עבור לתוכן

מה עדיף מבחינת טמפ'? 6600 6700 או 6420 ??

Featured Replies

פורסם

אני מביא את אחד משלושת המעבדים הנ"ל

כרגע ה 6600 שלי רץ על טמפ' גבוהות... בסביבות 40 מעלות IDLE על טוניק (ועם ה OC על 51 IDLE)

אתמול התקנתי לחבר מחשב עם ה 6320 ולו היו טמפ' לעיניין... הגעתי ל 2800 מ"ה בלי בעיה והטמפ' במנוחה לא עברו את ה 35

אז לחזור לשאלה המקורית,

איזה מהמעבדים הנ"ל הכי עדיף לי מבחינת טמפ' ?

פורסם

ככל הידוע לי כל המעבד הנ"ל אמורים להיות זהים מבחינת טמפ'.

זה נשמע כאילו הבעיה היא ספציפית אצלך,כי 40 במנוחה כשאתה עם טוניק זה נשמע מוזר במיוחד כשאני עם מעבד חם יותר וקירור סטוק ובמנוחה ישאני ב-37

אתה בטוח שמרחת משחה טרמית כמו שצריך? שהקירור יושב כמו שצריך?

פורסם

השאלה אם יש לכם את אותו הלוח? יש מלא זיופי טמפ. בקיצור, אם אין הבדל ניכר בין 6600 6700 אז 6700. אם יש אפילו 50$ אז לדעתי כך 6600.

פורסם

יש לי E6600, בלי משחה טרמית, עם המאוור המקורי של אינטל, במנוחה אני מקבל 38 מעלות ב907 RPM !!!

לוח אם אסוס .

פורסם

אין דבר כזה בלי משחה טרמית. כנרה יש לך את המדבקה המקורית שהיא משמשת כחומר טרמי.

פורסם
  • מחבר

כן מרחתי משחה כמו שצריך..

שתבין, אני מדבר איתך פה על AS5 + TUNIQ וזה ממש לא יכול ליהיות יותר טוב מזה

פירקתי והרכבתי בכל קומבינציה אפשרית (מאונך מאוזן) אפילו סובבתי את המאורר אגזוז בשביל שייתן אויר על הטוניק ואת המאורר הקידמי שיוציא אויר וזה לא דגדג לטמפ'

עכשיו זה יותר מזה,

היו לי כמה ימים כשרק קניתי את המחשב שהוא היה פתוח על השולחן בלי מארז, בימי החורף והטמפ' היו בסביבה הזו

היום יותר מאוחר אני הולך לחבר ששמתי לו E6320 עם OC ל 2800 מ"ה בלי שום בעיה עם טמפ' נמוכה ונבדוק מה קורה..

אולי הלוח מזייף.. אולי הטוניק שלי לא בסדר

מה שמזכיר לי, אפילו שייפתי את הטוניק בשביל לגרד כמה מעלות, ולא עזר :'(

פורסם

קח בחשבון שבימים האחרונים היו חמסינים. כשהטמפרטורת החדר עולה גם הטמפרטורה של המעבד. יכול להיות שאצל חבר שלך המזגן היה דלוק...

פורסם

נראה לי שחבל ששייפת. לא נראה לי שזה יהיה יותר טוב ממה שהיה.

פורסם
  • מחבר

למה חבל ?

זה לא גרע ביצועים, אולי רק עבודה לחינם

אבל תאכלס זה הוריד איזה מעלה או שניים, אז לא נורא

ואצל חבר שלי בדקתי כמובן עם החדר סגור ללא מזגן (היות והוא לא מבין בכלל ב OC, רציתי לבדוק שהמערכת יציבה בכל מצב) והטמפ' לא הגיעה אפילו ל 35 במנוחה.. וזה על באס 400

פורסם

יש לכם אותו לוח? אותו מארז?

פורסם
  • מחבר

ממש לא אבל אני אביא את המחשב שלי לשם ונריץ כמה בדיקות

פורסם

אני לא מבין מה אכפת לך מהטמפרטורה. מה רע ב-40 ? אגב מדידת הטמפרטורות האלה הן לא מדוייקות.

אז תהיה רגוע ותהנה מהמעבד.

פורסם
  • מחבר

טוב העידכון הוא כזה

על הלוח של החבר טמפ' הליבות אומנם נשארת אותו הדבר, אבל הטמפ' של המעבד עצמו עומדת על פחות מ 30 במנוחה

שזה קטע דיי מוזר לדעתי.. ונראה לי שיש זיוף בקריאה

בכל מקרה, נראה לי שאני הולך על 6600 חדש ולא 6420

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים