פורסם 2007 במאי 618 שנים אני מעשן כי טעים לי ולנרגילה אי אשפר להתמכר שמע אני לא מהערסים האלה שמעשנים סתם יש לי סיבה מספקת ואני יודע שזה מזיק לי וזה בסדר אני מבין אני לא סתם מנהל את קהילת הנרגילות הגדולה בישראל אז אל תבלבל לי ת'וואזה
פורסם 2007 במאי 618 שנים בן 13 מנהל קהילה...זה חדש--בכל מקרהאם אני כותב שאני שותה אז אני מעעעגגאאאניב שאני שותהאם אני כותב שלא אז אני מאאאאעעעאעאעאעאעאעאעאעגגגגנייב שלא שותה כמו כולםבכל מקרה אני יוצא מאאכעעעעעגניב...וכאילו שאתם לא שותים...
פורסם 2007 במאי 618 שנים טוב נמאס לי כבר לנסות להראות לכם שאתם סתם מדברים באוויר אני יעזוב תאשכול הזה בדבר אחד ויחיד :lol: :lol: :lol: כזה חיוך שצוחק על הטיפשות של כולכם.
פורסם 2007 במאי 618 שנים טוווווב....זה דבר אחד לעשן ולשתות, דבר שני להתלהב מזה...בן 13 לא צריך לרדת על בקבוק וודקה או קופסת סיגריות...
פורסם 2007 במאי 618 שנים מי לעזאזל אמר שאני מעשן סיגריות !?@#!@#אוווו יורדדד על בקבוק וודקה?!@#!@#אני שתיתי בחיים שלי וודקה כולה 3 פעמיםוזה היה רק 3 כוסיות מקסימום!!
פורסם 2007 במאי 618 שנים ממש ילד טוב ירושלים : יש מקומות שהיתה נכנס לכלא על זה ! רוצה לעשן - תעשן אבל אל תתלהב זה שלוש כוסיות יותר ממה שאני שתיתי בגיל 13 : זאת אמרת ממה שתשתה בגיל 13 ?
פורסם 2007 במאי 618 שנים ואללה, משום מה אני זוכר שישנו חוק שאוסר מכירת משקאות משכרים ו/או טבק לילדים מתחת לגיל 18.חבל שלא אוכפים אותו...
פורסם 2007 במאי 618 שנים ואללה, משום מה אני זוכר שישנו חוק שאוסר מכירת משקאות משכרים ו/או טבק לילדים מתחת לגיל 18.חבל שלא אוכפים אותו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.