עבור לתוכן

GX8 - שתיים מהלילה (ל"ג בעומר)

Featured Replies

פורסם

8499372.jpg

9876371.jpg

• תגובות 35
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מדהים, עוצר נשימה.

התמונה הראשונה מתאימה להיות על אריזת דיסק של להקת רוק (כשחברי הלהקה הם הצלליות בצד) :)

התמונה השנייה - ל Wallpaper שלי!

פורסם
  • מחבר

תודה, הנה עוד אחת מהלילה, עם מצלמה אחרת (מינולטה 7D):

1498609.jpg

פורסם

הפעם אהבתי את הצבעים יותר. לא יודע אם זה בגלל המצלמה או זוית הצילום, אבל הרוויה הקטנה שהתווספה לצבעים מוסיפה המון.

(בכל זאת, התמונה האהובה עליי היא הראשונה)

פורסם

הראשונה באמת טובה, הצבעים שלה מיוחדים מאד, האש נראת כאילו לבנה, עיבוד מעולה.

השתיים אחרות, מאד רגילות ולא מחדשות שום דבר, ביצוע טכני טוב, אבל אני לא חושב שזה כזאת בעיה לבצע את זה למען האמת. לעומת זאת הראשונה גם ביצוע טכני וגם אומנותי.

תפיסה טובה!

פורסם
  • מחבר

הסיבה ללהבה הלבנה היא בהירות החשיפה (אני לא רוצה לקרוא לזה חשיפת יתר, כי זאת החשיפה שרציתי). איזה עיבוד אתה חושב שיש בתמונה הזו?

פורסם

תמונות יפות אהבתי :xyxthumbs:

פורסם

:o

יש מצב לגרסה גדולה יותר? (של השניה)

פורסם

איך צילמת? מה המאפיינים שקבעת למצלמה שלך? השתמשת עם סטנד למצלמה?

פורסם

:o

יש מצב לגרסה גדולה יותר? (של השניה)

מצטרף לבקשה, רוצה לשים את זה בתור רקע.

פורסם
  • מחבר

איך צילמת? מה המאפיינים שקבעת למצלמה שלך? השתמשת עם סטנד למצלמה?

את המאפיינים אתה יכול לראות ב-EXIF של הצילומים, אבל תצטרך לשמור את התמונות על המחשב שלך כדי לראות אותם.

לכל מי שמבקש גירסאות ברזולוציה גבוהה יותר, אם 800x600 עוזר לכם אתה יכולים לפנות אלי בהודעה פרטית או במייל. אני לא מעוניין לשלוח תמונות ברזולוציה גבוהה יותר, מצטער.

פורסם

בורן, רוב המסכים היום זה 1600*1200, אני "רק" 1024*768, אין מצב שתתן לנו גרסא לא מלאה, אבל לפחות אחת שתכסה לנו ת'מסך? תראה, זה אתה מקבל מחמאה כאן, אבל אני לא שים תמונה שתכער לי את השולחן עבודה עם קטעים מפוקסלים רק בגלל שהתמונה הזאת מצאה חן בעיני.

פורסם

אפשר לשאול למה אתה לא משחרר ברז' גבוהה?

פורסם
  • מחבר

אני גם לא מעוניין שהקבצים המקוריים יסתובבו ברשת. תעיף מבט בדף הזה, אולי הוא יעזור לך להבין למה.

פורסם

נראה לי שאתה חיי בסרט אבל איך שאתה רוצה.

לדעתי, לא יקרה לך כלום אם אתה צילמת את התמונות. יקרה למי שישתמש בהם לפרסומות וכו' מבלי לקבל אישור ממך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים