עבור לתוכן

ישל י מעבד AMD 1700 ביד. איך אני יודע איך זה 0.13 או 0.18?

Featured Replies

פורסם

ישל י מעבד AMD 1700 ביד. איך אני יודע איך זה 0.13 או 0.18?

(ביד- לא מותקן במחשב ;D)

פורסם

מה רשום על הליבה?

איזה סטפינג זה?

פורסם
  • מחבר

מה שכתוב-

amd athlon

axda 1700dlt3c

aiuga 0247wpmw

חוצמזה -כלום

פורסם

0.13

זה סטפינג של TB

פורסם
  • מחבר

0.13

זה סטפינג של TB

לפי מה יודעים?

פורסם

לפי ה-AXDA.

למעבדים עם ליבת פלומינו יהיה כתוב רק AX

פורסם

מה שכתוב-

amd athlon

axda 1700dlt3c

aiuga 0247wpmw

חוצמזה -כלום

סטפינג- aiuga, לפי הטבלה זה סטפינג של מעבדים שמיוצרים ב0.13 (מעבדים בעלי ליבת TB)

0247- אומר שהמעבד יוצר בשבוע ה47 של שנת 2002.

פורסם
  • מחבר

תודה

מותר לגעת בליבה ובמשטח או שזה מזיק?

אגב- איפה יש את הטבלה הזאת?

פורסם

אם אתה נוגע בה צריך לנקות אותה באלכוהול כי השומן מהאצבעות מאוד מזיק להעברת החום לגוף הקירור.

עדים להימנע מזה.

פורסם

זהו העניין בדיוק. מי שלומד כימיה ידע ששומן הוא חומר לא קוטבי ועוד אלכוהול הוא חומר קוטבי. אלכוהול לא יכול להמיס שומן. אציטון כן

פורסם
  • מחבר

זהו העניין בדיוק. מי שלומד כימיה ידע ששומן הוא חומר לא קוטבי ועוד אלכוהול הוא חומר קוטבי. אלכוהול לא יכול להמיס שומן. אציטון כן

בקיצור..להמנע ממגע בליבה.. :o תודה

פורסם

זהו העניין בדיוק. מי שלומד כימיה ידע ששומן הוא חומר לא קוטבי ועוד אלכוהול הוא חומר קוטבי. אלכוהול לא יכול להמיס שומן. אציטון כן

נשלח על ידי: amiram נשלח ב: היום בשעה 22:54:41

לא מדויק. מסיסות נקבעת לפי הקשר שקיים בין מולקולות הממס.

אם ישנם קשרי מימן אז מולקולות שמקיימות קשרי מימן מתמוססות בם. אם קיימים קשרי ון דר ולס אז מולקולות שמקיימות קשרים כאלה מתמוססות בם. עד כמה שאני זוכר לאלכוהול יש חלק הידרופילי וחלק הידרופובי=> יכול למוסס גם שמן(ון) וגם מים(מימן) (תלוי בגודל של החלק ההידרופילי של המולקולה), אבל זה לא כ"כ שייך לנושא הת'רד אז אני אפסיק פה

פורסם
  • מחבר

לפי ה-AXDA.

למעבדים עם ליבת פלומינו יהיה כתוב רק AX

לא ברור..

אחרי הרבה המלצות ל 1700 0.13 -

הבנתי שגם בדגם של ה 0.13- יש שני סוגים??? A ו B ??

פורסם

זהו העניין בדיוק. מי שלומד כימיה ידע ששומן הוא חומר לא קוטבי ועוד אלכוהול הוא חומר קוטבי. אלכוהול לא יכול להמיס שומן. אציטון כן

נשלח על ידי: amiram נשלח ב: היום בשעה 22:54:41

לא מדויק. מסיסות נקבעת לפי הקשר שקיים בין מולקולות הממס.

אם ישנם קשרי מימן אז מולקולות שמקיימות קשרי מימן מתמוססות בם. אם קיימים קשרי ון דר ולס אז מולקולות שמקיימות קשרים כאלה מתמוססות בם. עד כמה שאני זוכר לאלכוהול יש חלק הידרופילי וחלק הידרופובי=> יכול למוסס גם שמן(ון) וגם מים(מימן) (תלוי בגודל של החלק ההידרופילי של המולקולה), אבל זה לא כ"כ שייך לנושא הת'רד אז אני אפסיק פה

אכן בתור מולקולה אורגנית וגדולה יחסית יש לו חלק הידרופובי והידרופילי אבל האפקט מסיסות שלו על שמן תהיה הרבה יותר קטנה מחומר שייקשר לשמן. כמו אציטון.

בשמן אין קשרי מימן.

פורסם

לפי ה-AXDA.

למעבדים עם ליבת פלומינו יהיה כתוב רק AX

לא ברור..

אחרי הרבה המלצות ל 1700 0.13 -

הבנתי שגם בדגם של ה 0.13- יש שני סוגים??? A ו B ??

ת'ורוA זה מעבדים ב0.13 1700+ עד 2200+

ת'ורוB זה מעבדים ב0.13 החל מ2400+.

אם אני לא טועה, אם הצבע של המעבד חום בהיר ולא סגול, יש לך ת'ורוברד ביד (0.13)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים