבודה עם כרטיס אונבורד (ו512 RAM).

זה מוריד את הFPS במישחקים אבל עוד מעד לבעלי כ.מסך סידרה 8 יעברו לויסטנה ביגלל DX10

ושאלה אליך איך ויסטא תעבוד על המחשבים הבאים

סלרון 2.0GHZ 128K 32BIT סוקט 478 בלי OC

זיכרון סטיק 512MB 333MHZ DDR בלי OC

40GBWD IDE+20GBWDIDE

+NVIDIA FX5200 NO OC AGP X4

או

פנטיום 4 פרסקוט סוקט 478 1מגה מטמון 32ביט

512+512DDR 400 לא OC

80GB WD 8MB SATA1 +40GBwd8M

NVIDIA MX4000 64MB AGPX8 לא OC

מה יתר טוב להחליף כרטיסים בינהם עדיף להוסיף בקר SATA לסלרון ולעבוד עם דיסק SATA

פורסם

איך השגת חינם? את משתמשת בתקופת ניסיון ושינית איזה ערך ברג'יסטרי? זה שאת יכולה להגדיל את תקופת הניסיון אינסוף פעמים?

פורסם
  • מחבר

...

פורסם

יש לי ווליום לייסנס מחבר...חוקי חוקי ;)

זה מוריד את הFPS במישחקים אבל עוד מעד לבעלי כ.מסך סידרה 8 יעברו לויסטנה ביגלל DX10

ושאלה אליך איך ויסטא תעבוד על המחשבים הבאים

סלרון 2.0GHZ 128K 32BIT סוקט 478 בלי OC

זיכרון סטיק 512MB 333MHZ DDR בלי OC

40GBWD IDE+20GBWDIDE

+NVIDIA FX5200 NO OC AGP X4

או

פנטיום 4 פרסקוט סוקט 478 1מגה מטמון 32ביט

512+512DDR 400 לא OC

80GB WD 8MB SATA1 +40GBwd8M

NVIDIA MX4000 64MB AGPX8 לא OC

מה יתר טוב להחליף כרטיסים בינהם עדיף להוסיף בקר SATA לסלרון ולעבוד עם דיסק SATA

בP4 ירוץ בייסיק סביר,את הסלרון תשאיר XP.

ולהוא שזה אמר שזה מוריד FPS,הכל בולשיט...נשאר אותו דבר אם לא השתפר בחלק מהמשחקים.

פורסם

...

הייתי ממליץ בחום למחוק את התגובה הזאת

ולקרוא את החוקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים