עבור לתוכן

GX8 - שתיים מהלילה (ל"ג בעומר)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם כל לא חסרים תקדימים, כולל לאנשים שאני מכיר באופן אישי. ומעבר לכך אני מעדיף למנוע את כל העניין הזה מראש מאשר להתעסק עם זכויות יוצרים אח"כ. בכל מקרה, אלה הצילומים שלי וההחלטה שלי, וזה לא עומד להשתנות.

• תגובות 35
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה מאד :yelclap:

אפשר לשאול מה נתן לאש את הגוון הזה?? WB או עריכה?? איזו עריכה?

פורסם

התמונות מדהימות קודם כל...תותח אתה :)

אתה יכול להטביע את השם שלך על התמונות במקום שטשטוש יפגע בתמונה...

בכול מקרה אני לא חושב שמישהו מהפורום פה יפיץ את התמונות אם תבקש ממנו...אבל החלטה שלך ואני לא מתערב.

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול מה נתן לאש את הגוון הזה?? WB או עריכה?? איזו עריכה?

את הבהירות נתנה החשיפה (יש יגידו חשיפת-יתר), את הגוון הלא רווי נתן ה-WB לאור Tungsten. לא שיניתי את הגוונים או הצבעים במחשב, הם זהים למה שיצא מהמצלמה.

פורסם

משום מה אהבתי את הצבעים של הDSLR יותר מאשר של הקומפקטית.

הצבעים נראים הרבה יותר חיים ורוויים.

פורסם
  • מחבר

לתמונה של ה-7D הוספתי 15% רווית צבע ב-PSP-XI. זה מסביר את ההבדל.

פורסם

התרשמתי לטובה, באמת כל הכבוד חשיפה מדוייקת. מדדת את האור מהמדורה?

זה הסט שהכי אהבתי מבין כל התמונות שפרסמת כאן.

*בנוגע לזכויות על התמונות בשביל למעזר כמה שיותר גניבה של תמונות הייתי מציע לך לשים חתימה על התמונות.

פורסם

תמונות מדהימות ... לדעתי בין היפות ממה שראיתי אצלך.

התרשמתי מהחשיפה המדויקת.

פורסם

ראשית אני אגיב על התמונות - כל הכבוד, שוב הראית מה אתה יודע לעשות עם המצלמות שיש לך, באמת תוצאות מרשימות (:

ושנית,

*בנוגע לזכויות על התמונות בשביל למעזר כמה שיותר גניבה של תמונות הייתי מציע לך לשים חתימה על התמונות.

מסקנה שהגעתי אליה : חתימה זה סתם בשביל הפורמליות ובשביל שהעבודה תיראה מקצועית, כל צוציק היום עם קצת ניסיון בפוטושופ יכול להעיף חתימה בקלות, במיוחד אם היא בפינה ולא במרכז.

ולכל אלה שהגיבו על זה שהוא "חי בסרט", אין לי כוח להתווכח אתכם ולהסביר למה הוא לא חי בסרט ולמה זכותו להגן על הזכויות שלו בתור יוצר התמונות ( גם אני אישית לא אוהב לפרסם תמונות שצילמתי ברזולוציה שעולה על 600*800 ) אז אני אלך לקו אחר, עזבו אותו, תנו לו לחיות בסרט שלו, זכותו, לא?

הוא, אני, ועוד כמה צלמים בפורום הזה לא מוכנים לשחרר קבצים באיכות גבוהה לאינטרנט וזאת זכותנו, אומרים לכם לא, תתמודדו עם זה במקום להתחיל לחקור - ברשת מסתובבות מספיק תמונות יפות, ואם חסרים לכם רקעים :

http://www.kde-look.org/

יש שם מספיק (:

פורסם
  • מחבר

התרשמתי לטובה, באמת כל הכבוד חשיפה מדוייקת. מדדת את האור מהמדורה?

מדדתי גם מהמדורה וגם מהקרקע שלידה כנקודת התחלה, אבל בעיקר הסתמכתי על ברקאטינג ובדיקה של ההיסטוגרמה.

יוסי, אני מקווה שההסבר הקולע שלך יעביר סוף סוף את המסר.

פורסם

אז בואו ולא ניצור וויכוח. פשוט מעניין אותי למה בארץ יקרה משהו אם תפרסם תמונה שאתה צילמת במו ידיך בגודל מקורי גדול.

תסביר בבקשה(מעניין אותי, אולי אבין סוף סוף). בקישור שבאנגלית זה לדעתי לא כל כך קשור לישראל. בכל מיקרה, מי שיכול לתת הסבר קצר וקולע אני אשמח ללמוד. תודה.

פורסם

סתם לדוג' מישהו יוכל להשתמש בתמונה לשימוש מסחרי (אתרי סטוק למכירת תמונות וכד')

לדעתי, זה בכלל חוצפה להגיד למישהו שהוא חי בסרט. אתם מבקשים ממנו תמונה שהוא צילם (והיא רכושו הפרטי) ואם הוא מסרב לפי דעתי אתם צריכים לקבל את זה בלי להתווכח בכלל.

פורסם

ברשת מסתובבות מספיק תמונות יפות, ואם חסרים לכם רקעים :

http://www.kde-look.org/

יש שם מספיק (:

אבל עדיין אף אחד מהצלמים הוא לא כמו אורן שלנו ! :xyxthumbs:

פורסם

מכל הצלמים פה,

יש רק שתיים מעולים ..

BOERN ו ALPHA

מזכיר לי מוסקאי טוב שיכול מכל כלי ליצר אחלה מוסיקה .

פשוט מדהים... מעולם לא האמנתי שאפשר לייצר כאלה תמונות מדהימות ממצלמה .

פורסם

עם כל הכבוד לשניהם, אתה לא חושב שאתה טיפה מגזים?

א. מי אתה בכלל שתדרג פה את האנשים?

ב. על סמך מה קבעת מי "טוב" ומי לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים